TVŮRCI DĚTSKÉ KNIHY Vladimíra Gebhartová 42xA3

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
42 volných listů velikosti A3 s profily ilustrátorů a spisovatelů dětských knih. + 17ks navíc 1980 id... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč

Podobné inzeráty

2 knihy o šití (střihy)
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám pouze dohromady, cena je za obě knihy: - Láska na první steh -Šití není žádná věda (Tilly Walnesová) - Střihněte dětem na šaty - Konstrukce oděvníc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
knižní katalogy známek Československa - 4 ročníky
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
4 knihy viz. foto vazba tvrdá používané ořízka a listy mírně nažloutlé s flíčky cena za vše 200 Kč + poštovné
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Různé kreativní, vyškrabávací, antistresové knihy (VŠE NOVÉ)
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji následující knihy (všechny jsou zcela nové). Mohu zaslat Zásilkovnou, případně lze vyzvednout osobně v Hradci Králové. - Škrabací/Vyškrabovací notes duhový 10 listů v sáčku 19x26cm - 40 Kč za dva - Vyškrabávací obrázky pro děti: Harry Potter - 150 Kč - Vyškrabávací obrázky: Secesní sny - 100 Kč - Vyškrabá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Velká kniha cheatů- Pavel Čech
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Velká kniha cheatů- Pavel Čech, flíčky na ořízce
Ústecký kraj
250
 Kč
NUMISMATIKA KNIHY - CENY UVEDENY
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
NUMISMATIKA KNIHY - CENY UVEDENY. NUMISMATICKÉ LISTY 20 kč kus. Platba ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199
 Kč
Miloš Václav Kratochvíl - Život Jana Amose - 1984
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
vydal Československý spisovatel v Praze, edice Vybrané spisy Miloše V. Kratochvíla, Praha 1984. Vázaná, 248 stran. Vydání třetí. Čtená, na titulním listu razítko bývalého majitele, jinak nepoškozená, velmi pěkný stav. Zasíláme pou... (více v detailu)
Olomoucký kraj
40
 Kč
knihy pro zahrádkáře, pěstování pokojovek
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Atlas tržních odrůd ovoce z roku 1958 za 95,- Kč 1000 dobrých rad zahrádkářům z roku 1989 za 99,- Kč Pěstování jabloní z roku 1980 za 75,- Kč Rady a tipy pro zahrádkáře z roku 1998 za 75,- Kč Encyklopedie pro zahrádkáře I. z roku 1983 za 90,- Kč Encyklopedie pro zahrádkáře II. z roku 1984 za 90,- Kč Encyklopedie zahradních rostlin z roku 2001 za 99,- Kč V zahradě divů z roku 1964 za 60,- Kč Trvalky ozd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Knihy - o sportu, filmu a hudbě
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Aktuálně dostupné už jen tyto: Karel Hrubec: Rychlost - hřích století Eva a Pavel Romanovi - Čtyřnásobní mistři světa Antonín Bolardi: Tenis od kapitánského stolku Helena Jarkovská: Aerobní gymnastika - aerobic Vladimír Just: Věc - Vlasta Burian Ondřej suchý: Burian - komik století Miroslav Horníček: Javorové listy Josef Micka: Knížka o houslích Jiránek a Hejzlar:... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50
 Kč
Knihy o drátování ks/49,-
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Obě knihy jsou skvělou inspirací s návody pro ty, co začínají s drátováním. Cena 49,-/ks Běžné opotřebení, nijak neponi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Set knih o koních
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Set knih o koních Abeceda jezdectví má vadu rožku. A encyklopedie koní má uvnitř flíček a zvrásnění,vi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Rady naší babičky - výroba přírodní kosmetiky
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Opravdu obsáhlá kniha (416 stran) zaměřená na vyrábění a tvoření z darů přírody, nabízí velké množství návodů pro výrobu přírodní kosmetiky: pleťové vody, balzámy na rty, masky, krémy, odvary z bylin, oleje do koupele a další tipy z přírodní medicíny i ... (více v detailu)
Středočeský kraj
347
 Kč
Černá kniha minulosti
Predám knihu Černá kniha minulosti : Košický vládní program - narudlý počátek s rudým zakončením : vzpomínky muklů a dokumentace Košický vládní program - narudlý počátek s rudým zakončením, 2001, Ludvík Zbyne... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám novou knihu Dětský Autismus..
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám tuto pěknou knihu, jako nová pouze uložená v knihovně, už neupotřebíme Dětský Autismus tento produkt je všude vyprodaný.Prodej sleva jen za 180,-kč+pošta nebo zásilkovna. Dětský autismus představuje závažnou vývojovou poruchu, pro niž je charakteristická narušená schopnost vytvářet vztahy s lidmi, př... (více v detailu)
Zlínský kraj
180
 Kč
Knihy z oblasti zeměpisu a dějepisné knihy
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám všechny níže uvedené knihy. Ideálně po více kusech, ale možnost i individuálně. Osobně/poštou/zásilkovna. Nejlépe platba předem na účet a poté obyčejné zaslání, ale může být klidně i dobírkou (jen zbytečně drahé). V případě zájmu o knihy odepisujte prosím přímo zde do odpovědi inzerátu – přijde mi to do emailu, nevolat prosím, nabízím větší množství knih a po telefonu se stejně nezorientuji. Abeceda národů 7 nejmenších v Evropě Adršpašsko teplické skály Nový Bydžov Průvodce královéhradeckem Český ráj Do nitra kontinentů České Švýcarsko Kokořínsko Vlastivěda Královéhradecka Beskydy a Ostravsko Průvodce Krkonoše západ a Krkonoše východ Křivoklátsko Chorvatsko Sto pohledů na Japonsko Přírodní krásy Československa Východočeský kraj Po záhadných stopách Praha město na Vltavě Enigma Tajemství západu 100 nejkrásnějších měst světa K pramenům Orinoka Pražský hrad Hrady, zámky a tvrze v Čechách, na Moravě a ve Slezsku Východní Čechy Pražsk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Dětské knihy s notami
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chvilku se dívej, chvilku si zpívej z roku 1962 za 149,- Kč Zakukala žežulička Výbor z cyklu Skřivánčí písně : Pr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Výpravná Kniha Nicolas Draeger Profil tisk. práce
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
30x30 cm. Některé listy jsou uvolněné. 1866 - 1966. Německy
Středočeský kraj
240
 Kč
Kniha Grumman Hellcat autor B.Tillman
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám knihu Grumman Hellcat autor Barrett Tillman, nakladatelství Svět křídel, uvolněné listy - výrobní vada.
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kniha Management 50 myšlenek, které musíte znát
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám uvedenou knihu z ceněné série "50 myšlenek", vhodná i jako investiční artikl. Stav: výborný, nečtená, pouze lehce sešlý lesklý přebal. Z nekuřácké domácnosti, skladována v oddělené knihovně, vůně nové knihy. Popis vydavatele: spisovatel se specializací na podnikání, finance a ekonomiku, zpřístupňuje pojmy, které by měl znát každý manažer či podnikatel. Vybaví čtenáře účinnými teoriemi a nástroji, odhaluje tajemství účinného vedení lidí, strategie, inovací a loajality, osvětluje budování ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Retro dětské knihy 3 ks - cena za kus
Před 47 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Všechny knihy byly s láskou čteny námi jako dětmi a mají různé vady. Cena 50,- je vždy za kus. 1) O letadélku Káněti, Albatros 1980 -pevná vazba -razítko se jménem, jméno tužkou, občas flíček 2) Tajemství proutěného košíku, Panorama 1982 -brožovaná s přebalem, pěkný stav, vč. ČB fot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Knihy literární teorie, slovníky, pedagogika
Slovník autorů literatury pro děti a mládež 2. čeští spisovatelé vazba bez poškození, v úvodu zvýrazněné poznámky viz foto CENA: 180 Kč Pohádkové příběhy v české literatuře pro děti a mládež vazba bez poškození, uvnitř jsou místy poznámky tužkou CENA: 180 Kč Čeština a její vyučování Čechová, Styblík úplně nová, bez známek používání CENA: 150 Kč Školní výpravy do krajiny češtiny (Štěpáník a kol.) nová, bez znám... (více v detailu)
Neuvedeno
TVŮRCI DĚTSKÉ KNIHY Vladimíra Gebhartová 42xA3
Před 307 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
42 volných listů velikosti A3 s profily ilustrátorů a spisovatelů dětských knih. + 17ks navíc 1980 id... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura