Četnické pohádky pro dospělé - Michal Dlouhý

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha v dobrém stavu, viz foto. Možnost předání: I.P.Pavlova, Karlovo nám., Albertov. - Většina z nás má za to, že pohádky jsou určeny především pro děti a že musí vždy skončit dobře. V dnešní době se mnohdy setkáváme i s pohádkami, které jsou díky svému zaměření určeny výhradně pro dospělé. Četnická služba s sebou přinášela různé situace – veselé i smutné, romantické, ale i lechtivé. A četník samotný byl představitelem věčného souboje d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč

Podobné inzeráty

Četnické historky - Zločiny a přísloví - Michal Dlouhý
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha v dobrém stavu, viz foto. Možnost předání: I.P.Pavlova, Karlovo nám., Albertov. - Autorova dvanáctá kniha obsahuje kopu, tj. šedesát krátkých historek, které se staly při výkonu náročné četnické služby po celou dobu existence četnictva v období let 1850 až 1945 na našem území. Historka je definována jako jednoduché vyprávění zakončené anekdotickou nebo poučnou pointou. Četnická profese s sebou přinášela řadu rozličných situací, do kterých se četník dostával nejen při výkonu slu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Protentokrát - Četnické patálie Michal Dlouhý
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha v dobrém stavu, viz foto. Možnost předání: I.P.Pavlova, Karlovo nám., Albertov. - Slovo „patálie“ znamená trápení, potíž a nepříjemnost. Přesně taková byla četnická služba na našem území zastíněném symbolem hákového kříže. Autor, držitel ceny Český patriot za publicistickou a výchovně – vzd... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Četnická kuchařka - Michal Dlouhý
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha v dobrém stavu, viz foto. Možnost předání: I.P.Pavlova, Karlovo nám., Albertov. - Chcete si uvařit a upéci jídlo dle dobových receptů, podle nichž vařily a pekly kuchařky v četnických kasárnách? Podrobnosti stravování příslušníků četnického sboru, včetně procedury přijímání kuchařek podrobně upravoval kasární předpis četnictva. Rozhodování o přije... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Za císaře pána - Michal Dlouhý
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha v dobrém stavu, viz foto. Možnost předání: I.P.Pavlova, Karlovo nám., Albertov. - Kniha věnovaná pátrací službě vykonávané na našem území četnickým sborem se tentokrát vrací do ranného období existence četnictva, do doby monarchi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Četnické příběhy aneb Případy z pátrací služby Michal Dlouhý
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha v dobrém stavu, viz foto. Možnost předání: I.P.Pavlova, Karlovo nám., Albertov. - Případy z pátrací služby představují soubor krátkých povídek volně navazujících na již vydané Záhadné ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Knížka Pohádky
Před 81 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knížku Pohádky z roku 1983, v horším stavu. Cena 30 Kč. Předání v Příbrami nebo Českou poštou/Balíkovnou (+poštovné)! ***... (více v detailu)
Středočeský kraj
30
 Kč
Michal DLOUHÝ - Četnické příběhy různé
Před 167 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Případy z pátrací služby (2006) Veselé příhody z pátrací služby (2003) Četn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90
 Kč
Pohádkové knihy
Před 326 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám pohádkové knihy, pěkný stav akorát na jedné z nich - foto věnování v knize. Cena za kus 70,-
Ústecký kraj
70
 Kč
Nauč mě mluvit - 500 slov, říkadla, pohádky
Před 387 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
říkadla, pohádky kniha od: Luboš Huml Knížka je určena všem dětem, které sice ještě neumí číst a psát, ale už by chtěly být popředu před svými kamarády, než půjdou poprvé do školy. I když nám v mnohém může připomínat slabikář pro prvňáčky, potěší hlavně menší děti, které si rády hrají a učí se. Zatímc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Pohádky ze zvířecího světa Éva Pádár
Před 151 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Kdysi dávno žila všechna zvířata společně v lesích. V těch dobách měl levhart ještě bílý kožich, krtek nežil v podzemí, nýbrž v pěkném malém domečku na povrchu země, liška a čáp byli nejlepšími přáteli a vlk se pustil do boje se lvem, aby se stal krá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Knizka pohadek
Před 140 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Krasna pohadkova knizka s 6 klasickymi pohadkami, krasne ilustrace, ctena, ale moc krasna
Středočeský kraj
60
 Kč
Knížka Malý špalíček pohádek
Před 139 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knížku Malý špalíček pohádek od Františka Hrubína, staré retro vydání, v uspokojivém stavu. Cena 20 Kč. Předání v Příbrami nebo poštou/balíkov... (více v detailu)
Středočeský kraj
20
 Kč
Evropské pohádky - S ilustracemi Renaty Fučíkové
Před 134 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S nádhernými ilustracemi Renaty Fučíkové V knize, kterou držíte v ruce, najdete osm evropských pohádek. Některé z nich už dávno zdomácněly v mnoha evropských literaturách, a staly se tak součástí literatur národních. Přesto si je rádi stále připomínáme. Vždyť pohádkové příběhy pro většinu milovníků světa fantazijního, ve kterém se může stát všechno to, co v běžném reálném světě nebývá či chybí, skrývají kouzlo nejen v příběhu samotném. Aby však čtenář přece jen neměl pocit, že už to ... (více v detailu)
Středočeský kraj
210
 Kč
Leo a Yetti : pohádky z Nepálu - Michaela Gautam
Před 334 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Tradiční nepálské pohádky tak, aby bavily i dnešní děti! Počet stran: 113 Vazba knihy: měkká / brožovaná S věnováním a tužkou rozkresleným obrázkem, viz foto. Soutěž už není aktuální. Nekuřácké prost... (více v detailu)
Plzeňský kraj
165
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie