Filtry



Beletrie

Více než 10 000 výsledků

E. R. Burroughs, Tarzan, 1937 - 1939 - neúplné
E. R. Burroughs, Tarzan, Nakladatelství Toužimský a Moravec Praha, 1937 - 1939. Román na pokračování, vydávaný formou týdeníku. Vše neúplné!, přesto velmi cenné, vhodné pro sběratele pro ucelení svazků. 1) Syn divočiny - nemám 2) Zajatec džungle - Vězeň pralesa, 1937 - nemám nic 3) Návrat z džungle, 1937 - pouze přední strana přebalu 4) Lovec s vrcholků stromů, 1937 - přední + zadní strana přebalu, ale bez hřbetu, pouze svazky 41 až 49, tzn... (více v detailu)
Neuvedeno
tři knihy beatniků
Před 407 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
viz. foto - velmi pěkný stav, vše paperback, cena za vše, možno i jednotlivě p domluvě
Jihomoravský kraj
130
 Kč
Nová kniha Smrtící slovo - G. Cogman - orig. fólie
Před 407 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám úplně novou knihu Smrtící slovo od autorky Genevieve Cogman v originální fólii. POPIS: pevná vazba; český jazyk; nakladatelství Omega; 416 stran; série Neviditelná knihovna 5. díl z 6; hmotnost: 618 g Mírová jednání vždy představují nepředvídatelné události, a to obzvlášť v případě, kdy je klíčový představitel jedné strany nalezen mrtev. Tato událost významně ovlivní tajnou konferenci, kde Knihovna stojí jako prostředník mezi pořádkem a chao... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
189
 Kč
Kariéra - Roberto Payró
Před 407 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
kniha v dobrém stavu !!! Platba předem na účet !!! Posílání B... (více v detailu)
Ústecký kraj
10
 Kč
Hurá, ještě žijeme - Johannes Mario Simmel
Před 407 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
kniha v dobrém stavu, bez přebalu !!! Platba předem na účet !!! Pos... (více v detailu)
Ústecký kraj
10
 Kč
Nohavica a další knihy za 47,-
Před 407 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Likviduji knihovnu, snad knihy ještě poslouží.
Hlavní město Praha
47
 Kč
Skladatelka voňavého prádla
Před 407 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám román pro ženy "Skladatelka voňavého prádla". Knihu napsala Martina Formanová a vdalo nakl. Petrov v Brně roku 2002. Jedná se o prvotinu M.Formanové a vlastně o autobiografii. M.F se svým neobvyklým nadhledem, sebeir... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Šaman, Katalánec
Před 407 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dvě knihy od Noaha Gordona a to:" Šaman " a "Katalánec". Obě knihy napsal Noah Gordon. 1. Šaman - Děj knihy se odehrává v USA kolem poloviny 19.století Kniha dostala v roce 1992 cenu za nejlepší historický román. Román je zalidněný nádhernými postavami, bohatý na zápletky a překypuje nesmírně zajímavými hustorickými podrobnosti. Kniha je historický román, detektivka, politický tthrillrt, o lásce a nenávisti., prospikovaný jemným humorem a .jemnou erotikou - to vše je román Šama... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Tajemství černé orchideje - román
Před 407 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám krásný román-bestseller (rodáno více než milion výtisků) "Tajemství černé orchideje". Napsala jej Lucinda Riley a vydalo nakl. Víkend v roce 2012. Julie se vrací po tragické události, při níž zahynul její manžel a syn do míst svého dětstv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Delevingne, Coleman - Zrcadlo, zrcadlo - 2017
Před 407 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Cara Delevingne, Rowan Coleman - Zrcadlo, zrcadlo ( v orig. Mirror, Mirror ) - vydala Euromedia Group, a.s., edice Yoli, Praha 2017. Překlad Renata Heitelová. Vydání první. Šestnáctiletí kamarádi Zrzi, Leo, Rose a Naomi tak docela mezi své vrstevníky nezapadají. Stále ještě nepřišli na to, kým chtějí být. Jejich život není dokonalý, ale spojuje je muzika a jejich kapela Zrcadlo, zrcadlo Až... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
Vlasta Javořická - Příběh Jary Šamborové .
Před 407 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Mladá dívka z Vysočiny odjíždí do velkého města, do místa svého prvního zaměstnání. Mnoho věcí je pro ni docela nových. Od zářivých výkladů plných lákavého zboží až po návštěvy biografů nebo procházky krásným velkým... (více v detailu)
Jihočeský kraj
79
 Kč
Jihočeský kraj
39
 Kč
Kniha VELIKÉ SRDCE
Před 408 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu Miloslava Pospíšila VELIKÉ SRDCE. Publikace o životě a díle slavné, celosvětově známé české pěvkyně. Kniha je zpracována na základě do... (více v detailu)
Středočeský kraj
50
 Kč
Faust kniha od: Johann Wolfgang Goethe
Před 408 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Faust. 1. díl, Tragédie. Jedno z největších děl světové literatury ve skvělém, dnes již klasickém překladu vynikajícího českého překladatele, literárního historika a básníka Otokara Fischera. Goethův Faust ztělesňuje drama základních otázek, s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
90
 Kč
Kniha "Svatba na bitevním poli"
Před 408 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kniha "Svatba na bitevním poli" Autor Iva Papoušková, Euromedia Group 2008, A5, 109 stran, desky tvrdé omyvatelné + přebal. Kniha je nová. Po... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15
 Kč
Kniha "Slunce, seno , jahody"
Před 408 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Slunce, seno , jahody P.Markov, Z.Troška, vydal D.Trávníček , Praha 1991, A5, desky měkké, omyvatelné, 157 stran, jednou čtená, stav pěkný. P... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15
 Kč
Prodám knihu Jaroslava Foglara.
Před 408 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hoši od Bobří řeky 1966. Cena 250,-Kč Posílám zásilkovnou za 80,-Kč. Nebo osobní odběr Jarov u Vraného nad Vltavou.
Středočeský kraj
250
 Kč
Jihočeský kraj
20
 Kč
James Patterson - Citlivé místo .
Před 408 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Alex Cross tentokrát čelí problému, s jakým se v životě nesetkal: je na smrt vyděšený, zoufalý a poprvé zažívá bezmoc. Celou jeho rodinu drží jako rukojmí gen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
39
 Kč
Jihočeský kraj
49
 Kč
Jihočeský kraj
49
 Kč
Dirk Husemann - Dobrodruh z Paříže .
Před 408 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Paříž 1851. V továrně na romány Alexandra Dumase píše čtyřicet zaměstnanců oblíbená pokračování Tří mušketýrů a Hraběte Monte Christa. V nejnovějším díle je však mezi řádky něco shnilého, protože je prošpikované státním tajemstvím. Aby Dumas zachránil svou po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49
 Kč
Prokletí rodu Auerspergů .
Před 408 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Kníže František Josef Auersperg a jeho manželka Vilemína chystají na svém zámku ve Žlebech velkolepou oslavu stříbrné svatby. Očekává se účast kolem dvou set aristokratů z celé Evropy, včetně členů královských rodin. Toho chce využít gruzínský anarchista Simon Ter Petrosjan, bývalý Stalinův kumpán v jeho gangsterských časech na Kavkaze. Je na útěku a najde skrýš u skupiny východočeských anarchistů vedených Václ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49
 Kč
DISNEY - Medvídek Pú - Ovocná hostina .
Před 408 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Chtěli byste vědět, jak to dopadlo, když si Medvídek Pú, Prasátko a Klokán... (více v detailu)
Jihočeský kraj
39
 Kč