Vita Nostra - Sergej a Marina Djačenko

Vita Nostra - Sergej a Marina Djačenko
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
KNIHA JE ÚPLNĚ NOVÁ, NEČTENÁ. Studovat na vysoké je snem každého středoškoláka. Alexandra ale na Vysokou školu speciálních technologií nastoupila nedobrovolně. Škola v zapadlém provinčním městečku je totiž obestřena tajemnem a z toho, co se kolem ní děje, jde strach. Stejně jako z muže v černých brýlích který ji do školy přivedl a nutí ji plnit prazvláštní úkoly, kvůli nimž se stále hloubě... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
29
 Kč

Podobné inzeráty

KŘESŤANSKÁ LITERATURA - brožurky I.
KŘESŤANSKÁ LITERATURA - brožurky I.
Před 126 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
NABÍZÍM K PRODEJI /některé úplně nové /do 100 stran - 20 Kč nabízím i lacinější ...Cesta Kříže. Škola poslušnosti. Hla... (více v detailu)
Před 126 dny
Kraj Vysočina
20
 Kč
Sára Kniha první Esther a Jerry Hicks
Sára Kniha první Esther a Jerry Hicks
Před 102 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
O věčném přátelství dvou blízkých dušíSára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky, a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak, očima bezvýhradné lásky. Naučí Sáru, jak přijímat čistou, pozitivní energii... (více v detailu)
Před 102 dny
Hlavní město Praha
20
 Kč
Knihy 7 ks
Knihy 7 ks
Před 805 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
1. Kuchařská kniha školy vaření (nová). Cena 130,- Kč4. 2000 rad pro zahrádkáře - prodáno ! ! !5. Proč mapy lžou. Cena 180,- Kč.8. Květ... (více v detailu)
Před 805 dny
Středočeský kraj
20
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura