Vesaliovo tajemství - J. Llobregat

Před 446 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Jako nová, zásilkovna 80 Kč. Barcelona, jaro 1888. Město žije přípravami na Světovou výstavu. Radostnou atmosféru ale ničí strach, neboť v posle... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč

Podobné inzeráty

J. Fabricius: Tajemství starého venkovského sídla
Před 220 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Edice: KOD 121 Příběh se odehrává na jednom z malých ostrůvků v Karibském moři. Pětice dětí - chlapci Hein, Marek a Eddie a dvě děvčata Mary a Liana - si vyjedou plachetnicí Modrý delfín na moře. Po vyjížďce se vydají do opuštěného venkovského sídla, kde si udělají piknik. Při prohlídce domu objeví na půdě zlaté a stříbrné předměty, jednak z nevypátraného lupu v kostele, o němž se psalo v novinách, jednak i z jiných loupeží. Neohlásí svůj nález na policii, ale pustí se sami do pátrání. Že ... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Tajemství přitažlivosti srdce Ruediger Schache
Srdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje. Nic v našem životě se nestane náhodou. Tato kniha odhaluje existenci tajemné síly vyzařování a přitažlivosti, která v nás všech působí a určuje náš život. Veškeré znalosti objasňuje v deseti tajemstvích, která dokumentuje na sk... (více v detailu)
Alfie Bloom - Tajemství zakletého hradu
Před 313 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Alfie Bloom vede obyčejný, poněkud osamělý život. To se ale změní v okamžiku, kdy mu tajuplný právník Kaspian Bone oznámí, že zdědil hrad. A ne jen tak ledajaký! Je to místo plné kouzel, které bylo dlouhá staletí zapečetěno, a kde prý světe div se před šesti sty let... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Tajemství přitažlivosti srdce
Před 277 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Srdce je jako magnet, který jednotlivé lidi a situace přitahuje nebo naopak odpuzuje. Nic v našem životě se nestane náhodou. Tato kniha odhaluje existenci tajemné síly vyzařování a přitažlivosti, která v nás všech působí a určuje náš život. Veškeré znalosti o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60
 Kč
Soví kouzlo 1. - Zlaté tajemství
Před 108 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Flóra je rozzlobená: právě se s rodinou stěhuje na venkov. Jsou tam nekonečné lesy, staré mlýny a tajemné zříceniny hradů - ale bohužel také několik nepřátelských dívek. Jak si tu má najít nové přátele? Jednoho dne v lese potká malou sov... (více v detailu)
Ústecký kraj
70
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie