Odvážné srdce - Antonín Fréllich

Před 183 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha je určena nejmenším čtenářům o čestnosti, lásce a přátelství chlapce, který ... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

knížky
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
1/ Káťa a Škubánek 2/ Pipi Dlouhá punčocha 3/ Teta to plete + Teta to zase plete + Pan Sova + Prasátko na útěku 4/ Zázračné koťátko - Škola kouzel + Kouzelné přátelství + Večírek pro princezny + Splněné sny 5/ Bez frází a bez jůtubu 6/ druhé čtení - Zlobilky + Nezbedníci + Josífkův pekelný týden + Ať jsou velcí zase malý 7/ Zvířátka z Kouzelného lesa Kočička Kiki 8/ Popelka a její sen o velkém bále + Ariel a její první velké dobrodružství + Ariel a delfín Filip 9/ Malá dětská encyklopedie 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Meagan McKinney,Catherine Coulter,E.Lowell
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cesta za štěstím 60 Kč,Tajemný smaragd 80 Kč,čtená,Lvi a krajka 150 Kč,Z temné noci 120 Kč,Krásná je růže 120 Kč,Maskovaná kráska 90 Kč,Nebezpečná vášeň 100 Kč,Naplněná závěť 120 Kč,,Utajená závěť 100 Kč,Bludiště 60 Kč,Past na ovečku 100 Kč,Divoká hvězda 60 Kč,listy nažloutlé,Krásná podvodnice 60 Kč,Pán ostrova 90 Kč,Pán vášně 90 Kč,V sedmém nebi 130 Kč,Kletba zelených očí 120 Kč,,Bohatá nevěsta 90 Kč,Takovým patří svět 90 Kč,.Hraběnka 90 Kč,,Ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Patrik Hartl - 15 roků lásky
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Realita umí být neuvěřitelná a skutečné události někdy působí nepravděpodobně. Aleš by do svých třiceti dvou let nevěřil, že jeho život bude vypadat takhle. Představoval si ho úplně jinak. Jednoho dubnového odpoledne roku 2001 se zamiloval do ženy, kt... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Graham Plowman - Dům na Strážném vrchu
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Novinka! Získejte DŮM NA STRÁŽNÉM VRCHU od Grahama Plowmana! Jedinečný hororový gamebook ze světa Cthulhu plný vychytávek dorazil z tiskárny. Brandovaný pytlík s kostkami Záložky v limitované edici Soundtrack pro atmosférické hraní Tužky v designovém provedení Stylové balení na cesty Tajemný bonus Už jste si někdy říkali, že byste chtěli rozhodovat místo postavy a určit, jak to s ní v knize dopadne? O tom jsou gamebooky. Vy jste hlavním hrdinou interaktivního příběhu a rozhodujete!!! Startovní balíček za dočasnou zaváděcí cenu 449,- Kč s bonusy pouze u nás! Ponořte se do světa temnoty a strachu. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
449
 Kč
Nejšťastnější muž na Zemi - Eddie Jaku (p)
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Přežil Osvětim a sám sobě slíbil, že se bude každý den usmívat Světová literatura , biografie a memoáry , historie , židé , Osvětim ( koncentrační tábor ) , Buchenwald , životopis , životopisy , paměti , holokaust , holocaust , přeživší holocaustu , holokaustu , pochod smrti , perzekuce Život může být krásný, když si ho krásný uděláš. Je to na tobě. Eddie Jaku se vždy považoval primárně za Němce a až pak za Žida. Byl hrdý na svou zem. To se však změnilo v listopadu 1938, kdy ho zbili, zatkli a poslali do koncentračního tábora. Během dalších sedmi let čelil Eddie každý den nepředstavitelným hrůzám, nejdřív v Buchenwaldu, potom v Osvětimi a následně při nacistickém pochodu smrti. Přišel ... (více v detailu)
Středočeský kraj
180
 Kč
Nejšťastnější muž na Zemi - Eddie Jaku (p)
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Přežil Osvětim a sám sobě slíbil, že se bude každý den usmívat Světová literatura , biografie a memoáry , historie , židé , Osvětim ( koncentrační tábor ) , Buchenwald , životopis , životopisy , paměti , holokaust , holocaust , přeživší holocaustu , holokaustu , pochod smrti , perzekuce Život může být krásný, když si ho krásný uděláš. Je to na tobě. Eddie Jaku se vždy považoval primárně za Němce a až pak za Žida. Byl hrdý na svou zem. To se však změnilo v listopadu 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
180
 Kč
Dívka v zeleném svetru - Krystyna Chiger , Daniel Paisner
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Romány , román , válečné , biografie a memoáry , židé , židovská ghetta , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , svět očima dítěte , přeživší holokaustu , druhá světová válka ( 1939 – 1945 ) V roce 1943 se život sto padesáti tisíc lvovských Židů pomalu naplňoval. Deportace, vraždění, vystěhování do ghett a čekání na smrt. Skupinka několika z nich se troufale pokusila nalézt úkryt v městském kanalizačním systému. Poslední z této skupinky – Krystyna Chigerová – vypráví jeden z nejniternějších a nejhrůznějších příběhů přeživších holokaustu. Dívka v zeleném svetru je sama Chigerová, která nám předkládá svědectví o čtrnácti měsících, jež se svou rodinu prožila v ... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Dětské knihy-Hrdinové ze zahrádky, Ježek jde do...
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dětské knížky-Hrdinové ze zahrádky, Ježek jde do světa -IKEA Poštovné: ČP: obyčejné psaní -42kč(bez dokladu) nebo ČP- Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo PPL: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice Cena různá v popisu. ČTĚTE! Prodávám i po jednotlivých kusech. NESMLOUVEJTE, prosím. A: Hrdinové ze zahrádky IKEA Kniha o radosti z pomoci čmelákovi, o vzniku přátelství se zeleninou a o pomoci staré ženě. A o pochopení,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
79
 Kč
Nejlepší světové čtení
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám knihu: Nejlepší světové čtení, obsahuje romány: Dick Francis - Až za hrob La Vyrle Spencerová - Příslib lásky Robin Cook - Toxin Mary Higgins Clarková - Měsíční svit ti s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Prodám knihy 5/5
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tyto knihy, i jednotlivě. Zašlu i poštou. Tajemný svět ryb Jiří Čihař Práce 1971 Tajemství proutěného košíku Markéta Zinnerová Albatros 1978 Tajná Čína E. E. Kisch NPL 1965 Takový je život Ivana Karásková Triton 2018 Thibaultové I Roger Martin Du Gard Odeon 1967 Thibaultové II Roger Martin Du Gard Odeon 1967 Thibaultové III Roger Martin Du Gard Odeon 1967 Tomáš a Markéta Jiří Křenek Československý spisovatel 1987 Trištvrte na jeseň Lubos Zeman Ikar 2001 Trpká vůně podzimu Věra Adlová Československý spisovatel 1986 Truhlička malovaná Marie Kubátová Kruh 1989 Třikrát Adam Dalgliesh P. D. Jamesová Odeon 1988 Třikrát Gregory a Yvonna Jan de Hartog Odeon 1988 Třikrát Queen otec a syn Ellery Queen Odeon 1984 Třikrát v roli detektiva Charles Paris Simon Brett Odeon 1986 Třikrát život a skutny soudce Ti Robert van Gulik Odeon 1982 Tvář bez masky Ladislav Pešek Odeon 1977 Tváře zločinu Josef Glückselig Západočeské nakladatelství 1987 Učení Šrí Kapily syna Dévahúti Šrí Šrímad Centrum pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ernest Hemingway Sbohem Armádo
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Vázaná bez přebalu, pár stran lehce uvolněných, ale ještě drží a nic nechybí. Klasika. Ernest Hemingway zde popsal své válečné zkušenosti. Je to autobiografický román. Protiválečný román, ve kterém se prolínají hrůzy první světové války s tragickým příběhem lásky italského dobrovolníka a anglické ošetřovatelky. Prastaré téma tragické lásky, zasazené do rámce válečných událostí, které autor sám dobře poznal, je vyprávěno jazykem klasicky prostým i intenzivně citovým. Hrdinou příb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
49
 Kč
Dívka v zeleném svetru - Krystyna Chiger , Paisner
Před 6 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Romány , román , válečné , biografie a memoáry , židé , židovská ghetta , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , svět očima dítěte , přeživší holokaustu V roce 1943 se život sto padesáti tisíc lvovských Židů pomalu naplňoval. Deportace, vraždění, vystěhování do ghett a čekání na smrt. Skupinka několika z nich se troufale pokusila nalézt úkryt v městském kanalizačním systému. Poslední z této skupinky Krystyna Chigerová vypráví jeden z nejniternějších a nejhrů... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Různé knihy 1 kus 50,- Kč.Na adresu na dobírku za 30Kč.
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Různé knihy 1 kus 50,- Kč Použité Bez záruky Viz foto Kniha Velký slovník citátů a přísloví je zalepená vazba, viz foto. Kniha O lásce má podtržené věty na více stránkách, viz foto. Kniha Svět bez hranic má podtržené věty na více stránkách, viz foto... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Prodám knihy
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
John LeCarré-Špion, který se přišel ohřát 100 Kč; Ken Follett-Muž s podivnou minulostí 100 Kč; Fjodor Michailovič Dostojevskij-Bratři Karamazovi II. 80 Kč; Graham Green-Úniky 100 Kč; John Grisham-Amatéři 100 Kč; Eoin Dempsey-Najdi Rebeccu 200 Kč; Radka Denemarková-Hodiny z Olova 200 Kč; Pavel Kosatík / Vojtěch Šeda- Jak se stal Havel prezidentem 90 Kč; Pavel Kosatík / Vojtěch Šeda- Jak z rock'n'rollu vznikla Charta 77 90 Kč; Primo Levi-Je to člo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Meagan McKinney,Catherine Coulter,E.Lowell
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cesta za štěstím 60 Kč,Tajemný smaragd 80 Kč,čtená,Lvi a krajka 150 Kč,Z temné noci 120 Kč,Krásná je růže 120 Kč,Maskovaná kráska 90 Kč,Nebezpečná vášeň 100 Kč,Naplněná závěť 120 Kč,,Utajená závěť 100 Kč,Bludiště 60 Kč,Past na ovečku 100 Kč,Divoká hvězda 60 Kč,listy nažloutlé,Krásná podvodnice 60 Kč,Pán ostrova 90 Kč,Pán vášně 90 Kč,V sedmém nebi 130 Kč,Kletba zelených očí 120 Kč,,Bohatá nevěsta 90 Kč,Takovým patří svět 90 Kč,.Hrab... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Antonín Hála, Sláma na poli, olej na plátně - SLEVA
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Antonín Hála (1895-1952), Sláma na poli, olej na plátně v rámu, rozměr 74cm x 60cm (š x v), signováno. Cena 8.000,-Kč, sleva na 4.800,-Kč. Hála Antonín, * 21.3.1895 Karlov, Kutná Hora (Kutná Hora), + 12.10.1952 Černovice, Brno (Brno-město) - akademický malíř, ilustrátor, grafik, žurnalista.   Studium - 1920 - 1926 Akademie výtvarných umění, Praha - nejoblibenější žák Maxe Švabinského, Kutná Hora - Černý Jaroslav.   Vystavoval například 1927/05/04 - 1927/05/26 Výstava školních prací bývalých žáků grafické speciálky prof. M. Švabinského (1910-1927), Topičův salon (1918-1936), Praha, 1928/05/26 - 1928/09 Akademie výtvarných umění v Praze - Výstava soudobé kultury československé v Brně 1928, Brněnské výstaviště, Brno (Brno-město), 1929/05/18 - 1929/06/09 Sdružení českých umělců grafiků Hollar: Jarní členská výstava, Topičův salon (1918-1936), Praha   Veřejnosti je poměrně málo známou uměleckou osobností. Na Ostravsku je vnímán spíše jen jako manžel slezské malířky, grafičky a sběratelky f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 800
 Kč
Nalezení ztracené lásky; To srdce mé - Bertrice Small
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tyto knihy Bertrice Small: Nalezení ztracené lásky - Knižní klub, rok vydání 1997. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 90 Kč. To srdce mé - Knižní klub, rok vydání 1997. Kniha je ve velmi dobrém stavu; nečtená. Cena: 90 Kč. Možnost prodeje jednotlivý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Ve školce je prasátko!
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Může prasátko do školky? Jistě, že ne! Ale dalo by se to nějak zařídit, aby se tam dostalo? Jistě, že ano! :-) Veselá knížka o přátelství dětí a prasátka, které chtělo milou společnost. A jak to ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
119
 Kč
Ostrovy lidojedů - Miloslav Stingl.
Před 10 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Miloslav Stingl, slavný český cestovatel, při své cestě kolem světa navštívil i divokou a neznámou Melanésii. Zažil tam věci neobyčejně zajímavé a pro nás téměř neuvěřitelné. Přihlížel, jak bojovníci na Fidži tančí na rozžhavených kamenech ohniště, a popíjel s nimi při náboženských obřadech omamnou yangonu, na... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
OFÉLIE SE UČÍ PLAVAT - SUSSANA KUBELKA
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
OFÉLIE SE UČÍ PLAVAT - SUSSANA KUBELKA Teprve ve čtyřiceti mě to začalo opravdu bavit, říká Ofélie, krásná Kanaďanka, která během svého pracovního pobytu v Paříži, kouzelném městě na Seině, prožívá neuvěřitelná dobrodružství. Na přání své příbuzné Nelly zde totiž sbírá materiál pro její novou knihu. Má za úkol studovat milostný život Francouzek, neboť Nelly se zdá, že stárnou pomaleji než ženy jiných národností, a je přesvědčená, že to nějak souvisí s francouzskými muži. Ofélie se tedy vrhá do jedné aféry za druhou, aby na vlastní k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Edice Zlatá růže
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím sešitové vydání svazků 1-69 za 20,-Kč/kus. Celý seznam svazků Vám mohu poslat. Sv 001 – Svatba princezny Immy – Marion Alaxiová, sv. 002 – Vrátíš mi mé nebe – Bianca-Maria, sv. 003 – Kníže z vřesoviště - Uta Philippsová, sv. 004 – Princezna a hvězda - Roma Lentzová, sv. 005 – My se milujeme! – Ursula von Esch , sv. 006 – Pojď, lásko má! - Juliana Sartenová, sv. 008 – Líbej mne, líbej - Nina Gregorová, sv. 010 – Nevítaná láska - Ute von Arendt, sv. 011 – Proměna Princezny z A. - Juliana Sartenová, sv. 012 – Srdce plné něžných snů - Ute von Arendt, sv. 013 – Příběh letní noci – Mona Christian, sv. 014 – Můj osud se jmenuje Sabina - Nina Gregorová, sv. 016 – Noc zrady - Eva Danielová, sv. 017 – Láska vždy zvítězí – Ute von Arendt, sv. 018 – Mezi dvěma muži - Bianca-Maria, sv. 019 – Tajná svatba prince Roberta - Bianca-Maria, Sv. 020 – Princezna a Casanova - Silvia Miliusová, Sv. 021 – Hříchy mládí krásné kněžny - Bianca-Maria, Sv. 022 – Princ Markus bojuje o štěstí - Silvia Miliu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
20
 Kč
Pinocchiova dobrodružství - Carlo Collodi
Před 13 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha Pinocchiova dobrodružství je určena nejmenším čtenářům od 5 let. Vyšla v nakladatelství Al... (více v detailu)
Středočeský kraj
60
 Kč
Patrik Hartl - 15 roků lásky
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Realita umí být neuvěřitelná a skutečné události někdy působí nepravděpodobně. Aleš by do svých třiceti dvou let nevěřil, že jeho život bude vypadat takhle. Představoval si ho úplně jinak. Jednoho dubnového odpoledne roku 2001 se zamiloval do ženy, kt... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Komiks OVERWATCH
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Soldier: 76, Ana, Tracer nebo Symmetra. Ti všichni mají svou minulost, kterou právě tady objevíte. Jak se stal Bastion členem týmu? Proč zmizela Ana Amariová? Kde přišla Tracer ke své ikonické hlášce? To vše a mnohem více se dozvíte v téhle antologii, kde vám přináš... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Navigátoři Duny - Brian Herbert, Kevin J. Anderson
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Román Navigátoři Duny je strhující finále z cyklu o velkých školách vesmíru Duny, trilogie z pera Briana Herberta a Kevina J. Andersona, odehrávající se deset tisíc let před legendárním románem Franka Herberta. V neustávající bitvě o budoucnost lidstva se rozum střetává s fanatismem Proti sobě stojí tři mocní hráči: nový imperátor Roderick Corrino, uvážlivý, ale i tvrdý panovník, jemuž leží na srdci blaho rozlehlého Impér... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie