Najdu tě.

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mollie si už zoufale potřebuje odpočinout. Před třemi lety ji opustil manžel, takže péče o jejich malého syna Ethana zůstala jen na ní, zatímco se snažila rozjet svou spisovatelskou kariéru. Teď se poprvé objevuje světlo na konci tunelu: podařilo se jí prodat první román a chystá se na vytouženou dovolenou. Všechno se z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120
 Kč

Podobné inzeráty

Najdu tě
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mollie si už zoufale potřebuje odpočinout. Před třemi lety ji opustil manžel, takže péče o jejich malého syna Ethana zůstala jen na ní, zatímco se snažila rozjet svou spisovatelskou kariéru. Teď se poprvé objevuje světlo na konci tunelu: podařilo se jí prodat první román a chystá se na vytouženou dovolenou. Všechno se zdá být na do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140
 Kč
Alex Ahndoril-Až najdu klíč + Zavřu oči v modlitbě
Před 92 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám knihy Až najdu klíč a Zavřu oči v modlitbě od spisovatelské dvojice Alex Ahndoril (Lars Kepler). Stav: 100%. Cena: 450 CZK za obě knihy. Možné p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
První zákon : Sama čepel - Joe Abercrombie
Před 181 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Sotva skončily války za sjednocení země, chystá se další, mnohem horší. Její bezprostřední hrozba svede dohromady tři nejnepravděpodobnější muže: barbarského bojovníka Logena Devítiprstého, kterého opustilo štěstí a je na nejlepší cestě stát se mrtvým barbarem, Jezala dan Luthara, šlechtice, vojenského důstojníka a vzor samolibosti, který t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Let sokola - Daphne du Maurier
Před 88 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
( 13 ) Prodám knihu " Let sokola " autorka Daphne du Maurier, rok vydání 1995. Mysteriózní příběh z italského provinčního univerzitního městečka má hluboké kořeny v minulosti lidí i historii města.Po 20 letech se vrací hrdina do rodného Ruffana, které jako dítě narychlo opustil se svou matkou. Město, které má velkou univ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
60
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie