ROME - Řím obrázková s popisem v AJ

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Book with DVD Anglický průvodce s DVD, 96 stran, křídový barevný papír, text v angličtině
Hlavní město Praha
90
 Kč

Podobné inzeráty

Velká škola astrologie - Základní průvodce astrologií
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Julia a Derek Parkerovi: Základní průvodce astrologií pro každý den 496 str... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Kniha ART DECO 1920 – 40
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha ART DECO 1920 – 40 Obrazový průvodce dekorativním slohem, autor Arie van de Lemme, vydavatel Svojtka a Vašut, rok vydání| 1997, 128 stran... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Kniha Legenda o českém skle
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha Legenda o českém skle, autor Antonín Langhamer, vydavatel Tigris Zlín, rok vydání 1999, 1. vydání, 292 stran, rozměry 34 x 23 cm. Exkluziv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Kniha Ulysses (Cambridge Centenary edition)
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
The Cambridge Centenary Ulysses: The 1922 Text with Essays and Notes James Joyce ISBN: 9781316515945 The book is mostly sold out and out of print. My cop... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Kniha Guide To Old Radios – Průvodce světem starých rádií
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kniha Guide To Old Radios Průvodce starými rádii, vydavatel Wallace-Homestead Book Company, Randor, Pennsylvania, rok 1995, kniha zakoupena z Lencester Central Library, Anglie. Spousta vyo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
490
 Kč
nové knihy anglická slova a obrázková angličtina
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím dvě nové anglické knihy 1. Moje první anglická slova- seznamuje děti zábavnou formou se slovy, obsahuje barevné samolepeky,obrázky se dají vybarvit pastelkami, pro děti od 3let.cena 100,-Kč 2. Veselá obrázková angličtina - hravou formou naučí děti,... (více v detailu)
Ústecký kraj
190
 Kč
Učebnice Anglický jazyk - přes 10 druhů
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Možné slevy pro větším odběru osobní odběr České Budějovice nebo poslat Zásilkovnou/Balíkovnou klidně na dobírku za 100 Kč Angličtina Cutting edge Intermediate student´s book 50 Kč Cutting edge Intermediate workbook 50 Kč Headway Elementary student´s book 50 Kč Headway Elementary workbook 50 Kč Maturita Solutions - Elementary - student´s book 150 Kč Cvičebn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Bravo, šéfe Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni (+ DV
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
stav: velmi dobrý, lehce poškrábání na přední straně viz. foto, DVD nepoužité nakladatelství Ikar 2009, 1.vydaní, vázaná, 64 stran... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Knihy - anglické (English books)
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám anglické knihy - I sell these English books: - J.R.R.Tolkien - The Lord of the Rings (350Kč) - Scottish Tales - Skotské pohádky - bilingual text. Mírně pokročilí (50Kč) - Six Short Stories - Thomas Hardy, Anthony Trollope, Robert Louis Stevenson, Charles Dickens, H.G. Wells, Oscar Wilde (75Kč) - Willi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Kniha THE BOOK THIEF Markus Zusak - v angličtině
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám knihu v angličtině THE BOOK THIEF (ZLODĚJKA KNIH). Nepoškozená, jako nová, čtená jednou.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
Použité učebnice - angličtina, němčina, francouzština
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám použité učebnice na anglický, německý nebo francouzský jazyk Headway A1 workbook Headway A1 Student's Book New Headway English Course Student's Book The Cambridge English Course 1 - Student's Book The Cambridge English Course 2 - Practice Book The Cambridge English Course 2 - Student's Book Cambridge English for schools - Student's Book One Speak out in english - hry rozvíj... (více v detailu)
Ústecký kraj
50
 Kč
Německá kniha
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám knihu Wunder und Rekorde, 152 stran, pevná vazba, křídový papír, 24O zajímavostí svět... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Jihlava - město v srdci Vysočiny - Vladimir Kunc
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
100% stav. Je mozne venova nekomu i jako darek tzn. kniha je ve stavu - nová. Jihlava město v srdci Vysočiny je obrazová... (více v detailu)
Kraj Vysočina
99
 Kč
Zábavné výtvarné nápady
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím knihu "Zábavné výtvarné nápady", Autoři: Rebecca Gilpin Leonie Pratt a Jaroslav Kučera. V této úžasné knize se nachází přes 40 fantastických a zábavných výtvarných nápadů, ke kterým potřebujete jednoduché pomůcky a předměty, které najdete doma. Vyrobte si věci, které létají, skáčou, vysouvají se, rotují, smršťují se... a také ... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Velká kniha pro malé mistry 5.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji "Velká kniha pro malé mistry 5.", Autoři: Inge Hübersová - Keminková a Wilma Kottkeová a knihu vydalo Nakladatelství IKAR Praha. Děti od přírody rády experimentují - zejména při výtvarné činnosti. Z nejrůznějších materiálů dokážou vytvořit zajímavé a hezké věci. V tomto dílu najdete mnoho inspirace a námětů, které můžete vyzkoušet i s velmi malými, předškolními dětmi. K práci využijete nejen nůžky, lepidlo a papír, ale také plastelínu, ker... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Kniha Legenda o českém skle
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha Legenda o českém skle, autor Antonín Langhamer, vydavatel Tigris Zlín, rok vydání 1999, 1. vydání, 292 stran, rozměry 34 x 23 cm. Exkluziv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Časopisy Bridge-příprava na maturitu z angličtiny
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
6 časopisů, vydání September, October, November, December, January - February, March 2023. Úroveň B1 - B2 Obsahuje gramatiku, slovní zásobu, vědomosti, všechno, co studenti budou potřebovat k maturitě z angličtiny i po ní. Je určen studentům středních škol a nabízí anglické texty na různá témata, zpracované na odpovídající jazykov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Gery Johnson, Kevan Scholes – Exploring Corporate Strategy
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Gery Johnson, Kevan Scholes – Exploring Corporate Strategy Výborná učebnice řízení firmy i korporace. Text nad Cases, anglicky Europe Best Selling Strategy text Over 750,000 students worldwide have used this best-selling book to understand and explore strategic managem... (více v detailu)
Kraj Vysočina
179
 Kč
Kniha Čelisti Afriky, Richard Jaroněk
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím novou, originálně zabalenou knihu Čelisti Afriky, Richard Jaroněk. Popis produktu Filmaři se zděšením zjišťují, že původní smečka je zmasakrována a z počtu až sta tygřích žraloků jich žije sotva desetina. Tygří žraloci byli téměř vyhubeni. Útesoví jsou mnohem agresivnější a krvavé zranění jednoho z potápěčů, která je v knize zdokumentováno, muselo zákonitě přijít. Na scénu přichází i Velký Bílý žralok, jeho lov a výprava s legendou André Hartmanem, který v závěru vymění žraloka za prudce jedovatou kapskou kobru, která jej napadne. Kniha není jen z potápěčského světa. Popisuje původní obyvatele Namibie – démony Himbů... (více v detailu)
Hlavní město Praha
298
 Kč
ASTON MARTIN BOOK René Staud
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
ASTON MARTIN BOOK René Staud s podpisem autora! Prodávám skutečný kousek pro sběratele - nejen knihu o autech: Originální knihu s bohatou fotodokumentací o automobilech značky ASTON MARTIN - Autor/Fotograf: René Staud.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 000
 Kč
Knihy - anglicky
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám: New introduction to legal English = Nový úvod do právnické angličtiny - Marta Chromá ISBN 80-246-0738-7 (2. díl : brož.) Přehled anglické mluvnice Pomůcka při výuce angličtiny - Rostislav Nebola Průmyslové vlastnictví - pětijazyčný slovník - Jaroslav Prošek ISBN 80-85100-26-6 Tales From Shakespeare - Mary Lamb, Charles ISBN 0-14-062159-8 Emma - Jane Austen ISBN 978-1-4050-7454-4 Three c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Knihy v angličtině - vesmír, pohádky, jiné naučné,...
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásné knihy v anglickém jazyce, super stav: The Legend of the Serpent King - nádherná 3D kniha, hotové mistrovské dílo, na každé straně se zvedne jiný obrázek, na zadní straně asi 2cm slepená, jinak jako nová, video ke zhlédnutí zde https://www.kingorama.com/shahnameh-zahhak-the-legend-of-the-serpent-king, https://www.megaknihy.cz/nezarazeno/20004818-zahhak-the-legend-of-the-serpent-king.html, nabízím za 450Kč. China - spousta obrázků i zajímavého čtení o Číně, 85Kč. The 39 clues, The Black Book of Buried Secrets - hard cover, jako nová, 165Kč. Onion John - odtržená vnitřní strana obalu na přední straně, jinak moc pěkná, cena 40Kč. Dog Tags - jako nová, 60Kč. The Wonderful Adventures of Nils - v hezkém stavu, 75Kč. Everything ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Art of the Autonomous Republics of the Russian Federation
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
E. Golubova, 1973, v angličtině a ruštině. Výborný stav, křídový papír, v kartonovém obalu. Zásilkovna, Balíkovna.
Hlavní město Praha
250
 Kč
Astrologie pro zdraví a pohodu
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nechte se vést hvězdami.. Praktický průvodce k získání energ... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
ZDRAVÁ KUCHAŘKA V NÉMČINĚ
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám " Die gesunde Vollwertküche" , kuchařku v nemčine. Pevná vazba, foto na křidovém papíře, kniha je ještě originál zabalen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura