Sojuz volá o pomoc - Karel Pacner

Před 303 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Reportážní formou popsaná významná událost v oblasti kosmonautiky-společný let sovětské i americké kosmick... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Objekty v zrcadle jsou blíž, než se zdají být
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Objekty v zrcadle jsou blíž, než se zdají být - antologie. Jak čeští povídkáři prozaicky zhodnocují stav nouze? Jak se karanténa, izolace a nečekaná absolutní proměna životů lidí zrcadlí v jejich tvorbě? Sedmnáct povídek o různých aspektech, projevech důsledků pandemie a jiných výjimečností všední každodennosti… Antologie výběru příběhů a textů vzniklých pro Česká centra, která oslovila české autory se specifick... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Katedrála sv.Víta - Jiří Burian
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Výpravná publikace, zahrnující informace od nejstarší stavby Svatovítského kostela na Pražském hradě, Rotundy Václavovy, po současnost. Bohatá obrazová část obsahuj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
130
 Kč
Frekvenční slovník anglického jazyka osobních počítačů
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Frekvenční slovník anglického jazyka osobních počítačů Publikace je prvním vydáním Frekvenčního slovníku AJ osobních počítačů. Frekvenční slovník je takový slovník, ve kterém jsou hesla řazena postupně tak, jak jsou zastoupena ( jak jsou frekventována ) v určité oblasti. Nutná slovní zásoba postačující k dokonalému pochopení odborného anglického textu je pro laika v oblasti lingvistiky malá. Tento fakt přivedl autora této knížky na myšlenku sestavit praktický příruční slovníček, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
49
 Kč
Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Speciální vydání pracovního scénáře. Harry Potter to nikdy neměl snadné a teď, jako přepracovaný zaměstnanec Ministerstva kouzel, manžel a otec tří školáků, to má ještě těžší. Potýká se s minulostí, která nechce zůstat tam, kam patří, a jeho nejmladší syn Albus se mezitím musí prát s tíhou rodinného dědictví, o které nikdy nestál. Minulost a současnost se čím dál hrozivěji prolínají a otec i syn zjišťují nepříjemnou pravdu: temnota někdy vyvěrá z nečekaných míst. Divadelní hru Harry Potter a prokleté dítě na námět J.K. Rowlingové, Johna Tiffa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170
 Kč
POHOTOVOST - Michael Chrichton
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
POHOTOVOST - Michael Chrichton. Michael Crichton měl výjimečnou schopnost proniknout do skutečnosti a popsat ji nově a zajímavě. Jeho dramatický průzkum fungování nejstarší a nejprestižnější Bostonské nemocnice je toho dalším důkazem, a televizní seriál Pohotovost natočený na základě této knihy se stal údajně nejpopulárnějším seriálem vše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Diana – Její pravdivý příběh - Andrew Morton
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Diana – Její pravdivý příběh - Andrew Morton. Vydání knihy způsobilo celosvětovou senzaci. Díky uváděným rozhovorům s Dianinou rodinou a nejbližšími přáteli i exkluzivním fotografiím z rodinného alba začala být brzy vnímána, v duchu svého titulu, jako Dianin skutečný životní příběh. Dotisk r. 1997. Žánr: Literatura světová , Literatura naučná , Biografie a memoáry V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Historky - Na koho se nezapomíná - Jaroslava Moserová
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vyprávění vzpomínkového charakteru v podání člověka, který má za sebou zajímavý lidský osud i profese. Vzpomíná na Janu Brejchovou, Terezu Brodskou, na akademiky Buriana a Wichterleho, Miloše Formana, Josefa Jíru, Evalda Schorma, Jiřího Šlitra a Dicka Francise a další, k jejichž jménům nebývá třeba dodávat, o koho jde. Ale taky na lidi širší veřejnosti neznáme od příbuzných až k pacientům z oddělen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Italská kuchyně - tradiční i nově upravené recepty
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám tuto knihu (kuchařku) ve výborném stavu. Popis: Kniha nabízí výběr tradičních i současných italských jídel pro různé příležitosti; stolování v kruhu rodinném, výjimečné slavnostní události či jídla podávaná pod širým nebem. Při přípravě italských jídel je nutné používat pokud možno specifické italské suroviny a ingredience, důsledkem čehož bude docíleno op... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70
 Kč
Jan Werich - Boris Jachnin
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jan Werich - Boris Jachnin Profil lidského herce, komika, humoristy a spisovatele Jana Wericha. Žánr: Literatura naučná , Biografie a memoáry Vydáno: 1990 , Československý filmový ústav 1. vydání originálu: 1990 Počet ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Klid je síla, řek’ tatínek - Zdenka Fantlová
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , česká literatura , koncentrační tábory , židé , Terezín ( město a pevnost ) , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , přeživší holokaustu holocaustu , Protektorát Čechy a Morava ( 1939-1945 ) , perzekuce Výpověď ženy, která prošla peklem koncentračního tábora, přežil... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
SVĚT TAJEMNÝCH SIL ARTHURA C. CLARKA
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
SVĚT TAJEMNÝCH SIL ARTHURA C. CLARKA. Knižní podoba světoznámého seriálu A. C. Clarka o záhadách. Za hranicemi světa, který můžeme měřit a analyzovat je ještě jiný, tajemnější svět. A právě tento nadvědecký svět pro nás v této knize odhaluje Arthur C. Clarke, jehož brilantní prorocké a varovné povídky čtou miliony lidí. Na jeho pokyn procestovali Simon Welfare a John Fairley 5 světadílů, aby zpovídali svědky podivných událostí a nevysvětlitelných jevů. Rozmlouvali s muži i ženami, kteří viděli obludy z hlubin oceánů a jezer, s těmi, na něž padaly z nebes žáby a ryby, ale i s těmi, kteří viděli neidentifikovatelné létající objekty (UFO), křižující noční oblohu v oslnivém jasu. Mluvili též s cestovateli a horaly, kteří viděli Yettiho, sněžného muže, dlouho ignorovaného jakožto produkt fantazie, i jeho bratrance, Bigfoota/Sasquatche, neboli Velkou stopu, který se krade severoamerickými lesy. Hrozivější události byly mimoto vyhodnoc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Zlatá brána - Karel Plicka
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Zlatá brána - slovenské deti vo svojich tradičných hrách Karel Plicka Vydáno: 1979 , Osveta (Martin) Počet stran: 180 Jazyk v... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Klid je síla, řek tatínek - Zdenka Fantlová
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , česká literatura , koncentrační tábory , židé , Terezín ( město a pevnost ) , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , přeživší holokaustu holocaustu , Protektorát Čechy a Morava ( 1939-1945 ) , perzekuce Výpověď ženy, která prošla peklem koncentračního tábora, přeži... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
Diana, její nový život - Andrew Morton
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Diana, její nový život - Andrew Morton - 28.4. - 09:48 Pokračování knihy Diana: Její pravdivý příběh. S pomocí několika nejbližších přátel a rádců z Walesu mohl Andrew Morton, autor knihy Diana: Její pravdivý příběh, opět nahlednout za drapérie oficiální královské propagandy a vylíčit, jak se Diana, jež se stala princeznou dříve, než dosáhla dospělosti, nyní učí být paní vlast... celý te... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Poselství dřeva Václav Šplíchal, Marie Otavová
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha je ve velmi dobrém stavu. "Zlaté ruce Poselství dřeva" je rozsáhlá kniha o historii a budoucnosti práce se dřevem, obsahující 1659 fotografií. Žánr: Odborná literatura, Osobní rozvoj Vydáno: 2007, Gol... (více v detailu)
Středočeský kraj
829
 Kč
S kamerou světem - Erich Tylínek, Isabella Tylínková.
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
S kamerou světem - Erich Tylínek, Isabella Tylínková. Cestování a poznávání cizích zemí, lidí a exotické přírody patří k toužebným přáním a snům mnoha lidí, ne každému se však taková přání vyplní. Do této knihy byly vybrány ty nejzajímavější autentické záběry z cest po Anglii, Holandsku, Itálii a skandinávských zemí Žánr: Literatura čes... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30
 Kč
Gastronomie na kolejích - L. Losos, M. Handrejch
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha je v dobrém stavu. Kniha "Gastronomie na kolejích" mapuje 60 let historie stravování ve vlacích, doplněná dobovými fotografiemi a jídelními lístky. Žánr: Odborná literatu... (více v detailu)
Středočeský kraj
670
 Kč
Jak si zlepšit paměť
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rozsáhlá kniha, nabízející nespočet tipů, úkolů a her, které vám pomohou procvičit vaši paměť a dále ji rozvíjet. Čtenář zde najde srozumitelné informace o tom, jak jeho paměť funguje a jak s ní zacházet, aby sloužila co nejlépe a nejdéle. Žánr: Literatura naučná, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
KNIHY - Erich von Däniken
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme knihy od Ericha von Dänikena : Kus 25,- : Záhady staré Evropy Setba z vesmíru Doba kamenná byla docela jiná Křížový výslech Zpět ke hvězdám Ve stopách všemocných Životopis Strategie bohů Kus 30,- : Důkazy z pěti kontinentů Soudný den dávno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
CHARLES - příběh o němž se mlčí. Ross Benson
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Objektivní popis života britského následníka trůnu prince Charlese, jeho život a rozpad manželství s princeznou Dianou, příprava prince na budoucí královskou úlohu od útlého dětství. Žánr: Literatura naučná , Biografie a memoáry Vydáno: 1994 , Columbus (ČR) Origin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Kanibal z Milwaukee - Don Davis
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám ve velmi dobrém stavu knihu: Kanibal z Milwaukee - Don Davis Je to příběh, který se skutečně stal, navíc je však čtivě napsanou publikací nejen o zrůdném jednotlivci, ale i o společnosti, která jej zrodila. V knize je zařazena i originální fotodokumentace. Žánr: Literatura světová , Literatura faktu Vy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
iPohádka - Karel KOVY Kovář
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Co se stane, když se pohádkové království připojí k internetu? Odpověď čeká nejen za devatero horami a devatero plastem znečištěnými řekami, ale i v této knize! Buďte připraveni na vše, jen ne na tradiční pohádku. Král Bořivoj III. Připojený a jeho choť Ljuba IV. m... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Spiritismus , Jaromír Kozák
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
- NOVÁ !!! kniha , nečtená - po dohodě možná dobírka Výpravná a zcela výjimečná kniha s podtitulem Zapomenutá významná kapitola českých dějin zachycuje vývoj spiritistického hnutí u nás i ve světě. Na osmi stech stranách přináší obsáhlé informace, které se týkají dějin tohoto h... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 099
 Kč
Navigátoři Duny - Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Podívejte se i na mé další nabídky :) Román Navigátoři Duny je strhující finále z cyklu o velkých školách vesmíru Duny, trilogie z pera Briana Herberta a Kevina J. Andersona, odehrávající se deset tisíc let před legendárním románem Franka Herberta. Děj cyklu přibližuje okolnosti vzniku benegesseritského Sesterstva a jeho chovného programu, „lidských počítačů“ mentatů a v závěrečném dílu též zázračných navigátorů čili kormidelníků plavidel Kosmické gildy. V neustávající bitvě o budoucnost lidstva se rozum střetává s fanatismem… Proti sobě stojí tři mocní hráči: nov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Dvě století českého železničního průmyslu
Před 16 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha je v dobrém stavu. Žánr: Odborná literatura Vydáno: 2015, ACRI 1. vydá... (více v detailu)
Středočeský kraj
765
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura