Na co umírají muži

Prodáno
Středočeský kraj
Autor: Karel Pecka Nakladatelství: Mladá fronta Vydáno: 1968 Jazyk: Český Stav: 2/5 Od
Středočeský kraj
25
 Kč

Podobné inzeráty

Alex Ferguson - Můj příběh
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Ještě v dobách své hráčské kariéry přestoupil Ferguson (*1941) do Glasgow Rangers za tehdy nevídaných 65 000 liber. V roce 1974 již začal pracovat v managementu. Od roku 1986, kdy se stal trenérem Manchesteru United, získal s tímto týmem 38 trofejí (z toho 13 titulů za vítězství v lize). Díky tomu zde vydržel neuvěřitelných 26 let. V roce 1999 byl povýšen do šlechtického stavu. V roce 2013 se rozloučil s trenérskou kariérou opět titulem, ovšem pro \"Man UTD... (více v detailu)
Kraj Vysočina
170
 Kč
Čeština pro cizince / Чешский язык
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Čeština pro cizince Чешский язык для иностранцев Чеська мова для іноземців Učebnice je určena pro výuku zahraničních posluchačů na VŠ, ale také v běžných kurzech češtiny pro cizince. Obsahuje jazykové p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Knihy Dívka ve vlaku / Ta přede mnou / Návrat z temnoty
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tyto knihy, ve výborném stavu, jednou čtené, dohromady i zvlášť. Osobně v Jablonci po dohodě, nebo balikovnou za 65Kč, případně obyčejným dopisem, pokud to ještě vůbec jde. Dívka ve vlak... (více v detailu)
Liberecký kraj
50
 Kč
MILDRED PIERCEOVÁ - James M. Cain
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
MILDRED PIERCEOVÁ - James M. Cain. V nelehkém období Velké hospodářské krize v 30. letech se Mildred Pierceová, rozvedená mladá žena, matka dvou dcer, potýká nejen s nedostatkem peněz, ale přestává si i rozumět se svou starší dcerou Vedou. Příběh líčí Mildrediny spletité vztahy nejen s vesměs netečnými a línými muži, ale hlavně se sobeckou a povýšenou dcerou, pro kterou b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Hon na ovci - Haruki Murakami (rozfoceno 8 snímků)
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Hlavní hrdina románu žije poklidně v Tokiu a spoluvlastní malou reklamní agenturu. Život mu pomalu míjí pod rukama a on toho od něj už ani moc nečeká. Stačí však, aby jejich firma otiskla v reklamním letáku nevinnou fotografii krajinky s ovcemi a hrdina se ocitá na nechtěné iniciační pouti kamsi do srdce temnoty současného Japonska Nečekaně ho vyhledá jistá organizace a on pod pohrůžkou násilí putuje nedobrovolně na ostrov Hokkaidó, aby ta... (více v detailu)
Kraj Vysočina
599
 Kč
Nejšťastnější muž na Zemi - Eddie Jaku (p)
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Přežil Osvětim a sám sobě slíbil, že se bude každý den usmívat Světová literatura , biografie a memoáry , historie , židé , Osvětim ( koncentrační tábor ) , Buchenwald , životopis , životopisy , paměti , holokaust , holocaust , přeživší holocaustu , holokaustu , pochod smrti , perzekuce Život může být krásný, když si ho krásný uděláš. Je to na tobě. Eddie Jaku se vždy považoval primárně za Němce a až pak za Žida. Byl hrdý na svou zem. To se však změnilo v listopadu 1938, kdy ho zbili, zatkli a poslali do koncentračního tábora. Během dalších sedmi let čelil Eddie každý den nepředstavitelným hrůzám, nejdřív v Buchenwaldu, potom v Osvětimi a následně při nacistickém pochodu smrti. Přišel ... (více v detailu)
Středočeský kraj
180
 Kč
Nejšťastnější muž na Zemi - Eddie Jaku (p)
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Přežil Osvětim a sám sobě slíbil, že se bude každý den usmívat Světová literatura , biografie a memoáry , historie , židé , Osvětim ( koncentrační tábor ) , Buchenwald , životopis , životopisy , paměti , holokaust , holocaust , přeživší holocaustu , holokaustu , pochod smrti , perzekuce Život může být krásný, když si ho krásný uděláš. Je to na tobě. Eddie Jaku se vždy považoval primárně za Němce a až pak za Žida. Byl hrdý na svou zem. To se však změnilo v listopadu 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
180
 Kč
Mistr Kampanus - vydání z roku 1924
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jediný autorův román seskupuje kolem Jana Kampana Vodňanského, profesora a posledního rektora předbělohorské Karlovy university, široký obraz doby bělohorské, postihující stavovské povstání, bitvu na Bílé hoře, popravy na Staroměstském náměstí, perzekuce a široké dění společenské včetně života studentů. Mistr Kampanus... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Prodám knihy 3/5
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tyto knihy, i jednotlivě. Zašlu i poštou. Malá moderní encyklopedie Albert Einstein, Leopold Infeld Orbis 1962 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee Dee Brown Odeon 1976 Metody matematické statistiky R. Reisenauer SNTL 1965 Mikoláš Aleš Hana Volavková Odeon 1982 Miláček Arnošt Lustig Československý spisovatel 1969 Milenci a vrazi Vladimír Páral Dialog 1993 Milostný listář: Výbor z milostné koresp. českých spisovatelů Odeon 1986 Milujte královnu Anton Hykisch Československý spisovatel 1985 Minervistka Hermína Franková Albatros 1984 Mistři tajné služby V. P. Borovička Lidové nakladatelství 1969 Místo pro tajnosti Tana Frenchová Argo 2016 Mládí krále Jindřicha IV. Heinrich Mann Odeon 1973 Moderní básnické směry Vítězslav Nezval Československý spisovatel 1984 Moji přátelé milionáři Bernt Engelmann Svoboda 1968 Moll Flandersová Daniel Defoe Odeon 1983 Motlitba za Owena Meanyho John Irving Odeon 1994 Moulin Rouge Pierre La Mure Melantrich 1984 Můj strýc Odysseus Jiří Marek Odeon 1983 Muž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Stopy hrůzy 37 Ukradená mumie
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Stopy hrůzy 37 Ukradená mumie. Stefanie dostane krásný dárek – náhrdelník ze starého Egypta popsaný hieroglyfy. A současně se na scéně objevuje černá kočka, na první pohled milá a přítulná, která se však v blízkosti náhrdelníku mění v zákeřnou šelmu šelmu. Stefanii se začínají zdát podivné sny o egyptské princezně z doby faraonů, a tak společně s přáteli začíná pátrat ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
L.Jackson, A.Marsons.Ch.Linková,J.Finder,T.Gerritsen
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Lži, samé lži 120 Kč,Čekání na smrt 150 Kč,To mi zaplatíš 140 Kč,Strach zemřít 170 Kč,Novicka 150 Kč,Připravena zemřít 160 Kč,Nikdy neumírej sama 120 Kč,A.Marsonsová kus 160 Kč,Ch.Linková-Podvedená prodaná,Šmírák 120 kč,Ctitel 90 Kč,Rozhodn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Klid je síla, řek’ tatínek - Zdenka Fantlová
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , česká literatura , koncentrační tábory , židé , Terezín ( město a pevnost ) , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , přeživší holokaustu holocaustu , Protektorát Čechy a Morava ( 1939-1945 ) , perzekuce Výpověď ženy, která prošla peklem koncentračního tábora, přežil... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
Dětské kníhy-Slabikář slušného..,12 hodin s Oskrem
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Poštovné: ČP: obyčejné psaní -42kč nebo ČP- Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice Cena různá v popisu. ČTĚTE! Prodávám jednotlivě. A: Slabikář slušného chování ilustrovaná kniha pro nejmenší děti přináší pravidla slušného a správného chování v různých situacích, doplněná veršovaným textem. Autor: Marina Gubská, Jiří Dvořák Nakladatelství: SVOJKA & Co Počet stran: 55 Vazba: pevná vazba, 34x25cm Stav: JAKO NOVÁ Cena: 50kč B: 12 hodin s O... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
Dětské knížky- Pohádky
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dětské knížky- Pohádky z Liščího lesa, Dobrodružství nezbedné lištičky IKEA Poštovné: ČP: obyčejné psaní -42kč(bez dokladu) nebo ČP- Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice Cena různá v popisu. ČTĚTE! Prodávám i po jednotlivých kusech. NESMLOUVEJTE, prosím. A: Pohádky z Liščího lesa Ježek Jarda, králík Karlík a myšák Milda bydlí v Liščím lese, kde zažívají nejpodivuhodnější dobrodružství. Jejich příběhy ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60
 Kč
Prodám knihu Klebety i zabagony
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu Klebety i zabagony Autor: Jiří Hřivnáč Vydáno: 1997, Libor a Jiří Hřivnáč 1. vydání originálu: 1997 Počet stran: 131 Jazyk vydání: český Ilustrace/foto: Libor Hřivnáč Autor obálky: Bořivoj Frýba Vazba knihy: pevná / vázaná s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Prodám knihy 1/5
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tyto knihy, i jednotlivě. Zašlu i poštou. 15 pátračů, (Jan Zábrana), Odeon, 1987 8 smrtelných hříchů, Konrad Lorenz, Panorama, 1990 Apuleius, Zlatý osel, (Václav Bahník), Svoboda, 1974 Až na dno: Fakta o alkoholu, pijáctví a alkoholismu, Jaroslav Skála, Avicenum, 1977 Báječná holka, Danielle Dušková, Československý spisovatel, 1983 Barnabáš Rudge, Charles Dickens, Odeon, 1986 Básně: Dílo I., Karel Toman, Československý spisovatel, 1956 Bezpečné známosti, Josef Frais, Československý spisovatel, 1988 Bloudění: Větší valdštejnská trilogie, Jaroslav Durych, Růže, 1969 Bratři Lautensackové, Lion Feuchtwanger, Naše vojsko, 1970 Břehule, Alois Zábranský, Profil, 1984 Budden-brookovi, Thomas Mann, Odeon, 1980 Budeme mít dobrého psa, Jean-Pierre Hutin, Magnet-Press, 1993 Business etiketa a komunikace, Ladislav Špaček, 2013, 978-80-260-4347-8 Cesta k nevolnictví, Friedrich August Hayek, Občanský institut, 1991 Cikády, Jana Moravcová, Československý spisovatel, 1980 Cyrano de Bergerac, E.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám knihu Skandál
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu Skandál Autor: Tilly Bagshawe Vydáno: 2011, BB art Překlad: Ivana Nuhlíčková Počet stran: 312 Jazyk vydání: český Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem ISBN: 978-80-7381-988-0 Obsah-Jak se zbavit trápení? Sasha Millerová studuje na univerzitě v Cambridge, splnil se jí sen! Poté, co podlehne svůdnému profesoru Theu Dext... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Dětské knihy-Hrdinové ze zahrádky, Ježek jde do...
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dětské knížky-Hrdinové ze zahrádky, Ježek jde do světa -IKEA Poštovné: ČP: obyčejné psaní -42kč(bez dokladu) nebo ČP- Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo PPL: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice Cena různá v popisu. ČTĚTE! Prodávám i po jednotlivých kusech. NESMLOUVEJTE, prosím. A: Hrdinové ze zahrádky IKEA Kniha o radosti z pomoci čmelákovi, o vzniku přátelství se zeleninou a o pomoci staré ženě. A o pochopení,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
79
 Kč
Deset let s Václavem Havlem - Ladislav Špaček
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kniha jako nová !!! Česká literatura , biografie a memoáry , Václav Havel, 1936 – 2011 , čeští /českoslovenští prezidenti , Václav Havel adislav Špaček pracoval v letech 1992-2003 jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Ve své práci vzpomíná na své seznámení s Václavem Havlem, na zážitky z četných prezidentových zahraničních cest, jeho vztahy se světovými státníky a politiky, do... (více v detailu)
Středočeský kraj
240
 Kč
Klid je síla, řek tatínek - Zdenka Fantlová
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha jako nová !!! Literatura faktu , česká literatura , koncentrační tábory , židé , Terezín ( město a pevnost ) , holokaust , holocaust , podle skutečných událostí , přeživší holokaustu holocaustu , Protektorát Čechy a Morava ( 1939-1945 ) , perzekuce Výpověď ženy, která prošla peklem koncentračního tábora, přeži... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč
Karek Vaněk- Charašo pán, da? /Zápisky všelijakého vojáka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Karek Vaněk - Charašo pán, da? / Zápisky všelijakého vojáka 1914–1919 II. vydání Vydal: Karel Vaněk vlastním nákladem v Praze, mezi lety 1921 až 1924 poloplátěná pevná vazba 283 stran Stav: vzhledem k stáří dobrý stav. Některé stránky jsou po okrajích zažloutlé. Zpočátku mají stránky drobné skvrny. Tvrdé desky jsou místy ušpiněné. Zkosený hřbet má v horním okraji 2 lehké nátrhy. Vše nafoceno. O čem kniha je: stručně řečeno - cesta do hlubin rusákovy duše. Zážitky z let 1914-1919, které Karel Vaněk prožil za první světové války na ruské frontě a v zajetí. Zápisky z ruského zajetí, do kterého upadl jako příslušník c. k. Zeměbraneckého pěšího pluku č. 10 v roce 1915. Kniha nemohla vyjít jinak než autorovým vlastním nákladem, naposledy v třicátých... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Jaroslav Foglar: Tábor smůly
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
S původním ilustracemi Karla T. Neumanna Edice: Sebrané spisy Jaroslav Foglara (11.) Autor obálky: Marko Čermák Kniha je souborem na sebe navazujících povídek z let 1927 až 1937. Veselé příběhy chlapců z Foglarova skautského oddílu (O dědečkově kufru, O táborových kamnech, Naše patálie s mravenci, Jak jsme hráli divadlo a další), doplňují vzpomínky na Foglarův dvouměsíční ozdravný pobyt ve Švýcarsku, kde byl po první světové válce s Červeným křížem (Jestřábe, vypravuj, Jedeme do Švýcar a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
444
 Kč
Prodám knihu 6x Angelika
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám knihu 6x Angelika kniha od: Karel Princ Vydáno: 1991, Cesty Počet stran: 258 Jazyk vydání: český Edice: Čistá srdce (21.), Světové bestsellery (1.) Ilustrace/foto: Karol Belický Autor obálky: Helena Fichtnerová Vazba knihy: měkká / brožovaná ISBN: 80-85363-12-7 Obsah-Zkrácené příběhy Angeliky v šes... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
PORTRÉTY A PROFILY NAŠICH SLAVNÝCH HERCŮ. 11 KNIH
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám těchto jedenáct knih. Portréty slavných herců naší kinematografie. Jde o zachovalé a nezničené knihy. Minimální odběr za 120 Kč. Při odběru všech těchto jedenácti knih dám množstevní slevu 20% plus přidám zdarma následují : MAGAZÍN KINA 1966 MAGAZÍN KINA 1968 brožurku JOHN WAYNE časopis HVĚZDY NAŠICH SRDCÍ 113 str. Knihy prodám za : TISÍC A JEDEN ŽIVOT 315 stran, 90 Kč. TVÁŘ BEZ MASKY 309 stran, 90 Kč. KAREL HOGER 448 stran, 90 Kč. ZDENĚK ŠTĚPÁNEK HEREC 307 stran, 70 Kč. KDYBY LUCERNA PROMLUVILA 158 stran, úplně nová kniha! 8... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
40
 Kč
Prodám knihy 5/5
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tyto knihy, i jednotlivě. Zašlu i poštou. Tajemný svět ryb Jiří Čihař Práce 1971 Tajemství proutěného košíku Markéta Zinnerová Albatros 1978 Tajná Čína E. E. Kisch NPL 1965 Takový je život Ivana Karásková Triton 2018 Thibaultové I Roger Martin Du Gard Odeon 1967 Thibaultové II Roger Martin Du Gard Odeon 1967 Thibaultové III Roger Martin Du Gard Odeon 1967 Tomáš a Markéta Jiří Křenek Československý spisovatel 1987 Trištvrte na jeseň Lubos Zeman Ikar 2001 Trpká vůně podzimu Věra Adlová Československý spisovatel 1986 Truhlička malovaná Marie Kubátová Kruh 1989 Třikrát Adam Dalgliesh P. D. Jamesová Odeon 1988 Třikrát Gregory a Yvonna Jan de Hartog Odeon 1988 Třikrát Queen otec a syn Ellery Queen Odeon 1984 Třikrát v roli detektiva Charles Paris Simon Brett Odeon 1986 Třikrát život a skutny soudce Ti Robert van Gulik Odeon 1982 Tvář bez masky Ladislav Pešek Odeon 1977 Tváře zločinu Josef Glückselig Západočeské nakladatelství 1987 Učení Šrí Kapily syna Dévahúti Šrí Šrímad Centrum pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Beletrie