Vladislav Vančura - Marketa Lazarová

Před 239 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Markéta Lazarová je baladická novela, v níž se Vančurovi podařilo vystihnout atmosféru drsného středověku na pozadí příběhu milenců z... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč

Podobné inzeráty

Hlavní město Praha
30
 Kč
Kubula a Kuba Kubikula - Vladislav Vančura
Před 36 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kdo by neznal knihu od Vladislava Vančury Kubula a Kuba Kubikula příběh plné legrace medvěda a jeho medvědáře ruku v ruce se... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Kubula a Kuba Kubikula - Vladislav Vančura
Před 44 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha Kubula a Kuba Kubikula je příběhem medvědáře, medvěda a strašidla. Kniha je plná dobrodružství a je určena malý... (více v detailu)
Středočeský kraj
75
 Kč
Kniha MARKÉTA LAZAROVÁ
Před 48 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu MARKÉTA LAZAROVÁ. Klasický román Vladislava Vančury přináší příběh o čisté duši a čisté lásce uprostřed chladného a nemilosrdného středověku. Markéta Lazarová má být zaslíbena bohu a strávit život v bezpečí kláštera, a... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Jihočeský kraj
39
 Kč
Romain Rolland - Petr a Lucie
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Milostná novela, jemně kreslený příběh tragické lásky mladých milenců zahalený stínem válečného utrpení a hrůzy první světové války. Oba mladí lidé žili svou bezmeznou láskou ... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Umberto Eco - Jméno růže
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Historický román italského spisovatele. Eco v románu využil své hluboké teoretické a odborné znalosti. Čtenář, fascinován srozumitelnou hloubkou Ecova pohledu, proniká po jeho boku do tajů teologie, filozofie i středověké politiky, do milostných vytržení, do víru hlubinných duchovních prozření ... (více v detailu)
Ústecký kraj
129
 Kč
Pole orná a válečná Vladislav Vančura
Před 78 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha vázaná. Dobrý stav. Poškozený přebal. Rok vydání 1953 Cena 29 kč. Poštovn... (více v detailu)
Středočeský kraj
29
 Kč
Marina Stěpnova Lazarovy ženy (2015)
Před 81 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Marina Stěpnova Lazarovy ženy (2015) Uvedená cena v prodeji je minimální. Váš finanční příspěvek z prodeje poputuje na péči o zvířátka v rámci činnosti spolku Če... (více v detailu)
Liberecký kraj
75
 Kč
Salinger Nezval Foglar Vančura Neruda
Klasická literatura naše i světová i povinná četba do školy// 1 kniha za 50 Kč// PRODANÉ:: Bož.ska komedie Hamlet Othello E. Oněgin a Markéta Lazarová Heming.way Sbohem arm.ádo PRODANÁ// Foglar Tajemná Řásnovka Rais Kalibuv zločin Připraven do nepohody Plzák Jan Drda Němá barikáda Naděje a zklamání Pražské jaro 1968 Jiří Vančura William Shakespeare Othello Hamlet Salinger Devět povídek vzhůru tesaři do výše střechu zvedněte Seymour úvod ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30
 Kč
Rozmarné léto Vladislav Vančura
Před 153 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Rozmarné léto Vladislav Vančura
Ústecký kraj
90
 Kč
Jihomoravský kraj
30
 Kč
Anton Myrer - Poslední kabriolet
Před 220 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
I když americký autor Anton Myrer (19221996) napsal více knih (např. Velká válka), teprve v pozdním Posledním kabrioletu (1973) se mu podařilo vytvořit jeden z onoho druhu románů, na něž snad nikdo, kdo jej jednou přečetl, už nikdy nezapomene. Tato... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Petr a Lucie - Romain Rolland
Před 377 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Milostná novela, jemně kreslený příběh tragické lásky mladých milenců zahalený stínem válečného utrpení a hrůzy první světové války. Oba mladí lidé žili svou bezmeznou láskou a svými romantickými sny a ve velikonočním týdnu se měli zcel... (více v detailu)
Zlínský kraj
8
 Kč
Balzac-Historie třinácti. Tajnosti princezny z Cad
Před 155 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Čtyři novely, z nichž první tři patří do cyklu "Historie třinácti". Třináctý svazek spisů Honoré de Balzaca obsahuje čtyři novely, z nichž první tři (Ferragus, náčelník Dravců; Vévodkyně de Langeais; Dívka se zlatýma očima) spojeny volným fantastickým rámcem "Historie třinácti" patřily ihned po svém vzniku k nejoblíbenějším Balzacovým dílům. Ve čtvrté novele (Tajnost... (více v detailu)
Ústecký kraj
73
 Kč
Básně - Halas, Hora, Vančura
Před 237 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vladislav Vančura - próza- Markéta Lazarová 50,- Kč Josef Hora, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30
 Kč
Émile Zola - Nana
Před 168 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Jedná se o příběh kurtizány Nany, jež je volným pokračováním románu Zabiják. Nana si první popularitu získává v divadle. Nehraje sice dobře, ale je krásná. Díky tomu si podmaní významné muže Paříže. Věrnou společnicí je hlavní hrdince komorná Zoe, která je schopna všechny její mužské návštěvy po domě rozmístit t... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Vladislav Vančura Kubula a Kuba Kubikula
Před 84 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám knihu Vladislav Vančura Kubula a Kuba Kubikula
Moravskoslezský kraj
70
 Kč
Vladislav Vančura: Hrdelní pře anebo Přísloví
Před 149 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S ilustracemi Adolfa Borna Název: Hrdelní před anebo Přísloví Edice: Klub čtenářů svazek 441 Autor: Vladislav Vančura Překlad: Ilustrace: Adolf Born Popis: Humoristická próza, která má v rámci autorova díla svoji poetikou a humorem nejblíže k Rozmarnému létu. V tomto díle vedlo Vančuru jeho zaujetí experimentovat s jazykem k nápadu založit text knihy na příslovích, odtud druhá část názvu. Počet stran: 186 For... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Vladislav Vančura - Kubula a Kuba Kubikula
Před 335 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha od Vladislava Vančury Kubula a Kuba Kubikula s kresbami Zdeňka Milera. Kniha je v pořádku jen na jedné straně je počmáraná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Vladislav Vančura - Kubula a Kuba Kubikula
Před 433 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha v edici Jiskřičky Kubula a Kuba Kubikula je poškozena vazba jinak je v pořádku. Může ještě někomu posloužit.
Středočeský kraj
30
 Kč
Robert Penn Warren - Na shledanou v zeleném údolí
Před 144 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Baladický milostný příběh stárnoucí ženy, zasazený do Tennesee šedesátých let. Kniha... (více v detailu)
Ústecký kraj
73
 Kč
Ignát Herrmann - U snědeného krámu
Před 159 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Na Josefa, tedy 19. března, otevřel si Martin Žemla krám. Osamocen za pultem přemýšlel, proč si myslel, jak snadno zbohatne. Kolik jiných provozovatelů živí se nyní jinou prací. Ale vzápětí se zaradoval, protože jeho prvním zákazníkem byl kudrnatý klučina. Děti a lehké děvy jako první nakupující přinášejí štěstí. Celodenním návštěvníkem stal se rotmistr Kyllian. Byl vysloužilým vojákem a neděla... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Stendhal - Červený a černý
Před 182 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Román, v němž Stendhal červenou barvou symbolizuje revoluci a černou barvou tmářství a despotismus. Syn venkovského dřevaře Julien Sorel chce dosáhnout v životě vynikajícího postavení. Potlačuje v sobě sympatie k Napoleonovi, protože jako jeho obdivovatel by s nimi ve stávajících politických poměrech nemohl získat kariéru. Ačkoliv op... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie