Francie 1. světová válka dobové fotografie

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - SBAZAR
Do konce října Balíkovna JEN 39kč!!! Cena za obojí! 2x původní historická publikace téma 1. světová válka ve Francii - "Saint-Quentin apres la guerre", collection Raphael Bouquet -- francouzské město Saint-Quentin po válce, dobové černobílé fotografie, kompletní publikace - "Reims avant 1914 apres 1918", Victor Thuillier -- francouzské město Remeš, dobové srovnávací fotografie resp. pohlednice před válkou a po válce, nekompletní publikace Platba p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
119
 Kč

Podobné inzeráty

MOTO - Motocykly v Československu na fotografiích 1
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová kniha - Motocykly v Československu na fotografiích 1 Představuji novou, zcela netradiční knihu o motocyklech v Československu. Taková publikace s pěti sty, doposud většinou nikdy nepublikovanými archivními fotografiemi, ukazuje postupný vývoj motocyklového parku na Československých silnicích od roku 1938 do dnešních dnů. Na své si přijde opravdu každý. Snímky z Vašich dvorků, výletů a garáží jsou doplněny továrními snímky, dokumenty, letáky a dobovými reklamami. Rozsáhlý výběr toho co jezdilo po našich silnicích. - formát A4, tvrdé desky, křídový matný papír pro kvalitní tisk - 504 stran - více jak 500 fotografií velkého formátu - namátkou AJS, Ardie, BMW, Jawa, Jawa-ČZ, ČZ, Harley-Davidson,…..a mnoho a mnoho dalšího - od řemenáčů po Hondu CB 750!Barevné fotografie motocyklů Snímky z běžných dvorků, na kterých možná poznáte Vaše kamarády či předky Detailní dobové fotky konstrukčních celků motocyklů Snímky z tovární linky Něco z archivu Policie ČR a SR,..a teké od VB! Včetně modelů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 399
 Kč
Na křídlech Světové války
Před 8 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Na křídlech Světové války Epizody ze života českých aviatiků v rakousko-uherském letectvu Jako nová
Liberecký kraj
1 999
 Kč
Knihy druhé světové války
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
* Hitlerova ponorková válka, Pronásledovaní 1942-1945 Clay Blair - 950Kč PRODÁNO * Stalingrad Janusz Piekalkiewicz - 200Kč * Třetí říše a druhá světová válka, Lexikon německého nacionálního socialismu 1933-1945 Friedemann Bedürftig - 100Kč * Byl Hitler nemocný? Závěrečný nález Neumann & Eberle - 100Kč PRODÁNO * Diktátoři, Hitlerovo Něme... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
E.Beneš : Šest let exilu a Druhé světové války
Prodám knihu prezidenta E.Beneše: Šest let exilu a Druhé světové války (Řeči, projevy a dok... (více v detailu)
120
 Kč
Druhá světová válka v dokumentární fotografii
Před 37 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Zánovní, lehce odřené hrany Zaslání zásilkovnou nebo balíkovnou. Publikace Druhá světová válka vdokumentární fotografiipřináší přes 900 unikátních dobových fotografií zachycujících všechna hlavní bojiště napříč kontinenty. Kromě bojišť, vojáků, tankůa letadel zobrazujítyto fotografie také civilní obyvatelstvo, továrny, dělníky... (více v detailu)
Jihočeský kraj
539
 Kč
KNIHA ZEMŘÍT DVAKRÁT PETR GRUBER
Před 245 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NOVÁ KNIHA - vojenské téma Nakladatel: Machart Autor Petr Gruber Počet stran 224 Rok vydání 2021 Typ Kniha Vazba Pevná bez přebalu lesklá Každý bojoval na opačné straně Evropy. První, z moravské vesničky, na francouzské frontě v roce 1940 a následně strávil dlouhá léta v zajateckém táboře; druhý, z Podkarpatské Rusi, přes nucenou službu v maďarské armádě prošel frontu jako příslušník 1. československého armádního sboru v... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Encyklopedie Světové války o II.světově válce
Před 842 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Encyklopedie Světové války o II.světově válce.Založeni v šanonu.K vidění na Praze 4 Modřany .Konec námořní války vPacifiku,Bitva o Stalingr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Spojenečtí vojáci ve 2. světové válce
Před 579 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Spojenečtí vojáci ve 2. světové válce
Ústecký kraj
150
 Kč
Druhá světová válka 4 ks kniha cena za všechny!
Před 357 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Předmětem prodeje je tento malý soubor knih na společné téma - II. světová válka. Jednotlivé tituly jsou: 1) II. světová válka v dokumentární fotografii - David Boyle 2) Německé obrněné jednotky - Horst Scheibert 3) DEN D Hlasy z Normandie 1944 - Robin Neillands a Roderick de Normann 4) Poslední plavb... (více v detailu)
Plzeňský kraj
199
 Kč
Přehled vývoje fotografie do roku 1918, Svazek 1.
Před 220 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Obsah ofocen na druhém a třetím snímku. Název: Přehled vývoje fotografie do roku 1918, Svazek 1. Vydavatel: Akademie múzických umění v Praze Určeno: Fakulta filmová a televizní Autor: Ing. Petr Tausk Nakladatel: Státní pedagogické nakladatelství - Praha Stran: 212 Rok: 1987 Kategorie a hesla: Fotografie, Film, Historie, Technika, Optika... (více v detailu)
Kraj Vysočina
299
 Kč
Kniha Dějiny druhé světové války 1939-1945, III
Před 125 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kniha Dějiny druhé světové války 1939-1945, díl III.
Liberecký kraj
80
 Kč
Krvavé dozvuky války ( rozfoceno 10 snímků )
Před 221 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha autora literatury faktu poutavým způsobem a na základě dodnes málo známých anebo zcela neznámých faktů (a to včetně dobových černobílých fotografií) ukazuje čtenáři tehdejší dění, jež mu bylo a dodnes bohužel je často předkládáno ve zkreslené podobě. Publikace se kladně vymyká svým pojetím důrazem na fakta, byť jsou někdy až příliš drsná, a objasňováním příčin a následků tehdejších dějů. Autor čtenářům nejprve představuje Ohnivou předehru osvobození, věnuje se málo známý... (více v detailu)
Kraj Vysočina
299
 Kč
První světová válka / Druhá světová válka
Před 158 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
První světová válka / Druhá světová válka Publikace obsahují ... (více v detailu)
Ústecký kraj
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura