Thriller Vodní Labyrint

Přidáno včera - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám thriller Eric Frattini - Vodní labyrint, bez papírového přebalu, cena 150 Kč + poštovné. Mladá archeoložka Afdera Brooksová se dostaví k smrtelné posteli své babičky, výstřední milionářky a sběratelky umění. Ta Afdeře svěří dědictví bezpečně uložené v jedné americké banc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
150
 Kč

Podobné inzeráty

M.FAJKUS/T.NĚMEC/F.KOTLETA - SPOLEČENSTVO PEVNOSTI - ANTOLOG
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Stav - nová - nečtená !!! NAKLADATEL Fantom Print JAZYK čeština POČET STRAN : 704 DATUM VYDÁNÍ : 1.01.2014 Jedna z povídek - F.Kotleta ! Reprezentativní výbor povídek, které se objevily v časopise Pevnost během prvních jedenácti let jeho existence. Uvnitř této knihy na vás čekají příběhy takových vynikajících vypravěčů jako jsou Miroslav Žamboch, Juraj Červenák, Petra Neomillnerová, Vladimír Šlechta či Jiří Walker Procházka. A to je jen pár jmen z plejády autorů, kteří v Pevnosti zanechali nesmazatelný otisk, a jimž naopak časopis přirostl k srdci.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Horor rozne knihy King, Poe, Brooks, Blackwood...
Zdravim, rozpredavam kniznicu. Knihy, ktore su v Slovenskom jazyku su jasne oznacene. Ostatne su v cestine Vsetko co vidite v inzeratoch je stale dostupne a aktualne. Vsetky knihy su v top stave (malo citane, ako nove) pokial nie je uvedene inak. Niektore mozu mat mierne poskodeny vonkajsi obal. Poslem postou, alebo na zasielkovnu. Cena postovneho je 5Eur. Pri vacsiom nakupe sa da dohodnut lepsia cena. Na dobierku NEPOSIELAM. Carey - Poznany dabel 5Eur Malerman - Naslepo (predloha pre film Bird Box so Sandrou Bullock) 5Eur (Jazyk SK) Hendrix - Horrorstor 5Eur (Jazyk SK) Brooks - Svetova valka Z 8Eur Pessl - Nocny film 5Eur (Jazyk SK) D'Andrea - Podstata zla 5Eur (Jazyk SK) Blackwood - Vrby (odohrava sa na povodi Dunaja medzi Bratislavou a Komarnom) 5Eur Sarchie - Z... (více v detailu)
Rozetmění - Jay Kristoff
Před 47 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy. Mia a její bratr Jonnen musí cestovat hlubinami starodávné metropole. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
pamětí, memoáry, životopisy osobností
Před 52 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
pamětí, memoáry, životopisy českých, slovenských a světových osobností ozn-název-osobnost-spisovatel-rok-vydání-stran-cena 1- kardinál de retz, paměti - kardinál de retz-paul de gondi-1973-1-800-200 2- valdštejn -valdštejn-alfred doblin-1981-2-720-300 3- od mnichova k nové válce a k novému vítězství -beneš-beneš-1947-2-520-300 ( v kazetě) 4- osudy v jednom svazku -václav a dagmar havlovi-rakušanová-1997-?-140-100 5- pojednání o mé radostné cestě od kolébky ke kr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
50
 Kč
Mágové z Agarveny - Prokletá pevnost
Před 60 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) V prvním věku Agarveny stvořili zpupní čarodějové smrtelně nebezpečnou knihu. Od velké bitvy u Staxonu ji v rukou drží Heroben, nejobávanější čaroděj Gruzaru. Drek je vyhlášený karbaník... (více v detailu)
Hlavní město Praha
160
 Kč
Série thrillerů od Andrewa Maynea
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Detektivní série (někdy se pro ni používá označení "Naturalista") s hlavní postavou Theem Crayem. Jde o knihy: 1) Šelma 2) Hračkář 3) Teorie vraždy 4) Temný vzorec Všechny jsou v pevné vazbě a ve výborném stavu. Prodám pouze celou sérii pohromadě. Preferuji osobní předání v Praze, ale mohu poslat i přes Balíkovnu - n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Série "paranormálních" thrillerů od Daryndy Jones
Před 77 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Žánrově je to opravdu směska - fantasy, detektivní prvky, humor, romantika, ale dohromady to funguje moc dobře. Na obálkách je to označeno jako "Paranormální (a taky trochu romantický, malinko detektivní a rozhodně vtipný) thriller" :) - je to rozhodně oddechové čtení, žádné drsné krimi rozhodně nečekejte. Pořadí knih šikovně naznačuje vždy název: 1) První hrob napravo 2) Druhý hrob na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
Jilliane Hoffman: Bezesné noci - Thriller
Před 272 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Od autorky mezinárodního bestselleru Falešná stopa Název: Bezesné noci Jenny Townsendová se stále nedokáže zbavit nočních můr souvisejících s její minulostí. Po boku agenta Dominicka Falconetttiho se snaží vést normální život. Ježe minulost se opakuje a najednou začne docházet k brutálním vraždám policistů. Neznámý vrah si své oběti pečlivě vybírá. Zmítaná obavami o svůj život usedá Jenny do vozu a jede na schůzku, kde už na ni čeká vrah. Smrtelná smyčka se stahuje... Počet stran: 368 For... (více v detailu)
Středočeský kraj
125
 Kč
KL - Nekonečné příběhy - 3. sv.: Tajemné labyrinty
Před 884 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
3. svazek z řady Nekonečných příběhů. Tentokrát hledáš nejlepšího přítele ztraceného v labyrintech. Zase... (více v detailu)
Ústecký kraj
38
 Kč
Hry Labyrint světa a ráj biče ( rozfoceno 4 x )
Před 211 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kniha je prvním a zatím nejucelenějším průřezem dramatickou tvorbou Romana Sikory, který patří v současné době k nejkontroverznějším, ale také k nejhranějším a nejpřekládanějším českým dramatikům. I. oddíl nabízí Sikorovy dramatické metafory o světě: Tank, Vlci, Nehybnost, Smrt talentovaného vepře, Zpověď masochisty, Snídaně s Leviathanem, Pražské Jezulátko a Tři dny. Poté následují apokryfní dramata a starší pokusy o velké drama: Sodomagomora!, Smetení Antigony, Kolchida a Jitro kouzelníků. Sa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Dixon - Hardy Boys 1 - Teror na kolejích - 1992
Před 219 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Franklin W. Dixon - Hardy Boys 1 - Teror na kolejích ( v orig. Terror on Track ) - Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit, edice Buldok, ediční řada Stopy zločinu - Hardy Boys svazek 1, Praha 1992. Překlad Václav Mikolášek. Obálka Oldřich Pošmurný. Vydání první. Bratři Hardyovi - Frank a Joe - spolu s Andrewem, synem profesora Driscolla, podnikají hazardní cestu transkontinentálním expresem. Jako živá návnada kryjí přísně tajnou operaci... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie