Mnoho knih v RK ruština, o divadle, kulture...

Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Asi 100 knih sešitu a časopisů v ruštině, RJ, na foto jen zlomek, cca 10% všeho, napr. Tolstoj, Gogol, Puškin, Stanislavskij atd. Slovníky i vyk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám Biomedicínská terminologie pro speciální pedagogy
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jitka Machová Výkladový slovník Jako nová, nepoškozená
Středočeský kraj
450
 Kč
AJ - ČJ výkladový slovník výpočetní techniky
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Anglicko-český výkladový slovník výpočetní techniky, autor O. Minihofer, rok vydání 1990; přehnu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45
 Kč
Německy snadno a rychle
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Vše viz foto. V deskách tištěný slovník + 4 CD, metoda RE-WISE pro učení slovíček a frází, nahrávky rodilých mluvčích, český výklad gramatiky, cvičení a testy. Vše nové,nepoužité. Mi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200
 Kč
MacMillan English Dictionary for Advanced Learners
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Macmillan English Dictionary for Advanced Learners - výkladový slovník pro středně pokročilé a pokročilé studenty a učitele angličtiny s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
750
 Kč
Knihy s arabskou/muslimskou tématikou
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám: Korán 90,- Principy Islámu 20,- Česko-arabský, arabsko-český turistický slovník 20,- Duchovní cesty Islámu 90,- Brá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Kniha Klíč k určování bezcévnatých rostlin
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Vydáno 1976. Autor Mirko Svrček. Skladovaná, málo používaná. Kniha usnadňuje orientaci ve velkém množství druhů bezcévných rostlin a s pomocí mikroskopu umožňuje jejich určování a hlubší studium. Informuje o výskytu, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Angličtina + ruština učebnice, cvičebnice,slovníky
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
1) Jaroslav Peprník: Angličtina pro pokročilé I+II (SPN Praha 1992+1993) - strany se při rozevření někdy od sebe oddělují, ale drží - společně za 270 Kč 2) Česko-ruský slovník (SPN Praha 1986) - pěkný, vazba drží, jen časem zežloutlé kraje stránek, přebal trochu ošoupaný/zašpiněný - 90 Kč 3) Č-R a R-Č slovník na cesty (M. Vencovská) - SPN Praha 1984 - desky pěkně, dolní ořez při pohledu na rusko-českou část má pár flíčků, stránky pěkné, jen str. 5-28 v R-Č části mají uvolněnou nit a trochu visí, i když drží - 100 Kč + Dále učebnice angličtiny z 20.-40. let 20. století - zajímavá sonda do tehdejších metod: 4) Prof. Dr Ant. Macht: Correct English. Správně anglicky. Díl I. - Nakladatelství Ant. Dědourek Třebechovice pod Orebem 1947 (1. vyd.) - 45 Kč 5) Langenscheidts Handbücher der Handelskorrespondenz: Englisch für Kaufleute - Karl Blattner - Langenscheidtsche verlagsbuchhandlung Berlin-Schöneberg 1926 - plátěná vazba se slepotiskem - na hřbetě zlacená - němčina psána švabachem - 19... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Arabské knihy
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám: Korán 90,- Principy Islámu 30,- Česko-arabský, arabsko-český turistický slovník 30,- Duchovní cesty Islámu 90,- Brá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30
 Kč
Jordan P.: Velká kniha o houbách, 2. vydání
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Jordan P.: Velká kniha o houbách, Bratislava 2001 (česky), 2. vydání, 256 stran. Kniha vázaná, jako nová, asi i nečtená, potrhaný pravý dolní roh přední strany přebalu. Velmi podrobný průvo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
59
 Kč
Kniha "Hladkovaná výšivka" + časopis "Vyšívanie"
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha "Hladkovaná výšivka" + časopis "Vyšívanie" (oboje slovensky) Kniha: pevná vazba, 108 stran, Bratislava 1979 Časopis: výšivky, dětské háčkované modely, recepty - příloha s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
130
 Kč
2 Knihy v dobrém stavu
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Při koupi obou knih cena 450Kč 1.Kniha Filozofický slovník O...Z- ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Collins Cobuild Essential Dictionary
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím anglický výkladový slovník Collins Cobuild Essential Dictionary za 10 korun. Stav viz foto. Osobní předání v Brně (Královo pole). Zaslání Zásilkovnou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10
 Kč
Učebnice, knihy
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
levně prodám tyto knihy. Slovník cizích slov, angličtina pro každého, němčina, praktická mluvnice němčiny, francouzsko-český... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Zánovní kniha Přehled středoškolské matematiky | Josef Polák
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní knihu Přehled středoškolské Matematiky od Josefa Poláka. Kniha se dnes prodává za 376kč, v knihkupectví Knihy Dobrovský ad. Původní cena byla 299kč(na zadní straně je cenovka). Stav knihy je výborný a opotřebení není žádné. Z knihy jsem se neučil a ležela celou dobu ve skříni. Můžu odeslat přes ZÁSILKOVNU, nebo Balíkovnu po platbě předem, na Vaši adresu, nebo výdejní místo. Přehled obsahově a metodicky navazuje na středoškolské učebnice matematiky. Podává ucelenou informaci o jednotlivých oborech středoškolské matematiky i jejich vztazích. Obsahuje stručn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
198
 Kč
Pravidla českého pravopisu a anglicko-český slovník
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pravidla ve skvělém stavu, slovník má poškozený hřbet. Pravidla českého pravopisu s výkladem mluvnice Pravidla českého pravopisu Fin Publishing Anglicko-český a Česko-anglický slovn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Prodám knihy 1/5
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tyto knihy, i jednotlivě. Zašlu i poštou. 15 pátračů, (Jan Zábrana), Odeon, 1987 8 smrtelných hříchů, Konrad Lorenz, Panorama, 1990 Apuleius, Zlatý osel, (Václav Bahník), Svoboda, 1974 Až na dno: Fakta o alkoholu, pijáctví a alkoholismu, Jaroslav Skála, Avicenum, 1977 Báječná holka, Danielle Dušková, Československý spisovatel, 1983 Barnabáš Rudge, Charles Dickens, Odeon, 1986 Básně: Dílo I., Karel Toman, Československý spisovatel, 1956 Bezpečné známosti, Josef Frais, Československý spisovatel, 1988 Bloudění: Větší valdštejnská trilogie, Jaroslav Durych, Růže, 1969 Bratři Lautensackové, Lion Feuchtwanger, Naše vojsko, 1970 Břehule, Alois Zábranský, Profil, 1984 Budden-brookovi, Thomas Mann, Odeon, 1980 Budeme mít dobrého psa, Jean-Pierre Hutin, Magnet-Press, 1993 Business etiketa a komunikace, Ladislav Špaček, 2013, 978-80-260-4347-8 Cesta k nevolnictví, Friedrich August Hayek, Občanský institut, 1991 Cikády, Jana Moravcová, Československý spisovatel, 1980 Cyrano de Bergerac, E.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Knihy
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam knihy politicke deni sveta, slovnik svetovych literarnich del
Hlavní město Praha
100
 Kč
Odborné knihy
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám: Korán 100,- Principy Islámu 40,- Česko-arabský, arabsko-český turistický slovník 40,- Duchovní cesty Islámu 100,- Brána nebes, Bohové ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Knihy předškolní pedagogika, logopedie
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Logopedie předškolního věku - Miloš Sovák 200,-Kč Logopedický slovník - Josef Dvořák 150,-Kč Logopedie - Jiřina Klenkov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
Knihy Domácí vševěd
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím krásné knihy Domaci vševěd - dvoudílný slovník z roku 1907 a 1909. Najdete v nich ponauceni z prelomu stoleti a krásné ilustrace dychajici cimrmanovskou atmosférou. Vazba je bohužel neodborně olepená mými předk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
kniha do skoly
Před 15 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
presel jsem na jiny obor jiz je nepotrebuji, Od pololeti jsou zapotrebi na s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Anglický slovník a výukové knihy
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím slovníky a učebnice, které mi kdysi pomáhaly s učením a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
570
 Kč
Velký mix knih
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nebezpečí oteplování Země-200Kč. Učebnice výkladu tarotu-200Kč. Petránek -Malá encyklopedie geologie-300Kč. Geologické památky Prahy - 200Kč. Antonio Escohotado - Stru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
ENG výkladový slovník pro děti a mládež - Collin Junior
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Anglicko-anglický výkladový slovník pro děti a mládež. Vydáno 1977. Velmi dobrý stav.
Hlavní město Praha
20
 Kč
Hladam knihy - OKAMZITE ODKUPENIE
Dobry den, zoznam titulov ktore hladam... 1.) cokolvek o zapaseni v ramci treningoveho manualu (techniky, ako cvicit, manual pre trenerov, atd) 2.) Pavel Drasar - Nektere psychologicke a teoreticke aspekty situace preziti (vydal Sokol Siluvky v r. 1989) 3.) Knihy od Novak-Spicka (skripta) - hlavne na temu "alogodicke spisy" 4.) Oliva B. - Sam v nepratelskem tylu (1968) 5.) Zprav 54-3 - Zasady sebezachovy v tylu nepritele (1969) 6.) Taira Sigesuke - Busido-Cesta samuraje (2004) 7.) J.Cap-Z.Dytrych - Konflikt, frustrace, stres a utvareni osobnosti (1968) 8.) J.Daniel - Psychicka zataz v laboratornych a terennych pod... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura