Hořejš, Křížek ZÁMEK S VŮNÍ BRNZÍNU (2015) Top

Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám výpravnou historickou knihu s rozsáhlou obrazovou přílohou ZÁMEK S VŮNÍ BENZÍNU. Podtitul Automobily a šlechta v čekých zemích do roku 1945. Autoři Miloš Hořejš a Jiří Křížek. Vydalo nakladatelství Mladá fronta v roce ... (více v detailu)
Zlínský kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

Mika Waltari VÁLKA O PRAVDU (2022)
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám reportážní knihu z oblasti literatury faktu VÁLKA O PRAVDU. Podtitul Pravda o Estonsku, Lotyšsku a Litvě. Autor v ní popisuje poměry v těchto zemích mezi podzimem 1939 a létem 1940 kdy se potýkaly se stále sílícím vlivem SSSR, až upadly do jeho područí. Autor je známý spisovatel Mika ... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Emil Hlaváček ARCHITEKTURA POHYBU A PROMĚN (1985)
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu ARCHITEKTURA POHYBU A PROMĚN. Podtitul Minulost a přítomnost průmyslové architektury. Autor Emil Hlaváček. Vydalo nakladatelství Odeon v roce 1985 v nákladu jen 2 000 výtisků. Vazba originální vázaná s ... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
J. Krause, T. Trappe ZROZENÍ EVROPANŮ (2022)
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám odbornou knihu ZROZENÍ EVROPANŮ. Podtitul Skutečný příběh našich předků vyprávěný geny. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy! Autoři Johannes Klause a Thomas Trappe. Vydalo nakladatelství Jan Melvil Publish... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Ludvík Aškenazy PRAŠTĚNÉ POHÁDKY (1965)
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám pozoruhodnou knihu netradičních humorných pohádek PRAŠTĚNÉ POHÁDKY. Autor Ludvík Aškenazy, ilustrace Bohumil Štěpán. Vydalo Státní nakladatelství dětské knihy v roce 1965. Vazba originální v... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Jan Nejedlý MISTR SPORTU SKÁČE Z DORTU (2014) Top
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou knihu MISTR SPORTU SKÁČE Z DORTU. Autor Jan Nejedlý, ilustrace Jaromír Plachý. V edici Modrý slon, sv. 78 vydalo nakladatelství Meander v roce 2014. Vazba originální vázan... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Miloslav Stingl INDIÁNI STŘÍBRNÉ LUNY (2003) Top
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám cestopisně mystickou knihu INDIÁNI STŘÍBRNÉ LUNY. Podtitul Za záhadami zmizelých indiánských říší. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Autor Miloslav Stingl. V knize je zajímavá fotografická příloha. Vydalo nakladatelství Knižní klub ve spol... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
HOKEJBAL PRŮVODCE TRÉNINKEM (2006) Top stav
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu HOKEJBAL PRŮVODCE TRÉNINKEM. Herní činnosti jednotlivce, hra brankáře, zásobník cvičení. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Autoři Tomáš Perič, Miroslav Přerost a Josef Kadaně. Vydalo nakladatelství Grada... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Daniel Cole DET. W. FAWKES 3. KONEC HRY 2020 Top
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu, detektivní thriller KONEC HRY. Jde o třetí díl série detektiv William Fawkes. Vydalo nakladatelství Euromedia group v edici Kalibr v roce 2020. Vazba originální vázaná s... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Encyklopedie českých zámků a hradů
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Knihy jsou v dobrém stavu opatřené igelitovým obalem. Autor Pavel Vlček. Uvedená cena je za je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
Mary Jo Putneyová DÁMA S TAJEMSTVÍM (2015)
Před 7 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám historicko - romantickou knihu, druhý díl série Ztracený lord DÁMA S TAJEMSTVÍM. Autor Mary Jo Putneyová. Vydalo nakladatelství Ikar ve společnosti Euromedia group v roce 2015. Vazba originální ... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Milena Hajná ROŽMBERKOVÉ CESTOVNÍ PRŮVODCE (2011)
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám výpravnou knihu, která vyčerpávajícím způsobem popisuje všechny hrady, zámky a obce spojené s tímto nejmocnějším johočeským šlechtickým rodem. V knize je i rozsáhlá fotografická příloha. Autor Milena Hájková. Vydal Národní památkový ústav v Českých Bu... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Velká výletní kniha / Výlety s dětmi / špalíček výletů - 3x
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
1) nádherná ilustrovaná kniha plná výletů a zajímavých tipů po naší zemi... vč. kapesního průvodce. více na: https://www.megaknihy.cz/cestopisy/33068-velka-vyletni-kniha-ceska-republika.html PC vysoká (kolem 500,-), kniha v perfektním stavu cena za obojí = 150,- 2) Špalíček výletů - pro každý den jeden zachovalá, měli jsme více těchto knih:) Kniha obsahuje 365 výletů k vybraným cílům - tradičním a známým, ale také na... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Komiks DVACET TISÍC MIL POD MOŘEM (1992) Top
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám komiksovou knihu na námět známého románu Julese Verna DVACET TISÍC MIL POD MOŘEM. Na motivy románu a ilustrací de Neuvilla a Rioua napsal Zdeněk Hofmann , nakreslil Milan Vavroň. Vydalo nakladatelství PROSPECTRUM v... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Andy Andrews POUTNÍKŮV DAR (2017)
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu POUTNÍKŮV DAR. Podtitul: Sedm rozhodnutí, které pozitivně ovlivní váš život. Autor románovou formou pomocí fiktivního hrdiny předává čtenáři pokyny k pozitivnímu myšlení. Autor Andy Andrews. Vydalo nakladatelství... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Jan Mukařovský STUDIE Z ESTETIKY (1966)
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu STUDIE Z ESTETIKY. Výběr z estetických prací Jana Mukařovského z let 1931 - 1948. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Vydalo nakladatelství Odeon v roce 1966 v nákladu jen 3 500 výtisků. Vazba originální vázaná s přeba... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Veronika Rubínková TAJEMNÉ SÍLY ČECH A MORAVA
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu TAJEMNÉ SÍLY ČECH A MORAVY. Podtitul: Pravá tvář Satana, středověké orgie a záhadné šifry. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Autor Veronika Roubínková. Vydalo nakladatelství Plot v roce 2015. Vaz... (více v detailu)
Zlínský kraj
120
 Kč
L.Liukas HELLO RUBY Velká cesta do nitra počítače
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám výbornou knihu která seznamuje děti s počítačem HELLO RUBY VELKÁ CESTA DO NITRA POČÍTAČE. Autor Linda Liukas. Vydalo nakladatelství DYNASTIE v roce 2019. Vazba originální vázaná bez p... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Blitzkrieg v tanku Tiger , Richard Freiherr von Rosen
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- kniha de facto jako nová - ořízka a přebal běžné opotřebení , jinak uvnitř je stav knihy 100% - Blitzkrieg v tanku Tiger , Richard Freiherr von Rosen Vzpomínky tankového důstojníka wehrmachtu na boje na východní i západní frontě. Pátek 1. září 1939: sedmnáctiletý Richard Freiherr von Rosen poslouchá v rádiu Hitlerův projev v Reichstagu o útoku na Polsko. Není válkou nijak nadšený, ale jako mnoho jeho vrstevníků jej naplňuje pocit povinnosti a touha osvědčit se. Brzy poté se hlásí k tankovým jednotkám, kde se chce věnovat kariéře důstojníka v aktivní službě. Přání se mu plní v říjnu 1940 povolávacím rozkazem k 35. tankovému pluku rozmístěnému v Bambergu. Po náročném základním výcviku a intenzivním kurzu důstojnických čekatelů se mladý branec nyní připravuje ve Francii a v Porýní na nadcházející nasazení do války. V hodnosti důstojníka aspiranta je koncem dubna 1941 konečně se svým 35. tankovým plukem přeložen na poznaňské cvičiště Warthelager. Dne 22. června 1941 začíná pro von R... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 499
 Kč
Karel Kaplan POÚNOROVÝ EXIL 1948 - 49 (2007)
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám historickou knihu POÚNOROVÝ EXIL 1947 - 48. V inzerátu nafocen kompletní obsah knihy. Autor Karel Kaplan. Vydalo nakladatelství Dialog v roce 2007. Vazba originální vázaná bez... (více v detailu)
Zlínský kraj
110
 Kč
PTÁCI V LESÍCH A HORSKÝCH OBLASTECH (1975)
Před 8 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám ornitologickou knihu s velmi hezkými ilustracemi PTÁCI V LESÍCH A HORSKÝCH OBLASTECH. V inzerátu nafocen kompletní obsah a rejstřík. Autoři Jiří Felix a Květoslav Hísek. Vydalo Státní zemědělské nakladatelství v roc... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Chris Carter SOCHAŘ SMRTI (2020) Top stav
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihu, kriminální thriller ze série Robert Hunter, díl 4. SOCHAŘ SMRTI. Autor Chris Carter. Vydalo nakladatelství BB Art v roce 2020. Vazba originální vázaná s přebalem. Kn... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
D. Wills FILMOVÉ DĚDICTVÍ FRANK SINATRA (2016)
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám výpravnou fotografickou publikaci FILMOVÉ DĚDICTVÍ FRANK SINATRA. Autor David Wills. Vydalo nakladatelství Dobrovodský v edici Knihy Omega v roce 2016. Vazba originální vázaná s p... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Z. Pokluda ZE ZLÍNA DO SVĚTA PŘÍBĚH TOMÁŠE BATI
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám historickou knihu s rozsáhlou obrazovou přílohou ZE ZLÍNA DO SVĚTA PŘÍBĚH TOMÁŠE BATI. Autor Zdeněk Pokluda. Vydala Nadace Tomáše Bati v roce 2004 v nákladu jen 3 000 výtisků. Vazba originá... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
UFO: DŮKAZY + KONTAKTY + A PŘECE LÉTAJÍ
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám tři dnes už klasické knihy o UFO. UFO: DŮKAZY + UFO: KONTAKTY jejichž autorem je Michael Hesemann a UFO: ...A PŘECE LÉTAJÍ autora Guida Moosbruggera. Všechny tři knihy vydalo nakladatelství Etna v roce 1992 a mají o... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Jiří Žáček, Helena Zmatlíková SLABIKÁŘ (1993)
Před 10 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám retro SLABIKÁŘ z roku 1993. Autor Jiří Žáček, ilustrace Helena Zmatlíková. Vydalo nakladatelství Alter v roce 1993. Vazba originální vázaná bez přebalu. V knize jsou místy vpisy tužkou, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura