antistresové omalovánky - orientální vzory

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové, bohužel vnitřek omalovánek je rozdělen na 2 kusy - forma trhacího bloku. Jinak js... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÉ Antistresové omalovánky - inspirativní zenové mandaly
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám NOVÉ Antistresové omalovánky - inspirativní zenové mandaly - Julia Snegireva. Tato knížka plná krásných a uklidňujících mandal vám opravdu pomůže dosáhnout alespoň na malou ch... (více v detailu)
Hlavní město Praha
129
 Kč
Relaxační omalovánky
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové nikdy nepoužité relaxační omalovánky kouzelný les a rel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Etnomalovánky - omalovánky pro dospělé
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám Etnomalovánky - omalovánky pro dospělé, nepoužité. Osobní vyzvednutí v Še... (více v detailu)
Jihočeský kraj
40
 Kč
Omalovánky pro dospělé - více druhů
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nepožité omalovánky pro dospělé: - Tajemné mandaly - Zázraky divočiny - Rajská zahrada - Pohoda - Říše snů ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25
 Kč
101 Mandal pro krásný den - omalovánky pro dospělé
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 101 Mandal pro krásný den - omalovánky pro dospělé, nepoužité. Osobní vyzvednut... (více v detailu)
Jihočeský kraj
35
 Kč
Protistresové vymalovánky - Omalovánky pro dospělé
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužité omalovánky pro dospělé: - Protistresové vymalovánky - zvířata, znamení - Protistresové vymalovánky - portréty, příroda, ornamenty - Protistresové vymalovánky - ornamenty, zvířata - Protistresové vym... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10
 Kč
Susan Cooperová - Probuzení tmy 2: Morana
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím knihu Morana, 2. díl ze série Probuzení tmy, fantasy pro mládež. Výborný stav, jednou čtená. V katalogu mám k dispozici i spous... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ruce světla - Barbara Ann Brennan
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Trochu opotřebovaná, měkká vazba, trochu poškozené desky Cena dohromady s ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
ŠKODA 1000 MB - návod k obsluze + dodací list vozu
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Návod k obsluze a údržbě Škoda 1000 MB, r.1964 - Vydání II. + dodací lístek. Na dodacím lístku AZNP Mladá Boleslav poznámka datum 22.5.1964 a číslo motoru 1422. V té době čtyřmístné, pot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
EXCEL pro managery, ekonomy a podnikatele
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
EXCEL pro managery, ekonomy a podnikatele neobsahuje CD - 70 Kč Word 2007 - 70 Kč Sbírka řešených příkladů - 60 Kč po... (více v detailu)
Středočeský kraj
70
 Kč
Krásné knihy
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Divoká zvířata za 80,- Kč, Nejkrásnější mláďata za 80,- Kč, Můj barevný atlas zvířat za 140,- Kč, Čárymáry na zdi za 100,- Kč, Hodiny z kukačkou za 20,- Kč, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám knihy: cestopisné, historické, dějepisné – dle seznam
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velice zajímavé knihy cestopisné, historické, dějepisné dle následujícího seznamu: 1) Zdeněk Thoma; TOULKY PO JAPONSKU; 1980, PANORAMA; - 110Kč 2) Vojtěch Zamarovský; DĚJINY PSANÉ ŘÍMEM; 1967, MLADÁ FRONTA – MÁJ; - 110Kč 3) Čestmír Loukotka; DO BRAZÍLIE ZA INDIÁNY; 1962, LIDOVÁ DEMOKRACIE; - 120Kč 4) Rudolf Turek; ČECHY NA ÚSVITĚ DĚJIN; 1963, ORBIS; - 140Kč 5) Krum Bosev; OSTROVY DRAKŮ; 1979, PANORAMA; - 110Kč 6) Francis Maziére; TAJEMSTVÍ VELIKONOČNÍHO OSTROVA; 1971, ORBIS; - 120Kč 7) Bengt Danielsson; RAJSKÝ OSTROV; ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Užívej života - Halina Pawlowská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Humor , česká literatura , pořekadla , praktické rady , historky , aforismy Užívej života na plný pecky, dřív než ti zubatá podrazí kecky! Tak zní jedno z pořekadel Haliny Pawlowské, která si umí udělat legraci z každé, třeba i smutné situace, a taky hlavně ze sebe. A díky jejím praktickým radám je svět často mnohem veselejší. Užívej života! je soubor návodů, přikázání, povzdychů a hi... (více v detailu)
Středočeský kraj
140
 Kč
Omalovánky vozidla A4 96 stran
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pro děti omalovánky různá vozidla na 96 stranách. Velikost A4. Zcela nové,koupili jsme 2x.
Hlavní město Praha
80
 Kč
Hanin kufřík - Karen Levine
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Naučná literatura , biografie a memoáry , pro děti a mládež , koncentrační tábory , židé , druhá světová válka ( 1939 – 1945 ) , 2. světová , holokaust , holocaust , pamět , dějiny pro děti a mládež , Osvětim , válka , perzekuce Příběh dívky, která se nevrátila. Vyprávění o moravské židovské dívce Haně Bradyové, která byla zavražděna v Osvětimi pro svůj židovský původ. V knížce se střídají kapitoly o šťastném dětství Hany a Jiřího Bradyových v Novém Městě na Moravě i o jejich deportaci do Terezína a Osvětimi s kapitolami o pátrání Tokijského centra pro studium holocaustu po osudech majitelky dě... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Život na naší planetě - David Attenborough
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Život na naší planetě: Mé svědectví a vize pro budoucnost - David Attenborough Kniha jako nová !!! Světová literatura , naučná , ekologie , životní prostředí , paměti , memoáry , ochrana životního prostředí , dokumentární film , záchrana planety , ekosystémy , vymírání druhů Bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument. Alarmující svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC. Ve své dosud nejosobnější a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
DOBRODRUŽNÉ,KAMARÁD ZE SLUN.KAŇONU 1935, il.BURIAN
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám knihu Kamarád ze slunečního kaňonu r.1935 původní vazba, hřbet prasklý a ošoupaný, v kni... (více v detailu)
Středočeský kraj
690
 Kč
Dopis 44 + Láska ve střihu cosplaye
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Láska ve střihu cosplaye 1-6 600.- Dopis 44 (standard) 2800.- Pokud by vzal zájemce vše, hradím zásilkovnu, jinak +... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Vyrábíme s dětmi: Více než 40 zábavných nápadů
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zajímavou knihu Vyrábíme s dětmi: Více než 40 zábavných nápadů, Autorka této knihy je Susie Johnsová a knihu vydalo Nakladatelství MLADÁ FRONTA. Sbírka více než 40 skvělých nápadů je určená dětem a jejich rodičům pro společné tvoření z papíru, barev, látek a nejrůznějších recyklovaných předmětů. Kniha obsahuje přehledné návody ke každému výtvarnému nápadu, fotografie jednotlivých kroků, ale také užitečné informace o pomůc... (více v detailu)
Středočeský kraj
110
 Kč
A potom přijely tanky, Luboš Příhoda
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu - A potom přijely tanky. Repetitorium událostí roku 1968 v Liberci. Publikace je nová. Cena 200 Kč. Osobně lze vyzvednout v Příbrami nebo v Praze na metru Nové Butovice. Jinak při ... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Lewis Thomas - Myšlenky pozdě v noci, eseje
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím esejistickou knihu Myšlenky pozdě v noci od Lewise Thomase. Stav velmi dobrý. V katalogu mám k dispozici i spoustu dalš... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Disney - Lví král - ilustrovaná knížka podle pohádky
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám knihu pro děti Lví král, bohatě ilustrovanou obrázky přímo z původního filmu od Disneyho. Stav výborný. V nabídce mám i spoust... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
13 ks knih pro mládež - dětská literatura
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
pokud není uvedeno přímo u knihy, tak je stav velmi dobrý - hmotnost celkem 5,3 kg 1. Jonathan Swift - Gulliverovy cesty (1970) - natržený, odřený a omšelý přebal 2. Herma Svozilová-Johnová - Kdo byl Kyrat? (1963) - velmi dobrý, přiměřený stáří, lamino desky, ilustrace 3. Eduard Bass - Klapzubova jedenáctka (1989) - přebal mírně otlačený a lehce omšelý, jinak výborný stav 4. Eva Bernardinová - Kluci, holky a Stodůlky 1 (1986) - natržený, odřený a zašlý přebal, jinak dobrý stav 5. Eva Bernardinová - Kluci, holky a Stodůlky 2 (1986) - natržený, odřený a zašlý přebal, jinak dobrý stav 6. Sandra Vebrová - Luko. Malý vlkodlak (2006) - velmi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
189
 Kč
omalovánky Království zvířat
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám omalovánky Království zvířat - vybarvování podle čísel Osobní p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Literatura pro 2.ročník SŠ - pracovní sešit didaktis
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vzdělávací řada Literatura pro střední školy je určena žákům gymnázií a maturitních oborů středních odborných škol. Provede vás literární historií od dob starověku až po začátek 21. století. Vedle sumarizace autorů, jejich života a díla, obsahuje také kapitoly věnované historickému a společenskému kontextu dané doby, a to ve formě dobových novin. Pracovní sešit je nedílným doplňkem učebnice, jejíž strukturu kopíruje. Žáci na jeho stránkách procvičují znalosti a rozvíjí dovednosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Pracovní sešit je postaven na práci s ukázkami z primární i sekundární literatury. Úlohy, z nichž některé jsou určeny pro samosta... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura