Za tajemstvím mokrých křídel

Před 172 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Balíkovna na adresu v dubnu za 30Kč Za tajemstvím mokrých křídel Oldřich Mikulica, Josef Ptáček Cena 45Kč
Hlavní město Praha
45
 Kč

Podobné inzeráty

Kamil Lhoták ," Kolo,motocykl ,automobil "
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kniha z roku 1955.Osobni odběr ,či zasilkovnou za 79,.Další zajíma... (více v detailu)
Olomoucký kraj
700
 Kč
matematika pro netechnické obory SOŠ A SOU,IKT,literatura
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
1)matematika pro netechnické obory SOŠ A SOU roztržený roh cena 30kč MATEMATIKA ÚLOHY SE ZLOMKY 30kč prodaná 2)INFORMATIKA PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A VÍCELETÁ GYMNÁZIA 2 CENA 30kč 3)DĚJINY LITERATURY OD STAROVĚKU DO POČÁTKU 19. STOLETÍ - popsané CENA 50kč 4)LITERATURA 19. A POČÁT... (více v detailu)
Plzeňský kraj
30
 Kč
ČZU – skripta – základy právních nauk; ekonomika podniků
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Cvičení ze základů právních nauk, 2009, 30Kč Cvičení z ekonomiky podniků pro obo... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
Starší učebnice a slovníky
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyto knihy: - (Státní pedagogické nakladatelství): Německo-český slovník (první a druhý díl) (1970) - 89 Kč - Štěpán Zapletal, Karel Jungwirt, J. Haupt: Němčina pro III. Ročník středních škol (1969) - 39 Kč - Ing. Irena Vaverková, Rudolf Kegel, Rudolf Beták: Němčina pro jazykové školy 4 (1970) - 39 Kč - Alois Jokl, Dr. Jarmila Krausová: Němčina pro první ročník hospodářských škol se čtyřletým studiem 1 (1959) -39 Kč - Josef Hendrich, Oldřich Ku... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
MAGNETOFONY I a II
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dvě knihy MAGNETOFONY I (1956-1970) a MAGNETOFONY II (1971-1975), autor ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
350
 Kč
Knihy předškolní pedagogika, logopedie
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Logopedie předškolního věku - Miloš Sovák 200,-Kč Logopedický slovník - Josef Dvořák 150,-Kč Logopedie - Jiřina Klenkov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100
 Kč
Anatomie pro výtvarníky
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám knihu ANATOMIE PRO VÝTVARNÍKY Prof. MUDr. Josef Zrzavý (Praha 1977). Cena bez dopravy.
Středočeský kraj
600
 Kč
Zánovní kniha Přehled středoškolské matematiky | Josef Polák
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní knihu Přehled středoškolské Matematiky od Josefa Poláka. Kniha se dnes prodává za 376kč, v knihkupectví Knihy Dobrovský ad. Původní cena byla 299kč(na zadní straně je cenovka). Stav knihy je výborný a opotřebení není žádné. Z knihy jsem se neučil a ležela celou dobu ve skříni. Můžu odeslat přes ZÁSILKOVNU, nebo Balíkovnu po platbě předem, na Vaši adresu, nebo výdejní místo. Přehled obsahově a metodicky navazuje na středoškolské učebnice matematiky. Podává ucelenou informaci o jednotlivých oborech středoškolské matematiky i jejich vztazích. Obsahuje stručn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
198
 Kč
Dvě zajímavé knihy o starych autech, veteráni veterán
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dvě zajímavé knihy o starych autech, veteráni. Čisté, stav perfektní. Staré československé i zahraniční vozy. Vhodné pro nadšence do starých vozu, hodně fotek, informaci na čtení, prohlížení. Knihy byly uloženy neprašilo se na ně atp. Prodej jen vcelk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Kniha Romeo a Julie na vsi výbor novel Gottfried Keller
Před 4 dny - Plzeňský kraj - NEVYHAZUJ_TO
Gottfried Keller; z něm. orig. přel. E. A. Saudek a Marie Kornelová ; vybral a uspořádal Josef Čermák ; př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kniha Romeo a Julie na vsi výbor novel Gottfried Keller
Před 4 dny - Plzeňský kraj - NEVYHAZUJ_TO
Gottfried Keller; z něm. orig. přel. E. A. Saudek a Marie Kornelová ; vybral a uspořádal Josef Čermák ; př... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Dětské interaktivní knížky , hodiny –NOVÉ
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dětské interaktivní knížky , hodiny –NOVÉ Cena různá v popisu. ČTĚTE! Prodávám i po jednotlivých kusech. NESMLOUVEJTE, prosím. Poštovné: ČP: obyčejné psaní -45kč(bez dokladu) nebo ČP: Balíkovna na adresu (jen v dubnu) -30kč nebo Do balíkovny-70kčnebo Zásilkovna-výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice NESMLOUVEJTE, prosím. A: Didaktické hodiny SHREK –NOVÉ Hodiny na učení času. Velmi tvrdý papír.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45
 Kč
Časopisy Živá historie
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prosinec 2017 Leden - únor 2021 březen 2018 leden - únor 2018 duben 2018 květen 2018 červen 20... (více v detailu)
Plzeňský kraj
100
 Kč
Z české historie
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
David Glockner, Prokletí rodu Auerspergů. Praha 2020, Kč 60,-; Josef Macek, Tři ženy krále Vladislava. Praha 1998, Kč 40,-; M.V.Kratochvíl, Památné bitvy českých dějin. Praha 1987, Kč ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Edice Odkazy
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
F.Červinka, Tomáš G. Masaryk. Melantrich 1968, Kč 50,-; F.Červinka, Zdeněk Nejedlý. Melantrich 1969 /bez obálky/, Kč 150,-; Z.Dvořáková, Josef Vá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Čínská filosofie Egon Bondy
Před 1 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
mírně ohnuté rožky, v rozmezí cca 50 stránek zvýrazněna část textu ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Kniha o medvídcích,TEDDYBÄREN, v němčině.
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jedná se o soukromý prodej použitého nebo starého zboží od spotřebitele ke spotřebiteli bez záruky. Kniha z roku 1993 pro nadšence a sběratele k seznámení s tématikou MEDVÍDŮ a chtějí se dozvědět více o jejich původu a identifikačních znacích. 144 stran. Velikost knihy 30 x 22,5 cm. Pevná vazba. Zachovalá, nepoškozená, minimál... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Život v sedle - Josef Váňa
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu o legendě Josefu Váńovi. Kniha je nová bez poškození. Cena 50 Kč. Možnost zaslat zásilkovnou
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Chováme pre krásu, úžitok a potešenie.
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihy ze série Chováme pre krásu, úžitok a potešenie: 1.Chováme kury, morky, perličky a prepelice - Vladimír Malík 1200,-, 2.Chováme malú a okrasnú hydinu - Bystrík Ambruš 1200,-, 4.Chováme králiky - Vladimír Barát 80,-, 5.Chováme nutrie - Imrich Točka 1200,-, 6.Chováme papagájce vlnkované - Bystrík Ambruš, 190,-, 7.Chováme športové holuby - letúny - P.Krajči, 1200,-, 13.Chováme chrčky, morčatá a iné hlodavce - Bystrík Ambruš 50,-, 14.Chováme ovce a kozy - Dušan ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kniha Management 50 myšlenek, které musíte znát
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám uvedenou knihu z ceněné série "50 myšlenek", vhodná i jako investiční artikl. Stav: výborný, nečtená, pouze lehce sešlý lesklý přebal. Z nekuřácké domácnosti, skladována v oddělené knihovně, vůně nové knihy. Popis vydavatele: spisovatel se specializací na podnikání, finance a ekonomiku, zpřístupňuje pojmy, které by měl znát každý manažer či podnikatel. Vybaví čtenáře účinnými teoriemi a nástroji, odhaluje tajemství účinného vedení lidí, strategie, inovací a loajality, osvětluje budování ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
N. J. Stevenson - Kronika módy
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kdo udává tón - nejslavnější módní ikony a návrháři Počet stran: 288 Kniha je ve velmi ... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
Historky - Na koho se nezapomíná - Jaroslava Moserová
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vyprávění vzpomínkového charakteru v podání člověka, který má za sebou zajímavý lidský osud i profese. Vzpomíná na Janu Brejchovou, Terezu Brodskou, na akademiky Buriana a Wichterleho, Miloše Formana, Josefa Jíru, Evalda Schorma, Jiřího Šlitra a Dicka Francise a další, k jejichž jménům nebývá třeba dodávat, o koho jde. Ale taky na lidi širší veřejnosti neznáme od příbuzných až k pacientům z oddělen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Dobrodružné knihy - Grey, Moravec, Cooper...
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tyto dobrodružné knihy pro mládež: Zane Grey - Bojující karavany, cena 25 Kč. J.Moravec - Válka bez skalpů, cena 20 Kč. J.Gregory - Jezdci na hranicích, cena 25 Kč. Josef Opatrný - Konec syna Jitřní Hvězdy, c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Učebnice obecné psychologie + Základy psych. soc.
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
2x učebnice, cena za obě. Alena Plháková Učebnice obecné psychologie Academia + Základy společenských věd Základy psychologie a sociologie pro střední školy. Použité, ale v pěkném stavu. Nekuřácké prostředí. Balíkovna +69Kč. Platba předem na účet. Kontakt přes email (na emai... (více v detailu)
Karlovarský kraj
269
 Kč
Kniha Management 50 myšlenek, které musíte znát
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám uvedenou knihu z ceněné série "50 myšlenek", vhodná i jako investiční artikl. Stav: výborný, nečtená, pouze lehce sešlý lesklý přebal. Z nekuřácké domácnosti, skladována v oddělené knihovně, vůně nové knihy. Popis vydavatele: spisovatel se specializací na podnikání, finance a ekonomiku, zpřístupňuje pojmy, které by měl znát každý manažer či podnikatel. Vybaví čtenáře účinnými teoriemi a nástroji, odhaluje tajemství účinného vedení lidí, strategie, inovací a loajality, osvětluje budování... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura