David Copperfield

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
CHARLES Dickens Vazba pevná bez přebalu Stav: Kniha nebyla nikdy čtená, al... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč

Podobné inzeráty

Kmotr
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Mario Puzo Vazba pevná s přebalem Stav: Kniha nečtená, nová
Středočeský kraj
150
 Kč
Marťan
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Andy Weir Vazba pevná s přebalem Stav: Kniha nová, nikdy nečtená
Středočeský kraj
220
 Kč
Zámek - Kafka
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Franz Kafka Vazba pevná bez přebalu Stav: Velmi dobrý, jednou čtená
Středočeský kraj
100
 Kč
Císařovna hvězda - Rudolf II
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Hana Whitton Vazba pevná s přebalem Stav: Kniha v dobrém stavu, jednou čtená
Středočeský kraj
80
 Kč
Prodám novou pohádkovou knížku bratří Grimmů
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kniha nebyla nikdy čtená, ale ve spodní části je malinko (asi 1 cm) zalepený přebal.
Hlavní město Praha
140
 Kč
George R.R. Martin - Grafické romány Střet Králů - 2. a 3.
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Obe knihy jsou nove Tvrda vazba s prebalem 1. svazek bohuzel chybi Cena je 250 za oba dily!
Olomoucký kraj
250
 Kč
11x MARTINA COLE - prodej sbírky, LEVNĚ
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
11x Martina Cole • BYZNYS • TĚLA NA PRODEJ • BEZ TVÁŘE • KRUTOST • HANEBNÁ KRÁSKA • SMYČKA • ŠPINAVÁ HRA • MAMON • ZABIJÁK • PSANCI • KRÁLOVNA ZLOČINU - knihy jsou v pevné vazbě s přebaly - všechny knihy jsou ve výborném stavu = naše ZVÝHODNĚNÁ CENA za ... (více v detailu)
Pardubický kraj
68
 Kč
11x MARTINA COLE - prodej sbírky, LEVNĚ !!!
Před 2 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
11x Martina Cole BYZNYS TĚLA NA PRODEJ BEZ TVÁŘE KRUTOST HANEBNÁ KRÁSKA SMYČKA ŠPINAVÁ HRA MAMON ZABIJÁK PSANCI KRÁLOVNA ZLOČINU - knihy jsou v pevné vazbě s přebaly - všechny knihy jsou ve výborném stavu = naše ZVÝHODNĚNÁ CENA za tent... (více v detailu)
Pardubický kraj
68
 Kč
Mechanický pomeranč - Anthony Burgess / TOP stav
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Volvox Globator 2002 3. vydání měkká vazba s lamino obálkou 150 stran Stav: Přečtená kniha v zánovním stavu - bez poškození. Čistá ořízka. Lesklé desky mají nezprohýbaný hřbet. Stránky jsou bílé, čisté a nepomačkané. Půvo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Knihy pro kluky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihy pro kluky: - PRODANÁ - DENÍK MALÉHO POSEROUTKY, JEFF KINNEY, VŠECHNA SLÁVA... 11. díl. Cena 90Kč, - LENNY CYRUS- ŠKOLNÍ VIRUS, JOE SCHREIBER. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, - MAXIMUM RIDE, JAMES PETERSON, od 9let. 1x čtená, mírně odřené rožky obalu knihy, jinak v pěkném stavu. Cena 30Kč, - GOLIÁŠ, SCOTT WESTERFELD, od 10let, pevná vazba. 1x čtená, ve výborném stavu, jen nemá přebal. Cena 60Kč, - BEHEMÓT, SCOTT WESTERFELD, od 10let, pevná vazba. 1x čtená, nemá přebal a má mírně pomačkané rožky, jinak v dobrém stavu. Cena 40Kč, - MARKUS A DIANA, KLAUS HAGERUP, od 10let. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová. Cena 50Kč, - LARRY VERSTRAETE, VĚDA V NEBEZPEČÍ,(1.díl), od 9let. 1x čtené, ve výborném stavu, jak nové. Cena 40Kč, - LARRY VERSTRAETE, VĚDA V NEBEZPEČÍ,( 2.díl), od 9let. 1x čtené, ve výborném stavu, jak nové. Cena 40Kč, - MIKULÁŠOVY PRÁZDNINY, GOSCINNY SEMPÉ. Čtená, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Príbeh prostitútok z bratislavskej Vydrice
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Príbeh prostitútok z bratislavskej Vydrice, ktoré sa nastupujúci komunistický režim rozhodol prevychovať v tábore nútených prác v Novákoch na uvedomelé socialistické občianky. Nové, v poradí už štvrté vydanie čitateľsky atraktívneho románu je doplnené autentickými dobovými materiálmi ukazujúcimi grotesknú i krutú tvár života za ž... (více v detailu)
Kraj Vysočina
170
 Kč
Černý obelisk - Erich Maria Remarque
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji knihu Černý obelisk od Ericha Maria Remarquea. Nakladatelství Odeon, rok vydání 1975. Kniha je v dobrém stavu, ale papírový přebal jen na jednom místě natržený, na horní ořízce je tmavá skvrna viditelná i na stránkách uvnitř knihy (viz. foto) a na úvodní stránce je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
80
 Kč
Prodám mix literatura pro ženy/ detektivky/dobrodružné
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám 2 knihy od D. Steel: Pozdní láska za 100,- Kč a Procitnutí za 115,- Kč obě nečtené, vynikající stav, možno koupit i samostatně, dále Judith Kranz Hřích, vášeň a brilianty za 135,- Kč opět vynikající stav (pouze u ní kvůli vyšší hmotnosti nutný osobní odběr v Trutnově nebo dražší způsob dodávky jako balíček), dále Frankensteinova nevěsta od Hilary Baley za 30,-Kč v dobrém stavu: všechny tyto knihy jsou i s přebaly a to ve vynikajícím či dobrém stavu, dále detektivku Vysoká hra od Petera Benjamina za 65,-Kč, zde jediná vada a to škrábance na zadní straně přebalu, dále sbírku povídek Umění vraždy, jenž napsalo více autorů mezi nimi i Donald E. Westlake, Lawrence Block a další za 35,Kč,- 1X čtená, super stav, hardback s laminovanými deskami, dále od Tamar Yellin - Záhada domu Šeferů za... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Petr Jilemnický - Vítr se vrací
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Román ze sloven. nár. povstání Vítr se vrací (sloven. Kronika) je posledním dílem P.J. Sbíral pro ně látku na území povstání, zvl. v Čierném Balogu, ale nechtěl podat věrnou fotografii toho, co se odehrálo, nýbrž šlo mu o to ukázat zdánlivě prostou, ale nejvýznamnější pravdu: proč a jak slovenský člověk povstal proti fašistům. Zachytil všechny stránky sloven. povstání: vyrůstání odbojové sítě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
55
 Kč
Vražedná splátka - David Urban
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
( BV ) Prodám knihu " Vražedná splátka " autor David Urban, rok vydání 2024. Na okraji lesa se najde ohořelé luxusní auto. Když na místo dorazí policie, s překvapením zjišťuje, že ve voze je mrtvola a že požár s největší pravděpodobností nebyl n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Zvířátka - podívej se pod okénko
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětské leporelo, na každé stránce několik odkryvacich plenek, kde se dítě dozví více ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Tanatonauti - Bernard Werber 11)
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vydáno: 2009 , Knižní klub Originální název: Les Thanatonautes, 1994 Překlad: Šárka Belisová Počet stran: 544 Jazyk vydání: český Autor obálky: Ivan Brůha Vazba knihy: pevná... (více v detailu)
Středočeský kraj
25
 Kč
Bezpečné místo - Caroline Graham 11)
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vydáno: 2012 , Knižní klub Originální název: A Place of Safety, 1999 Překlad: Emílie Harantová Počet stran: 333 Jazyk vydání: český Autor obálky: Ivan Brůha Vazba knihy: pevná /... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Nevěsta pro Moonrakers - Madeleine Brent 11)
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vydáno: 2005 , Ikar (ČR) Originální název: Moonraker´s bride, 1973 Překlad: Milan Navrátil Počet stran: 310 Jazyk vydání: český Autor obálky: Jana Šťastná Vazba knihy: pevná / vá... (více v detailu)
Středočeský kraj
25
 Kč
Gejša - Arthur Golden 11)
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vydáno: 2006 , Ikar (ČR) Originální název: Memoirs of a Geisha, 1997 Překlad: Zdeňka Marečková Počet stran: 448 Jazyk vydání: český Autor obálky: Jana Šťastná Vazba knihy: pevná / ... (více v detailu)
Středočeský kraj
20
 Kč
Hledači mušlí - Rosamunde Pilcherová 11)
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Vydáno: 2006 , Ikar (ČR) Originální název: Shell seekers, 1987 Překlad: Irena Hofmannová Počet stran: 630 Jazyk vydání: český Ilustrace/foto: Vladimír Nárožník Autor obálky: Vladimír Nárožník Vazba ... (více v detailu)
Středočeský kraj
25
 Kč
Záhada hlavolamu (č1), Jaroslav Foglar 1.vyd. 1941
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Záhada hlavolamu, Jaroslav Foglar, 1.vydání 1941, Knihovna Mladého hlasatele sv.13 !!!!!. Kreslil Fischer. Text ORIGINÁL knihovna mladého hlasatele, desky papírové, zhotoveny přesně dle originálu. Hřbet plátno,opět přesně dle originálu. Dávám s krásným přeb... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 790
 Kč
Záhada hlavolamu (č2), Jaroslav Foglar 1.vyd 1941
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Záhada hlavolamu, Jaroslav Foglar, 1.vydání 1941, Knihovna Mladého hlasatele sv.14 !!!!!. Kreslil Fischer. Text ORIGINÁL knihovna mladého hlasatele, desky papírové, zhotoveny přesně dle originálu. Hřbet plátno,opět přesně dle originálu. Dávám s krásným přeb... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Půlměsíční město - Sarah J. Maas
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám knihu od autorky Sarah J. Maas Půlměsíční město. Kniha je pouze jednou čtená, v perfektním stavu jako nová. Má přes 600 stránek, s hezkým přebalem a ještě hezčím příběhem, který má ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
270
 Kč
Agatha Christie Tři slepé myšky
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
1) Tři slepé myšky 2) Únor Kerbera 3) Příhoda s míčkem pro psa 4) Případ ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie