Daruji do Vaší Knihobudky - 50 ks knížek

Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Podmínka knihy jsou označeny našim firemním logem a jsou vybrány námi. Osobní vyzvednutí v Pardubicích. Možno další ks knížek již dle vlastního výběru s naším razítkem 1ks á 5Kč, nebo bez razítka vlastní výběr od 10Kč/1k... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Dětské knížky
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
krásné dětské knížky (většina z nich úplně nová), nové sešity, vytřízená knihovna + zbytek z mého vlastního o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
dětské knížky 4 ks
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
dětské knížky 4 ks, Silák Koloman- pohádky Moje kočka- naučná Concert of the season... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10
 Kč
Knížky Julské_Kamnické_Savinjské_ALPY
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dvě knížky/sešity autorů Milana Čepelky a Ladislava Jiráska - Julské Alpy (1979, 72 stran + mapky) - Kamnické aSavinjské Alpy (1980, 71 stran + mapky) vč. poznámek a razítek o absolvování tras. Podívejte s... (více v detailu)
Liberecký kraj
135
 Kč
Prodám knihu Milovníci knížek
Prodám knihu Milovníci knížek Autor-Jiří Žáček & Miroslav Huptych Vydáno: 2010, Práh Počet stran: 222 Jazyk vydání: český Ilustrace/foto: Miroslav Huptych Autor obálky: David Faigl Vazba knihy: pevná / vázaná ISBN: 978-80-7252-314-6 Obsah-Poetické fotomontáže Miroslava Huptycha, výběr aforismů světových autorů... (více v detailu)
100
 Kč
Záložky do knížky
Před 119 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pomáhám dětem s prodejem..... ZÁLOŽKY DO KNÍŽKY Nabízejí záložky do knížky, letní květinové prostírání a přívěsky na klíče, viz další inzeráty. Záložky můžete využít jako dárek pro kamarádky nebo paní učitelky ke konci školního roku nebo již jako předčasný vánoční dárek, prostě pak jen dokoupíte knížku.... Cena 25,- Kč za kus. Vzory dle dostupnosti. Každý kus je originál. Přijďte si vybrat. Osobní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
Různé knížky á 19,- Kč - + ZDARMA - viz foto ...
Před 94 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím knížky á 19,-Kč / ks - viz foto aktuálního stavu. Ke každým 2 knížkám nabízím zdarma další dle vlastního výběru - viz foto. Rád zašlu d... (více v detailu)
Středočeský kraj
19
 Kč
Knížka - Pověsti z Čech a Moravy
Před 265 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ŕíjen- Balíkovna 39 Kč. Použitá knížka /brožura. Hezká, zachovalá, povrchové vady, přelepen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura