Vladimír Fiala - Ilja Jefimovič Repin

Před 117 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Monografie ruského malíře narozeného r. 1844. Kniha je v bezvadném ... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč

Podobné inzeráty

ALCHYMIE, DCERA OMYLU - Vladimír Karpenko
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím knihu Alchymie, dcera omylu (Vladimír Karpenko), Práce 1988, brožované vydání, 325 str... (více v detailu)
Pardubický kraj
50
 Kč
Prodej 4 knih
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 4 knihy: - Osudy dobrého vojáka Švejka I-II. Čteno asi dvakrát, jinak nový stav kromě zestárnutí - Osudy dobrého vojáka Švejka III.-IV. Čteno stejně, asi dvakrát, jinak nový stav kromě zestárnutí, rok vydání 1980 Za každý díl (ale koupeno najednou) 2 x 1... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70
 Kč
Prodám - Vladimír Páral - Playgirls I. a další knihy
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kniha v perfektním stavu jako nová (nebyla čtená) vydaná v r. 1994. Od Vl.Párala ještě nabízím 2. Generální zázrak - 1977, pevná vazba, bez přebalu, 400 stran, velmi dobrý stav. 3. Tři v ZOO, obsahuje 3 romány (Veletrh splněných přání, Soukromá vichřice, Katapult), z roku 1977, pevná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
60
 Kč
Mix knih - thrillery, drama, horory
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám mix knih: - ZMIZELÁ, Gillian Flynnová. Čtená, v pěkném stavu, jen mírně pomačkaný přebal knihy. Cena 40Kč, - BULVÁRNÍ AMERIKA, James Ellroy. 1x čtená, v bezvadném stavu. Cena 60Kč, - STRACH, Franck Thilliez. 1x čtená, ve výborném stavu. Cena 100Kč, - ŽOLDÁCI, Frederick Forsyta. 1x čtená, v pěkném stavu. Cena 50Kč, - ÚPLNĚ ZAPOMENUTO, Jack Nevin. Čtená, v pěkném stavu. Cena 50Kč, - SKLÍPEK, Minette Waltersová. 1x čtená, v bezvadném stavu. Cena 50Kč, - ANONYMITA, Ursula Poznanski. 1x čtená, ve výborném stavu. Cena 100Kč, - JÁ SI TĚ NAJDU, P.D. Jamesová. 1x čtená, v bezvadném stavu. Cena 80Kč, - PŘÍŠEŘÍ, Peter James. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Michael Blake - Tanec s vlky
Před 21 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Vzrušující příběh důstojníka americké armády, který se ztotožnil se způsobem života Indiánů a stal se jedním z nich, se odehrává v 60. letech 19. stol. Poručík Dunbar, těžce zraněný v bitvě s konfederační armádou, je dekorován jako hrdina a poslán na vlastní žádost do opuštěné pevnosti na západní hranici. Spřátelí se s osamělým vlkem a pokouší se naváza... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Radek John - Džínový svět
Před 21 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prvotina Radka Johna Džínový svět (nyní vychází již potřetí) zaujala upřímností výpovědi. Pocity a názory sedmnáctiletého pražského gymnazisty Petra Bláhy, hlavního protagonisty a vypravěče příběhu, sdíleli v řadách čtenářů jeho vrstevníci, tehdejší teenageři; na svá školní léta, doby prvních lásek a studentských recesí si při četbě s chutí zavzpomínaly i starší čtenářské ročníky. Petr Bláha, vášnivě zapálený pro pravdu a čest, naivně vyzývající k s... (více v detailu)
Ústecký kraj
59
 Kč
Per Wahlöö - Vražda v 31. poschodí / Ocelový skok
Před 25 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Dva napínavé romány z blízké budoucnosti. Kdo je autorem výhružného dopisu, nad nímž si policie marně láme hlavu? Vyletí mamutí vyd... (více v detailu)
Ústecký kraj
73
 Kč
William Shakespeare - Veselé windsorské paničky
Před 28 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Komedie o pěti dějstvích o tom, jak dvě rozverné paničky napálí záletného rytí... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Ondřej Neff - Neviditelný pes - O lidech a psech
Před 28 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
V této knize najdete souhrn článků z druhého ročníku Neviditelného psa, od konce dubna 1997 do konce dubna 1998. Jsou psány přesně s tím druhem humoru, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
129
 Kč
Roald Dahl - Milostné rošády
Před 28 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Zatímco autorovy slavné hororové povídky (shrnuté např. ve výboru Líbej mě, líbej) charakterizuje jedovatá bizarnost, čtyři povídky ze sbírky Milostné rošády jsou precizně komponované originální anekdoty s překvapivou, až šokující pointou povídky o bezbolestné bolesti, v různýc... (více v detailu)
Ústecký kraj
73
 Kč
Hans Habe -Páni porotci
Před 31 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
10 velkých kriminálních případů dvacátého století: Milenka presidentova / Francie, 1899 Vražda v oboře, Rakousko, 1928 Vražda majitelky rytířského panství / Německo, 1921 Muž, kterého zlynčovaly ženy / Amerika, 1954 Muž, který si hrál s vláčky / Maďarsko, 1931 Bardáma, která vraždila... (více v detailu)
Ústecký kraj
63
 Kč
John Francome, J. MacGregor - Prohlášen za mrtvého
Před 31 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Když se Victoria Prydeová dočte v dostihovém tisku, že je její manžel Edward mrtev, považuje to zpočátku za nepodařený vtip. Jistě, čtrnáct dní byl nezvěstný, ale to si vysvětlovala tím, že se skrývá před bookmakery, jimž dlužil příliš vysoké částky. Policie obviní prvn... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
LI KCHE - ŽAN /Eva Rychterová/
Před 41 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Monografie o vynikajícím čínském malíři - krajináři, jenž ve svém díle osobitě popisuje tradici s pohledem moderního člověka. Vydáno v r. 1963 v Nakladatelství československých... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
KÉŽ BYS TU BYL
Před 43 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kniha je v bezvadném stavu, jen obálka je místy odrena
Hlavní město Praha
49
 Kč
Sergej Lukjaněnko, Vladimir Vasiljev: Denní hlídka
Před 60 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Druhý díl fantasy pentalogie Sergeje Lukjaněnka Ani na okamžik neustávající boj mezi silami Světla a Tmy takový je její hlavní motiv. Souboj stoupenců Světla a Tmy pokračuje. Znovu se setkáváme s oběma hlavními protihráči - Geserem a Zavulonem - i s jejich družinami. Boj mezi Dobrem a Zlem, mezi Světlými a Temnými, nekončí... Do tohoto boje zasahuje Inkvizice, jejímž úkolem je střežit křehkou rovnováhu. Se světlým mágem Igorem se dostáváme před její trib... (více v detailu)
Středočeský kraj
265
 Kč
Jan Drda - Němá barikáda a jiné povídky
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Jedenáct povídek zachycuje boj českého lidu s fašismem a jeho hrdinství v květnových dnech r. 1945. K... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Romain Rolland - Petr a Lucie
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Milostná novela, jemně kreslený příběh tragické lásky mladých milenců zahalený stínem válečného utrpení a hrůzy první světové války. Oba mladí lidé žili svou bezmeznou láskou ... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Ota Pavel - Smrt krásných srnců. Jak jsem potkal r
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Souborné vydání dvou autorových sbírek (Smrt krásných srnců, 1971; Jak jsem potkal ryby, 1974) nostalgicky humorných, tragikomických povídek o tatínkovi, jeho rodině a př... (více v detailu)
Ústecký kraj
190
 Kč
Karel Poláček - Bylo nás pět
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Půvabná vyprávění o dobrodružstvích pěti nezbedných chlapců z malého českého městečka, psaná formou dětského deníku kupeckého synka Petra Bajzy. Klukovskýma očima viděný rok na maloměstě připomíná všechny sezónní dospělé i dětské zábavy, životní styl i hierarchii obyvatel m... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Karel Čapek-Povídky z jedné kapsy. Povídky z druhé
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Souběžné vydání dvou sbírek filozoficky laděných kriminálních povídek, v nichž se autor zamýšlí nad otázkami práva a spravedlnosti, dobra a zla, zločinu a trestu. Původně vycházely časopisecky na konci dvacátých let minulého století. Čapek napsal sice zábavné detektivní historky inspirované skutečn... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Umberto Eco - Jméno růže
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Historický román italského spisovatele. Eco v románu využil své hluboké teoretické a odborné znalosti. Čtenář, fascinován srozumitelnou hloubkou Ecova pohledu, proniká po jeho boku do tajů teologie, filozofie i středověké politiky, do milostných vytržení, do víru hlubinných duchovních prozření ... (více v detailu)
Ústecký kraj
129
 Kč
Bohumil Hrabal - Ostře sledované vlaky
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Děj se odehrává za druhé světové války, v době, kdy se lidské vlastnosti projevují stejně jako v době hlubokého míru, jenom jsou v konfrontaci s válečným děním lépe vidět. Vypráví příběh mladičkého el... (více v detailu)
Ústecký kraj
90
 Kč
Alberto Moravia - Horalka
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Itálie roku 1943. Na zem dolehla válka v plné síle. Na Řím dopadají spojenecké bomby a uprostřed všeho toho chaosu se ovdovělá Cesira rozhodla odvést svoji osmnáctiletou dceru Rosettu do bezpečí... (více v detailu)
Ústecký kraj
59
 Kč
Charlotte Brontëová - Jana Eyrová
Před 74 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Děj románu významné anglické spisovatelky je zasazen do kopcovité yorkshirské krajiny se slatinami a vřesovišti a odehrává se v době viktoriánské. Vypráví teskný příběh lásky ušlechtilé, přímé a ač v mládí odstrkované, přece jen... (více v detailu)
Ústecký kraj
129
 Kč
Josef Balvín - Martin Růžek
Před 77 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Kniha je v bezvadném stavu, jen obálka je mírně opotřebovaná. Nakladatelství: Orbis, 1964
Ústecký kraj
49
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie