Boj o Filipíny - Miloš Hubáček

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Čtvrtá část ze série knih, které mapují historii námořních bojů v Pacifiku za druhé světové války.
Pardubický kraj
70
 Kč

Podobné inzeráty

Kvak a Žbluňk se bojí rádi, Jak se Vojta ztratil, Já chci ta
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám 3 knihy zo série ,, První čtení,,: Já chci tak do školy Jak se Vojta ztratil ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
160
 Kč
Švejk 1 až 4
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války. Pevná vazba s př... (více v detailu)
280
 Kč
Dětská ilustrovaná encyklopedie
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Svět vědy a techniky Historie lidstva Svět kolem nás Živý svět
Kraj Vysočina
400
 Kč
Nová kniha Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou knihu Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války. POPIS: pevná vazba; čeština; 157 x 235 x 37 mm; 528 str.; hmotnost: 1 kg; autoři: Cloud Stanley, Lynne Olsonová; bez defektu Kniha Otázka cti, s podtitulem Zapomenutí hrdinové druhé světové války, strhujícím způsobem předkládá úchva... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
349
 Kč
Série knih - Můj milý deníčku
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
10 ks ze série deniků Muj milý deníčku. Chybí asi 2dily, ale deniky jsou v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Válečné knihy
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Knihy jsou vyřazené z veřejné knihovny. Robert Forczyk - Moskva 1941: Hitlerova první porážka -- 100,- Nigel Thomas - Německá armáda za první světové války -- 500,- Stephen Turnbull - Grunwald/Tannenberg 1410 - osudná porážka Řádu německých rytířů -- 250,- Simon Dunstan - Válka Jom Kippur 1973 - Golanské výšiny -- 150,- Te... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Knihy Kouzelné čtení - Albi
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím knihy ze série Kouzelné čtení od Albi: - Večerníčkovy pohádky - Hravá an... (více v detailu)
Středočeský kraj
999
 Kč
Deník malého poseroutky 7. Páté kolo u vozu Jeff Kinney
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nová, bohužel máme 2x. ISBN 978-80-7447-176-6 Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley t... (více v detailu)
Jihočeský kraj
170
 Kč
Kniha od Karla Krčka
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Pokud někdo má zájem o knihu od Karla Krčka Historie akvaristiky část druhá, může objednat zde: https://www.fytosel.cz/Histo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 100
 Kč
Greta Garbo.
Prodám skvělou knihu: Judit Csengeryová -Greta Garbo. CENA 1 EUR. Životní příběh záhadami opředené hvězdy filmového nebe - Grety Garbo, od jejího narození, začátků její kariéry, osudné lásky, až po její odchod z uměleckého světa. Svým nevšedním... (více v detailu)
Kuchařka pro vaření a pečení
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dvě úplně nové kuchařky : 1000 klasických receptů z celého světa o obsahu 1000 stránek a druh... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
Moje třicetiletá válka - Hiró Onoda
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Druhá světová válka skončila, avšak na malém filipínském ostrůvku dál bojuje japonský voják Hiró Onoda s chimérou vlastních chybných představ. Nemůže ani jinak - čest pro něj byla nejzákladnějším existenčním kritériem. Navíc v... (více v detailu)
Pardubický kraj
70
 Kč
Ledové království .. Sestra jako já Frozen
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kdysi dávno žily v překrásném království Arendelle dvě sestry Anna a Elsa. Anna je veselá a bouřlivá, Elsa vznešená a vyrovnaná. Jedna druhou bezmezně miluje. Elsa má však nadpozemské schopnosti a bojí se, ž... (více v detailu)
Středočeský kraj
110
 Kč
Jaroslav Foglar - Stínadla se bouří - 1992
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Jaroslav Foglar - Stínadla se bouří - vydala Olympia, edice Sebrané spisy svazek 7, Praha 1992. Ilustrace Jan Fischer. Vydání čtvrté, v Olympii druhé. Druhý díl volné trilogie napínavých příběhů legendární party Rychlé šípy. Ztracený ježek v kleci je opět nalezen a s ním se rozvíjí série nových dobrodružství. Vontské hnutí ožije a znovu se schyluje k volbě Velkého Vonta. Rychlým šípům se podaří nalézt první Vontskou kronik... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Třpytný dvůr; Půlnoční klenot - Richelle Mead
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám první dva díly ze série Třpytný dvůr. První kniha lehce opotřebovaná - jednou čtená. Druhý k... (více v detailu)
Zlínský kraj
100
 Kč
Češi - 2 díly
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Komiks Češi 1977 #07: Jak z rock'n'rollu vznikla Charta 77 Češi 1989 #08: Jak se stal Havel prezidentem Jedna jednou čtená, druhá vůbec. Cena 160,- z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
ILUSTROVANÁ KNIHA MÝTŮ,POHÁDEK A DOBRODRUŽNÝCH PŘÍBĚHŮ
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
NÁDHERNÁ KNIHA,KRÁSNĚ ILUSTROVANÁ,TOP STAV Tato kniha je rozdělena do tří částí. První část se věnuje mytologii. V druhé části jsou zastoupeny pohádky ze všech zemí. A v třet... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Japonské bankovky-okupace Filipín
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásnou sbírkovou japonskou bankovku z druhé světové války pro ukupovaná území.Jedná se o nominál 10 pesos 1943 série 29. Poštovného je zah... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč
Průmysl holocaustu , Norman Gary Finkelstein
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- kniha jako NOVÁ !!! - stránky uvnitř - 100% - desky běžné opotřebení - stav - kniha , ořízka , desky - viz.foto - možné zaslat po dohodě na dobírku - Průmysl holocaustu - Norman Gary Finkelstein - Podtitul: Úvahy o zneužívání židovského utrpení. Americký politolog kritizuje současný trend mocenského zneužívání utrpení židovského obyvatelstva za 2.světové války. V současnosti se holocaust stal nepostradatelnou ideologickou zbraní pro určité izraelské a židovské kruhy. Podle autora se tezí o historické výjimečnosti holocaustu Izrael, jedna z vojensky nejsilnějších zemí světa s otřesnou bilancí v oblasti lidských práv, obsadil do role permanentní oběti a stejný stat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 666
 Kč
Miloš Hubáček - 4 x kniha - Pacifik
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám 4 x knihu Miloš Hubáček - Pacifik . Válka končí v Pacifiku I. - 150,- Kč Válka končí v Pacifiku II. - 150,- Kč Ofenzíva v Pacifiku - 120,- Kč Pacifik v plam... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Norman Franks - Najdi, zaměř, znič
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
kniha o úspěších britského letectva v boji proti ponorkám během 2. světové války
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Blitzkrieg v tanku Tiger , Richard Freiherr von Rosen
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- kniha de facto jako nová - ořízka a přebal běžné opotřebení , jinak uvnitř je stav knihy 100% - Blitzkrieg v tanku Tiger , Richard Freiherr von Rosen Vzpomínky tankového důstojníka wehrmachtu na boje na východní i západní frontě. Pátek 1. září 1939: sedmnáctiletý Richard Freiherr von Rosen poslouchá v rádiu Hitlerův projev v Reichstagu o útoku na Polsko. Není válkou nijak nadšený, ale jako mnoho jeho vrstevníků jej naplňuje pocit povinnosti a touha osvědčit se. Brzy poté se hlásí k tankovým jednotkám, kde se chce věnovat kariéře důstojníka v aktivní službě. Přání se mu plní v říjnu 1940 povolávacím rozkazem k 35. tankovému pluku rozmístěnému v Bambergu. Po náročném základním výcviku a intenzivním kurzu důstojnických čekatelů se mladý branec nyní připravuje ve Francii a v Porýní na nadcházející nasazení do války. V hodnosti důstojníka aspiranta je koncem dubna 1941 konečně se svým 35. tankovým plukem přeložen na poznaňské cvičiště Warthelager. Dne 22. června 1941 začíná pro von R... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 499
 Kč
Psychologie,Psychoterapie,Tichý pláč,Drakologie,magie atd
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Fronta v Dolomitech 1915-1917..1500kč Naše květiny..1300kč Oděvní technologie II..950kč Druhý dech habsburské monarchie..900kč Divize Waffen-SS 1939-45..700kč Drakologie, stopování a krocení draků..700kč Soča (Isonzo) 1917...560kč Kafka na pobřeží..420kč Dějiny odívání Renesance...prodáno Teorie a praxe projektové výuky...600kč Terapeutická komunita..600kč Skupinová psychoterapie v praxi..600kč Neuropsychoterapie nové přístupy k terapii...1650kč Současná psychoterapie...prodáno Velký psycholog... (více v detailu)
Pardubický kraj
1
 Kč
TAŠL - ODBORNÁ NAUKA PRO ŘEZNÍKY / RECEPTÁŘ
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Soubor dvou knih Josefa Tašla (1897–1967), řezníka a uzenáře z Veselí nad Moravou a odborného učitele živnostenských škol pokračovacích ve Zlíně a v Uherském Hradišti. Nová kniha. Formát A5, 180 stran, pevná šitá vazba. 3. vydání obou knih, v roce 2019 vyšlo v nakladatelství OSSIS Tábor. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře, mající podtitul „učebnice odborných škol pokračovacích pro učně řeznické a uzenářské“, provádí ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
362
 Kč
Kniha stínů , Silver Raven Wolf
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- vynikající stav !!! - celkově kniha jako nová - stav je velmi dobře vidět na fotkách !!! - po dohodě možné poslat i na dobírku, - Zásilkovna , Balíkovna nebo osobně Praha - Kniha stínů - Slavná a starodávná Kniha stínů pro vědmy a čarodějnice - Silver RavenWolf - Čaruj. Kouzli. Buď čarodějnice. Kniha stínů je určena pro dnešní nové, začínající čarodějnice. Nabízí náhled do historie a rozvoj moderního čarodějnictví a magie západního světa, teorii i praktické provedení rituálů a zaříkadel, a zároveň vysvětluje spirituální hloubku čarodějnictví. Jako starodávný grimoár obsahuje pouze útržky, část ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura