4 ks Malované čtení

Krásné, zachovalé neponičené A4 knížky, PC ks 179.- Kč. S obrázky... (více v detailu)
300
 Kč

Podobné inzeráty

Kojení- praktické rady pro kojící maminky
Predám knihu Kojení- praktické rady pro kojící maminky za 15 Kč. Platba na český účet. Čekáte miminko nebo se právě potýkáte s počátečními problémy kojící maminky? Chcete vědět, jak správně zahájit kojení, ab... (více v detailu)
15
 Kč
Ljuba Štíplová, Jiří Zvolský - KOSMICKÁ HLÍDKA
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jedná se o komiksový gamebook, kde se čtenář stává pilotem vesmírné lodi, který přijme volání o pomoc a musí zachránit přeživší... Přinášíme nové vydání, kdy jsme se snažili zůstat věrni originálu, a zároveň přinést trochu i něco nového... Jak už to je u nás zvykem, na výběr máte ze dvou variant: 1. Klasická verze knihy se záložkou, tužkou, pytlíkem a kostkou za 299kč. 2. Limitovaná sada knih (vydaná v počtu 25 kusů) obsahuje bonusy z klasické verze a navíc: - obě knihy Na rozkaz krále a Kosmická hlídka podepsané panem Štíplem, který na knize pracoval, když vznikala ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Dětské knížky-Jak se jezdilo, Říkadla
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dětské knížky-Jak se jezdilo, Říkadla Poštovné: ČP: obyčejné psaní -42kč(bez dokladu) nebo ČP- Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo PPL: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice Cena různá v popisu. ČTĚTE! Prodávám i po jednotlivých kusech. NESMLOUVEJTE, prosím. A: Jak se jezdilo v minulosti a dnes Obrázkové leporelo s obrázky vozů ze 150-ti leté historie MHD Brno Autor: Pavla Kleinová N... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65
 Kč
Knihy 6 ks - v perfektním stavu
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Knihy - viz foto. Sladká vůně smrti 120 Kč, Sestry Foxovy 200 Kč, Záhada mrtvých nohou 220 Kč, Překroč ten stín! 160 Kč, Volané číslo existuje 200 Kč... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Nejlepší světové čtení - Reader's Digest Výběr
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
3 x 4 knihy v jedné. 1 kniha - Lee Child: 61 hodin; Martina Reillyová: Seznam přání; Michel Ridpath: Kde se snoubí šero se šerem; Sarah Addison Allenová: O dívce, která chytala měsíc. 2 kniha – James Twining: Ženevský podvod; Richard Paul Evans: Vánoční seznam; Julie Corbinová: Už žádná tajemství; Charles Martin: Hora mezi námi. 3 kniha – Dick Francis a Felix Franc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Starší knihy - detektivky 8 ks
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Christoffer Carlsson: Padající detektiv Minka Kentová: Jako by se vypařila Robin Cook: Deformace Uwe Wilhelm: Sedm barev krve Agatha Christie: Smrt na Nilu Tess Gerritsenová: Suvenýr Alistair Mclean: Klíčem je strach Patricia Cornwellová: Výjimečný trest Knihy jsou mechan... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25
 Kč
Nejlepší světové čtení - 3x 4 knihy v jedné
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
1 kniha - Lee Child: 61 hodin; Martina Reillyová: Seznam přání; Michel Ridpath: Kde se snoubí šero se šerem; Sarah Addison Allenová: O dívce, která chytala měsíc. 2 kniha James Twining: Ženevský podvod; Richard Paul Evans: Vánoční seznam; Julie Corbinová: Už žádná tajemství; Charles Martin: Hora mezi námi. 3 kniha Dick Francis a Felix Francis: Vyrovnan... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Starší knihy - detektivky 8 ks
Před 6 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Christoffer Carlsson: Padající detektiv Minka Kentová: Jako by se vypařila Robin Cook: Deformace Uwe Wilhelm: Sedm barev krve Agatha Christie: Smrt na Nilu Tess Gerritsenová: Suvenýr Alistair Mclean: Klíčem je strach Patricia Cornwellová: Výjimečný trest Knihy jsou mech... (více v detailu)
Kraj Vysočina
25
 Kč
Knihy Harlequin 12 ks
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám zachovalé knihy Harlequin 12 ks. Jen komplet. Cena za vše celkem 150 Kč.
Královéhradecký kraj
150
 Kč
Harlequin ky 125 ks
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, mám k dispozici 125 ks harlequinek za 500 + 69 zaslání balíkovnou = 569 Kč. V případě zájmu dejte vědět.
Plzeňský kraj
500
 Kč
Večery pod lampou - zamilované, červená knihovna, mám 500 ks
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Večery pod lampou - zamilované romány, tzv. Červená knihovna, velké A4 sešity, 500 ks. Čisté, žádné skvrny, zápach a podobně, ukázka viz foto. Cena 5 Kč za kus + poštovné (... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5
 Kč
Graham Masterton
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
POŽADUJI, platbu předem na účet! Na dobírku nezasílám, reagujte pouze přes e-mail, děkuji....jako nové, vázané s přebalem, zásilkovna 80 Kč. 1) Bílé kosti - úplně nová 300Kč 2) Rozbití andělé - 220Kč 3) Červená lucerna - 220Kč 4)... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 234
 Kč
Romány Jackie Collins - 6 ks ve stavu nových knih
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 6 románů Jackie Collins (názvy viz hřbety knih na přiložených fotkách) ve stavu nových knih.... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Pohádky, Pohádkové slabikáře
Čtení s obrázky, kdy dítě doplňuje podle obrázku vhodné slovo ve správném pádě. Zachovalé, neponič... (více v detailu)
5x Edice Nejlepší světové čtení 2000, 2003, 2007
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tyto knihy z edice Nejlepší světové čtení: Kavky ( Ken Follet) / Psychoanalytik (John Katzenbach) / Padlý anděl (Don J. Snyder) / Město kostí (Michael Connelly) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Čaroděj ( Wilbur Smith) / Útěk do samoty (Nicholas Sparks) / S tichým souhlasem (Brian Haig) / Deník (James Patterson) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Rukojmí ( Robert Crais) / Nelítostný souboj (Daniel Silva) / Hrady z písku (Luanne Rice) / Dárce (Ken McClure) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požád... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
č.34 STAR TREK TITAN, CH.L.Bennett, kniha
Před 15 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Velmi pěkný stav, čistá, kompletní. Měkké desky, 320 stran textu, barevný obal, černobílé ilustrace. Vydavatel Euromedia Group. Podtitul Přes dravé moře. Autor Christopher L. Bennett. Datum vy... (více v detailu)
Ústecký kraj
65
 Kč
Kojení- praktické rady pro kojící maminky
Predám knihu Kojení- praktické rady pro kojící maminky za 15 Kč. Platba na český účet. Čekáte miminko nebo se právě potýkáte s počátečními problémy kojící maminky? Chcete vědět, jak správně zahájit kojení, ab... (více v detailu)
Knihy 6 ks - v perfektním stavu
Před 17 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Knihy - viz foto. Sladká vůně smrti 120 Kč, Sestry Foxovy 200 Kč, Záhada mrtvých nohou 220 Kč, Překroč ten st... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
120
 Kč
Obrazy obrázky vyšívané obrázky Provence vintage retro 3 ks
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám 3 obrazy: - 2 ručně vyšívané obrázky - obrazy - dřevěný rám + sklo - motiv: chaloupka 38x30cm, kostel a příroda 25x19cm - kulatý malovaný obrázek v dřevěném rámečku - motiv příroda a voda - průměr 12,5cm Krásné, kvalitní obrazy. Vyšívané obrazy jsou nové. Viz. foto. Celkem 800,- Kč. Volejte, pište, na všem se dohodneme :-) Zašlu poštou, přes Balíkovnu (89,- Kč), přes Zásilkovnu (89,- Kč) nebo převzetí OSOBNĚ (Chvaletice a široké okolí). Podívejte se i na mé další inzeráty, které dohledáte zadáním tel. 775857732. Prodávám spoustu dalších VĚCÍ: do domu, do bytu, pro děti, oblečení, boty, hračky, nábytek,..., Dekorace, obrazy, obrázky, Vyšívané obrazy; Krátké těhotenské / kojící šaty vel. S-L NOVÉ; Masiv dřevěné lavice ke krbu 3 ks + 2 ks opěrky; NOVÁ hedvábná halenka Orsay vel. XS/S; NOVÉ stříbrné náušnice 10 ks / 5 párů náušnic bižuterie; Pro... (více v detailu)
Pardubický kraj
800
 Kč
8 knih, čtení pro ženy, cena za komplet
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pokud máte zájem jen o některé knihy, napište a domluvíme se. Většina je jednou čtená, převážně ve velmi dobrém stavu, některé jsou nové nečtené. Láska v Provenci - Bridget Asherová Zásnuby - J. Courtney Sullivannová Dokonalá něvěsta - Sophie Kinsella Adieu Vídni Bonjour Paříži - Susanna Kubelka Klub vášnivých botoman... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
599
 Kč
Kouzelné čtení
Před 19 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Různé knížky k Albi tužce. Cena za jeden kus 280 Kč. K dispozici: Dinosauři Atlas světa Lidské tělo Můj svět
Ústecký kraj
280
 Kč
Malované čtení a Říkankový kolotoč
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dvě knihy - Malované čtení a Říkankový kolotoč, v dobrém stavu, cena za obě 60,- Kč.
Hlavní město Praha
60
 Kč
Knihy pro děti
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kniha příběhů malých školáků a předškoláků Spousta krátkých příběhů, plno obrázků. (Hra na stopování, Stanování, Narozeniny,...) - Cena: 50 Kč. Kniha pro děti - Říkání pro radost Knížka říkadel, básní a pohádek. Klasická říkadla a vyprávění se tu prolínají a doplňují s verši současnými. - Cena: 80 Kč. Lískulka na ostrově Žbiribiri Lískulka letí s duhou nad pohádkovým mořem a přistane na ostrově Žbiribiri. Spřátelí se s mořským šaškem Šoremorem, který jí vypráví o zakletém podmořském králov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Albi tužka + Hravá angličtina a další knihy
Před 22 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám Albi tužku + Hravá angličtina za 1250 Kč v původní krabici. Dále samostatně Atlas světa 300 Kč, Anglický obrázkový slovník ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 250
 Kč
Dětské staré knihy
Před 24 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám knihy: Dagmar Hilarová: Jak zvířátka našla domov (1984) - 60 Kč Josef Lada, Pavel Šrut: Veselé obrázky Josefa Lady (1985) - 60 Kč Mária Rázusová-Martáková: Zatoulané house (1984) - 50 Kč Antonín Strnadel: Kolo kolo mlýnské (1984)- 30 Kč Josef Lada: Říkadla (1984) -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie