Daruji knihy o PC

Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Daruji: 222 tipů a triků pro vypalování, Vytváříme hudební cd a mp3 Vypalujeme cd Jak zvýšit výkon PC Jak zvýšit výkon PC 2vydání Problémy s Windows 98 Česká Windows 98... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Windows XP příručky a knihy
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!PODÍVEJTE SE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY! Zdravím, prodám tyto 3 dobové knihy o Windows XP, dnes už vhodné spíše pro sběratele, či nadšence. 1. Microsoft Windows XP uživatelská příručka-Jan Bednařík, Jiří Hlavenka, Petr Broža 2. Jak vyčistit a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
kuchař Babica - 3 knihy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Babicovy dobroty 2 rok vydání 2010; stran 187 nakladatelství Eminent Nejlepší recepty z televize rok vydání 2010; stran 100 nakladatelstv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60
 Kč
Edice Nejlepší světové čtení /4 v 1 knize
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím... knihy edice Nejlepší světové čtení světová beletrie Nepoškozené,výborný zachovalý stav. Nabidka... Denis Diderot Odeon 1977 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Odborné knihy PC
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy: Sítě, PC, Windows, SQL server, digitální fotografie. Cena 50 Kč/ks. Volejte po 17.h.
Hlavní město Praha
50
 Kč
Kniha - Travel Bible rozšířená edice
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rád pošlu dál knihu která je narvaná tipy a triky jak cestovat s nízkými náklady i jak účelně pustit žilou vaší ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Knihy pro ženy
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tyto knihy: Život podle Lucie-Lucie Van Koten Vetřelkyně a já-Klára Nováčková Poslední objednávky - Caimh McDonnell Osm-Radka Třeštíková Můj rok s inženýrem-Barbora Černohlávková Večeřová Závity ulit-Martina Málková Zážitky z karantény-Halina Pawlowská Nejlepší víkend-Patrik Hartl - PRODÁNO Tiny Pretty Things - Krása, která bolí ... - Sona Char... (více v detailu)
Olomoucký kraj
75
 Kč
KNIHY PRO DĚTI
Predám detské knihy: Abrakadabra - Příručka mladého kouzelníka (Karolin Kuntzel), rok 2017, 160 strán, český jazyk, veľmi dobrý stav, cena 225 Kč (cena je už s poštovným) Všetky kúzelnícke triky sú v knihe názorne a zrozumiteľne vysvetlené pomocou mnohých fotografií. Kúzelnícky kostým, vytvorený podľa návodu v knihe, a tipy pre kúzelnícke vystúpenia sú zárukou úspechu. Veselé experimenty na doma (Maria Yakovleva), rok 2018, 112 strán, český jazyk, veľmi dobrý stav, cena 200 Kč (cena je už s poštovným) Kniha obsahuje návody na jednoduché pokusy, ktoré umožnia de... (více v detailu)
Kniha 100 tipů jak omládnout (Klaus Oberbeil)
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám knihu 100 tipů jak omládnout (Klaus Oberbeil). Dobrý stav, jednou přečtená. Cena... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Sada Knih v TOP STAVU info v popisu
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Vše musí pryč, cena dohodou Všechny knihy jsou v super stavu bez vad Obsažené knihy: - Willy Breinholst: Muži prostě nemají šanci v lásce jsou povoleny všechny triky - Corinne Maierová: Lenosti buď pozdravena! - Robert Tisserand: Umění aromaterapie - Tomáš Halík: Co je bez ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Sada Knih v TOP STAVU info v popisu
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Vše musí pryč, cena dohodou Všechny knihy jsou v super stavu bez vad Obsažené knihy: - Willy Breinholst: Muži prostě nemají šanci… v lásce jsou povoleny všechny triky - Corinne Maierová: Lenosti… buď pozdravena! - Robert Tisserand: Umění aromaterapie - Tomáš Halík: Co je be... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
kniha kuchařka Jíme zdravě ve městě i na venkově, PC 385 Kč
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
NABÍDKA JE PLATNÁ DO SMAZÁNÍ (tzn. pokud ji vidíte, tak je aktuální) Kuchařka "Jíme zdravě ve městě i na venkově", čtená vůbec nebo jednou, stav bezvadný viz foto. Kvůli práci zpravidla nemohu brát ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49
 Kč
Knihy XIX a XX.
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Knihy XIX Haroun Tazieff: Zakázaná sopka 100 Kč Bohuslav Žárský: Stěna 80 Kč Heinrich Alexander Stoll: Sen o Tróji 100 Kč Josef Toman: Po nás potopa 100 Kč Frederick Forsyth: Den pro Šakala 100 Kč Stendhal: Červený a černý 100 Kč Lewis Wallace: Ben Hur 100 Kč Knihy nabíd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Různé dětské knihy (od r. 1967) a encyklopedie
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Fotky, co se nevešly do inzerátu, zašlu emailem na požádání. Více knih je v bezvadném stavu a nepoužívané, jen některé vykazují známky používání a opotřebení. !! Uvedené ceny platí jen pro samostatný nákup !! Více knih = sleva! Dohoda je možná. Pokud není cena uvedena, poptejte. Omalovánky zdarma k nákupu jiných knih Učíme se kreslit (od 4 let) 130 Kč Testy pro předškoláky a malé školáky (čtení) 90 Kč Dinosauři 90 Kč nebo zdarma k nákupu jiných knih. Méďové - Půl roku s medvědími kluky, Chaloupek, Václav 100 Kč Lichožrouti, Pavel Šrut (nová) 270 Kč Sisyfos - Řecké báje 100 Kč Rabit aneb cesta někam a zase zpátky 100 Kč nebo zdarma k nákupu jiných knih Malý Princ (anglicky) 150 Kč Pražské pověsti 200 Kč Příběhy starého Izraele, Ed. Petiška 100 Kč/0 Kč Komiks zdarma k nákupu jiných dvou knih nebo 100 Kč Obrázky z českých dějin a pověstí Rekordy z říše zvířat 120 Kč O etiketě 200 Kč Chytrému napověz 120 Kč Kozí příběh 190 Kč Pohádk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
190
 Kč
Knihy
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Netrapte se dietami-Petr Pigal Pleny pod lupou-střihy-25Kč Lenochodova cesta k bohatství-Joe Karbo-100Kč Kalorie stop-Sven-David M"uller Sešívání republiky-Markem Šalandou-200Kč Mým marodům-Jan Hnízdil- 100Kč Základní výklad tarotu-Hajo Banzhaf-bez karet Paleotická dieta-85Kč ZAsvěcení do praktické ma... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Daruji knihy
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Daruji zdarma úplně nové nepoužité
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Různé počítačové knihy - průběžně doplňuji
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
1) MS Access for Windows krok za krokem - 304 stran, cena 19 Kč. 2) @beceda internetu - 78 stran, cena 9 Kč. 3) Nejlepší tipy a triky pro Windows a Office - 86 stran, cena 19 Kč. 4) PHP - Tvorba interaktivních internetových aplikací, 492 stran, cena 49 Kč. 5) Automatizační přístroje ZPA Nová Paka - 370 stran, prasklá vazba, jinak perfektní, cena 129 Kč. 6) TURBO VISION 2.0 - 194 stran, cena 39 Kč. 7) Vytváříme WWW stránky pomocí HTML, CSS a JavaSc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sada Knih v TOP STAVU info v popisu
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Vše musí pryč, cena dohodou Všechny knihy jsou v super stavu bez vad Obsažené knihy: - Willy Breinholst: Muži prostě nemají šanci… v lásce jsou povoleny všechny triky - Corinne Maierová: Lenosti… buď pozdravena! - Robert Tisserand: Umění aromaterapie - Tomáš Halík: Co je be... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Windows XP Professional viz foto...
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Windows XP Professional viz foto...kapesni radce administratora...plati do smazani...pouze volejte !!!...
Olomoucký kraj
99
 Kč
Knihy různé, cenu nabídněte
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knížky různých žánrů. Většina jednou čtená, převážně ve velmi dobrém stavu, některé jsou nové nečtené. Cena jednotlivých titulů dohodou - nabídněte. Preferuji osobní předání, dovezu kdekoliv na trase a v okolí Brno – Vyškov – Zlín. V případě zaslání na Zásilkovnu platba předem na účet včetně poštovného 80 kč. Federer - Chris Bowers Služebníci soumraku - Dean Koontz Dům stínů - Dean Koontz Tikot - Dean Koontz Smyčka - Kodži Suzuki Brida - Paulo Coelho Tajemství rytířů Templu - Jiř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Kniha: Roblox - Všechno o hře
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tahle knížka obsahuje spoustu důležitých informací i tipů a triků od autorů nejúspěšnějších her v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Kniha "Dobij si baterky - 100 tipů jak nabrat energii" - nov
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nová kniha "Dobij si baterky - 100 tipů jak nabrat energii" - autorka Sarah Merso... (více v detailu)
Zlínský kraj
45
 Kč
Knihy pro děti
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kniha příběhů malých školáků a předškoláků Spousta krátkých příběhů, plno obrázků. (Hra na stopování, Stanování, Narozeniny,...) - Cena: 50 Kč. Kniha pro děti - Říkání pro radost Knížka říkadel, básní a pohádek. Klasická říkadla a vyprávění se tu prolínají a doplňují s verši současnými. - Cena: 80 Kč. Lískulka na ostrově Žbiribiri Lískulka letí s duhou nad pohádkovým mořem a přistane na ostrově Žbiribiri. Spřátelí se s mořským šaškem Šoremorem, který jí vypráví o zakletém podmořském královs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Různé knihy, i od 0 Kč. Více knih = sleva
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Uvedené ceny platí jen při nákupu jedné knihy. Při zakoupení více knih poskytuji slevu! Dinosauři 90 Kč, zdarma k nákupu jiných knih. Omalovánky zdarma k nákupu jiných knih. Brousek pro Tvůj jazýček, Albatros (od 3 let) 100 Kč Učíme se kreslit (od 4 let) 130 Kč Testy pro předškoláky a malé školáky (čtení) 90 Kč Podívánky, Fr. Nepil (od 4 let), Albatros 150 Kč Méďové - Půl roku s medvědími kluky, V. Chaloupek 100 Pohádky pro všední dny i pro svátky, Zdeněk Adla, Albatros 1973, ilustrace Květa Pacovská 200 Kč Školní encyklopedie Otázky a odpovědi, nakl. Svojtka 200 Kč Velká obrazová encyk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Daruji knihu
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zpráva výzkumné lodi Xarifa o výpravě k Maledivám a Nikobar - z r... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Knihy pro malé slečny ( od 6let...)
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám mix knih pro holky: - MONSTER HIGH S PŘÍŠERAMI V JEDNÉ LAVICI, Lisi Harrisová. Cena 60Kč, - DENÍK MIMOŇKY- PŘÍBĚHY Z NESLAVNÝHO ŽIVOTA, Rachel Renée Russellová, od 9let. 1x čtená, v bezvadném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, - HOTEL ZVÍŘÁTEK- KOČIČÍ TAJEMSTVÍ, Kate FINCHOVÁ, 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 50Kč, - KLUKŮM VZTUP ZAKÁZÁN- SÉGRY NA ZABITÍ, THOMAS BREZINA. Čtená, v pěkném stavu. Cena 30Kč. - WITCH- OBJEVENÍ MERIDINU, Elizabeth Lenhardová. Čtená, v pěkném stavu. Cena 30Kč, - WITCH - ZMIZENÍ, přeložila Marie Šimková.Čtená, v bezvadném stavu. Cena 40Kč, - WITCH - ŽÁR PŘÁTELSTVÍ, Elizabeth Lenhardová. Čtená, v pěkném stavu. Cena 30Kč. - WITCH: SMARAGDOVÝ PTÁK, EVA CARVANI. 1x čtená, v bezvadném stavu. Cena 50Kč. - WITCH ČARODĚJKA: PEKELNÁ HUDBA, Lene Kaaberbol. 1x čtená, v pěkném stavu. Cena 30Kč, - ZAMLUVENÁ - WITCH, STŘEPY ČASU 1: KMENNÝ SOKOL. Čtená, v pěkném stavu. Cena 40Kč. - K... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura