La Vyrle Spencer - Roky

Před 422 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Amerika 1917 Osmnáctiletá Linnea Brandonbergová nastoupí do svého prvního učitelského místa a její život se od základu změní. Musí si zvykat na cizí prostředí, nové lidi a poměry, které vládnou v Severní Dak... (více v detailu)
Ústecký kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

Batman: Rok nula kniha první
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Batman se musí vypořádat se smrtí svého syna i s rozpadem své rodiny. A teď má ještě na krku krádež...... (více v detailu)
Hlavní město Praha
95
 Kč
Marta v roce vetřelce - Petra Soukupová
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím knihu, která byla jednou čtená. Stav výborný. Předání - Praha. Zaslání - Zásilkovna. -- Martě je čerstvých devatenáct let, je hezká, chytrá, a v životě jí jde všechno snadno. Právě se dostala na vysokou školu a těší se na nový život. Jediné, co ji trápí, je jizva v obličeji. O prázdninách proto nastoupí na brigádu, aby si vydělala na plastickou operaci a začala svůj dospělý život s novou tváří. A právě tady začíná řetězec dramatických událostí, které Martě dokonale převrátí život. Na brigádě se bezhlavě zamiluje do Roberta a zcela se na něj upne. Záhy zjišťuje, že je těhotná a Robert je ve skutečnosti ženatý. Rozhodn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Robert Merle Růže života Kniha po Dědictví otců
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
V pořadí devátý svazek rozsáhlé historické ságy Dědictví otců se odehrává na počátku vlády francouzského krále Ludvíka XIII. poté, co se s pomocí mladého vypravěče hraběte ze Sioraku a hrstky věrných zmocnil trůnu a poslal regentku Marii Medicejskou do exilu do Blois. Kromě státních záležitostí a problémů s jezuity mu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Černá labuť vzlétá - Lee Caroll
Před 28 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Šestadvacetiletá šperkařka a spolumajitelka galerie Garet Jamesová žije od narození v New Yorku. Kvůli půjčce, kterou si vzal její otec, s nímž bydlí, jim hrozí, že přijdou o galerii i střechu nad hlavou. Zoufalá Garet se při toulkách uličkami města plnými mlhy dostane až ke starožitnictví, kde nikdy dřív nebyla. Když ji starý obchodník požádá o otevření cenné skříňky, nevidí důvod, proč mu nevyhovět. Odnese si stříbrnou kazetu do své dílny, rozpečetí přilepené víčko a vypustí tak na svět... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Vánice - Flint Maxwell
Před 75 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Nastal konec světa. A všechno začalo jedinou sněhovou vločkou. Po tragické nehodě v práci netouží Grady Miller po ničem jiném než před vším utéct. To se mu podaří se dvěma nejlepšími přáteli, Stonem a Jonasem. Všichni tři na chvíli opouští svůj každodenní život, v němž si každý zažil své, a vydávají se na dovolenou na jih k jezeru Prism Lake, kam spolu každý rok jezdívali jako děti. Teď... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Colin Falconer: Isabela, neohrožená královna
Před 231 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Historický román Zachránkyně trůnu. Isabele je pouhých dvanáct let, když je provdána za anglického krále Eduarda II. Pro francouzskou princeznu je to láska na první pohled, ale Eduardovo skrývané tajemství hrozí zničit nejen její lásku, ale i anglické království. Isabela musí volit mezi rodinou a zájmy říše. V sázku dává i vlastní život, aby zachránila království. Colin Falconer předkládá čtenářům další kritikou oceňovaných románů, jimž neschází ani čtivost, ani historická věrnost. Příběh k... (více v detailu)
Středočeský kraj
225
 Kč
Herkules - Žárem meče - trafiková kniha
Román Timothy Boggse podle televizního seriálu společnosti Universal na námět Christiana Williamse Herkules, napůl člověk, napůl bůh, vládne silou jaku dosud svět nespatřil. Silou, kterou dokáže překonat jediné - Herkulovo srdce. Dokazuje to na svých cestách po Zemi, neustálými bitkami s oblíbenci své zlomyslné matky Héry, mocné manželky nejvyššího boha Dia. Bájný hrdina Herkules je všude, kde je nutné potřít zlo ... (více v detailu)
Alyson Richmanová - Kabinet milostných dopisů
Před 465 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Píše se rok 1943 a v Itálii jsou u moci fašisté. Elodie, která se dosud věnovala pouze milované hudbě a své mimořádné nadání uplatnila jako nadějná violoncellistka, se po otcově smrti zapojí do italského hnutí odporu. Poznává zde svou první ve... (více v detailu)
Ústecký kraj
139
 Kč
La Vyrle Spencerová - Stará trápení - 1995
Před 161 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
La Vyrle Spencerová - Stará trápení ( v orig. Bygones ) - vydalo nakladatelství Ikar, spol. s r.o., Praha 1995. Překlad Karel Štech. Vydání neuvedeno. Šest let po rozvodu setkávají na dceřiných zásnubách. Stará zatrpklost pomine a po dalších peripetiích se rozhodnou žít opět spolu. Tvrdá vazba, 3... (více v detailu)
Olomoucký kraj
35
 Kč
William Diehl: Spravedlnost naruby - Detektivka
Před 157 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Detektiv Sharky je nucen zastřelit drogového dealera v autobuse plném lidí. Za porušení bezpečnostních předpisů je potrestán a musí opustit oddělení narkotik. Nastoupí na opovrhované mravnostní, ovšem už jeho první případ skrývá víc než pouhé vydírání klientů luxusní prostitutky. Spolu s partou ostřílených kolegů rozkrývá Sharky vražednou hru, do níž je zapletena nejen krásná Domio, ale rovněž prezidentský kandidát, ambiciózní multimilionář i chladnokrevný zabiják. Práce Sharkymu zkomplikuj... (více v detailu)
Středočeský kraj
155
 Kč
Strážkynš majáku , Půlnoční zátoka - 2x belletrie
Před 367 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dvě knihy - romány a to: "Strážkyně majáku" a "Půlnoční zátoka". Obě knihy napsala Diane Chamberlainová. 1. "Strážkyně majáku - příběh romantické vášně a zrady, který Vás pohltí. Vydalo nakl. X-Egem v Praze roku 1997. Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 290 stran. Jako nová, vhodná i jako pěkný dárek. 2. Půlnoční zátoka - příběh o Julianě zemřela sestra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Roky - román
Před 351 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu- román "Roky". Knihu napsala La Vyrle SWpencerová a vydalo nak. Euromedia Group - Ikar v Praze roku 2007. Osmnáctiletá Linnea nastoupí do svého učitelského místa a její život se od základu zm... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
La Vyrle Spencerová: Hlas srdce
Před 167 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Název: Hlas srdce Edice: Autor: La Vyrle Spencerová Překlad: Anna Hnídková Ilustrace: Popis: Ambiciózní fotografka Allison a emancipovaná inženýrka Lee po hlubokém citovém zklamání zatouží začít znovu, najít samy sebe a novou lásku.. Počet stran: 317 Formát: 122 x 200 mm Vazba: Pevná, lesklé lamino Příloha: Vyšlo: ... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Jiří Melíšek: Robot Emil znovu nastupuje
Před 180 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S ilustracemi Jiřího Wintera-Neprakty Román pro děti, mládež i pamětníky. Spisovatel a scénárista Jiří Melíšek a skvělý ilustrátor Jiří Winter-Neprakta představují staronové příběhy jednoho z nejoblíbenějších dětských hrdinů, který se znovu objevil na světě, tentokrát v garáži strýce Karla na pražském Žižkově. Nebyl mezi námi skoro 30 let a musí si zvykat na úplně nové poměry. Jeho dny i noci jsou, jak jinak, plné dobrodružství a nečekaných událostí, které mu zpříjemňují i kompliku Formát:... (více v detailu)
Středočeský kraj
98
 Kč
Bible svatá pro děti: Příběhy na celý rok
Prodám knihu: Bible svatá pro děti: Příběhy na celý rok. Ilustrace: Michail Fjodorov. Vydalo nakladatelství Ikar v roce 1997 Počet stran: 150 Vázaný výtisk. Kniha j... (více v detailu)
600
 Kč
La Vyrle Spencer - Když se začíná znovu
Před 422 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Příběh zachycuje snahu čtyřicetileté Maggie, která přišla o manžela při leteckém neštěstí, n... (více v detailu)
Ústecký kraj
75
 Kč
Karel Václav Rais - Zapadlí vlastenci
Před 127 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Klasický román o buditelské činnosti vlasteneckých učitelů v odlehlé podkrkonošské končině v polovině 19. století. Idylický obrázek má romanticky seskupený... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie