knihy I. Peroutkové - Ukradené štěně/housle

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám napínavé dětské příběhy o malém detektivovi Frantíkovi a jeho dobrodružstvích při pátrání po ztracených věcech. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

Sbírka knih "Deník malého Minecrafťáka"
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám, sbírku 5 knih "Deník malého Minecrafťáka", knihy jsou jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Kniha Výslech Jana Krause
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám pouze přečtenou knihu Výslech Jana Krause.Rok vydání 2001.Jako nová,pouze stá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Kniha Bambusová říše - Potopa nakl. Bambook
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu Bambusová říše - Potopa od spisovatelky jménem Erin Hunterová, nakl. Bambook. Přečtena 1x, ve velmi dobrém stavu, pouze lehce pomačkaný spodní obal. Kniha vypráví o Bambusové říši, která se ocitne v nebezpečí poté, co je zatopena velkou vodou. Podle dávného proroctví moh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
154
 Kč
Osada Havranů - dětská kniha
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Osada Havranů (Eduard Štorch) Příběh vypráví o dobrodružstvích chlap... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Knihy - mix
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Knihy z rodinné knihovničky. Je potřeba uvolnit místo tak předávám dál přečtené knížky. Ceny od 20 Kč, ale každá kniha je naceněna zvlášť, ceny i podrobnější informace o knihách jsou v seznamu (odkazu). Při odběru knih nad 500 Kč = Zásilkovna zdarma. V př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Různé druhy knih pro mládež/děti
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám různé druhy knih pro mládež nebo děti, cena dohodou, top stav jednou přečtené
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Dětské knihy
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím tyto dětské knihy: Lví Charlie a Detektiv Bondybej. Cena za kus 50 Kč.
Hlavní město Praha
50
 Kč
Více knih v TOP stavu
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Všechny knihy v TOP stavu, jednou přečtené Osobní předání Praha- Kobylisy Poslání přes Balíkovnu za 69 kč Poslání přes Zásilkovnu za 79 kč Nocte 50 kč Hluboký hrob 50 kč Ani mrtvá, ani živá ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dobrodružství na Killimooinu - dětská kniha
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrodružství na Killimooinu (Enid Blyton) Čtvrté samostatné pokračování série Dobrodružství. Vzrušující události, které se staly v létě v Baronii - domově prince Paula - zaved... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Knihy - Klement Gottwald - Spisy - I. - XII.
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Unikátní sbírku knih, tyto se zřejmě již nikdy nedostanou do tisku.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Leon Uris- Exodus Kniha I.-II., Kniha III.-V. /+ BONUS kniha
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
vydala Panorama 1991 299 + 283 stran brožovaná vazba Stav: přečtené knihy se kterými bylo ohleduplně nakládáno, proto jsou ve velmi zachovalém stavu. U dílu I.-II. se přizvedávají rohy obálky. Zadní obálka má ohnutý horní roh. Hřbety jsou nezprohýbané. Stránky jsou bílé, čisté a nezvlněné. Žádné oslí uši. Uloženo v nekuřáckém prostředí. Prodám za 120 Kč. Jako bonus přidávám knihu: Howard Blum - Brigáda/ BB art 2003 Kniha je ve 100% stavu s NEPORUŠENÝM papírovým přebalem. Čistá oříz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
kniha Psí cesta Román pro všechny psy a jejich páníčky
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pokračování úspěšné knihy Psí poslání přináší další dobrodružství chundelatého psího kamaráda, který po smrti milovaného páníčka Ethana nachází nový smysl svého bytí po boku jeho vnučky Clarity. Provází ji celým jejím životem jako labrador... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Hup a Hop na moři - dětská kniha
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hup a Hop na moři (Jiří Kafka) Veselé příběhy dvou rozpustilých opičáků Hupa a Hopa, ve kterých nejprve opičáky zachrání kormidelník Rybička ze zatopeného ostrova, potom pomohou velrybě grónské od bolení hlavy, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90
 Kč
Kniha na zamyšlení
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Super kniha na zamyšlení o výchově. Přečteno za dva večery..
Pardubický kraj
160
 Kč
Nová kniha Škola dobra a zla - Soman Chainani, nakl. Cooboo
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou knihu Škola dobra a zla od spisovatele jménem Soman Chainani, nakl. Cooboo. Nová, v původním stavu, pouze jsem si všimla lehce odraného spodního lemu. Kniha vypráví příběh o skvělém dobrodružst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
242
 Kč
Prodám knihy dle fotografie
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jsou ve velmi dobrém stavu (1x přečtené) a uložené v knihovně. Preferuji osobní odběr v Praze 4 (... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Černá madona - dětská kniha
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Černá madona (Astrid Vollenbruch) Když Peter zachrání z moře zraněného mladého muže, vůbec netuší, že právě společně s ním vytáhl na pevninu i nový případ, nový úkol pro tři mladé detektivy. Zakrátko se chlapci ocitají uprostřed napínavého dobrodružství, ve kterém jde o zmizelou sochu. Je to záhadné a dramatické. Kolik protivníků mají mladí detektivové v této štvanici? Kam až se od... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Knihy Odvahy a dobrodružství viz foto
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Knihy edice Odvahy a dobrodružství viz foto. Velmi dobrý stav. Vázané vazby. Cena okamžitou dohodou, nabídněte rozumnou částku. Odpovědi na FAQ: 1. ANO,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Soubor knih
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
F. Háj - Školák Kája Mařík 1., 6. a 7. díl - PRODÁNO Stanislav Rudolf - Modrý déšť Eduard Štorch - Hrdina Nik Malý alšův špalíček... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Knihy pro děti – různé
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám knihy pro mladší i starší děti, stav viz. foto, některé jako nové: 1. Detektivní příběhy: Mušketýři, Mozart, Caesar, po 60 Kč 2. Kosí bratři, Byla jednou koťata, Malá čarodějnice, po 50 Kč 3. Nauč se kreslit (1. díl), 60 Kč 4. Modrý pták : 44 stran, 40 Kč 5. Čarovné... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Knihy odvahy a dobrodružství -5ks Z DĚDICTVÍ
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Balíkovna 80kč Knihy odvahy a dobrodružství Tvrdá pěst Tuáregů, svazek 55, autor J. R. Vávra, vazba tvrdá, počet stran 313. Kniha je jak nová, z dědictví. Světy bez hranic, svazek 158, autor Bertil Martensson, vazba tvrdá, počet stran 188. Kniha je jak nová, z dědictví. Válka světů a jiné příběhy z neskutečna, svazek 177, autor Herbert George Wells, vazba tvrdá, počet stran 345. Kniha je jak nov... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
Martin Fendrych: Slib, že mě zabiješ
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zaslání přes Balíkovnu za 30 Kč. Podívejte se ostatní knihy prodávající. Předání na Moravě nebo pošlu podle dohody. Kniha popisuje skutečný příběh dvou milenců – Ládi a Věry (jména byla změněna). Láďa podniká, je rozvedený a žije lezením. Trénuje v boulderech, leze po horách. Věra řídí laboratoř v Praze, je špičková vědkyně, a její muž, Němec, pracuje jako právník v Bruselu. Jsou bezdětní, ona spí s Láďou a ještě s jedním mužem. Třicítku má za sebou, touží po dítěti. Komplikovaný vztah postav příběhu ukazuje „restartovanou“ morálku současnosti, vysokou míru volnosti i osamělost, která free-vztahy provází. Napínavý příběh, který nepostrádá tajemství, je velmi současný. Najdete v n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
30
 Kč
Neil Gaiman - Kniha hřbitova
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nikdo Owens, známý jako Nik, je normální kluk. Byl by naprosto normální, nebýt toho, že žije na hřbitově a vychovali ho duchové, vlkodlaci a jiné příšery spolu s jeho strážným andělem, který nepatří ani do světa živých, ani mezi mrtvé. Díky nim však přežije a naučí se leccos užitečného - třeba jak se stát neviditelným pro lidi. Na malého chlapce číhají ... (více v detailu)
Ústecký kraj
259
 Kč
Knihy pro děti a mládež .....
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihy pro děti a mládež: 1. Kluk s jantarovýma očima,pevná kniha s přebalem, velmi dobrý stav, cena 50,- Kč 2. Úkol z počtů (J.Wieczerska), pevná kniha s přebalem, v dobrém stavu. Cena 50,- Kč 3. Princ a Skřivánek-V.Stýblová-pevná vazba s přebalem, top stav, 100,- Kč 4. Řád za lásku-Z.Chudzyňská,uvolněná vazba,cena 40 Kč. 5.Mladá léta Jana Ámose -Mašínová, Leontina, nakl.Melantrich 1982,nová, nečtená, top stav, cena 60 Kč 6.Sobectví, H. Šmahelová, brožovaná, velmi dobrý stav, stářím zažloutlé listy, cena 40 Kč 7.Legenda o Montrosovi - W. Scott, dobrý stav, cena 45 Kč 8.Brácha a já - Jan Mareš, dobrý stav, úsměvná knížka plná klukovského humoru lí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Knihy džunglí - Rudyard Kipling
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám knihu vydanou v r. 1965, SNDK Klub mladých čtenářů s ilustracemi Zdeňka Buriana, 312 stran. Kniha nebyla čtená, je ve výborném stavu j... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura