Hlava plna lasky,autorka Ali Hazelwood

Hlava plna lasky,autorka Ali Hazelwood
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabizim knihu Hlava plna lasky, autorka Ali Hazelwood, vydala Euromedia Group, a.s. - Ikar v r.2023....brozovana mekka vazba, kniha je v dobrem stavu....anotace:"Bee Königswasserová se v životě řídí jednoduchým pravidlem: Co by udělala Marie Curie? Kdyby jí NASA nabídla vedení neuroinženýrského projektu, Marie by jistě neváhala ani vteřinu. Matka moderní fyziky však nikdy nemusela spolupracovat s Levim Wardem. Samozře... (více v detailu)
Středočeský kraj
220
 Kč

Podobné inzeráty

Hlava plná lásky (Ali Hazelwood)
Hlava plná lásky (Ali Hazelwood)
Před 3 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Beletrie. Kniha je jednou přečtená a bez poškození.
Olomoucký kraj
180
 Kč
Arabská žena-Tanya Valková
Arabská žena-Tanya Valková
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Když se osmnáctiletá Polka Dorota na oslavě narozenin náhodou seznámí s mladým Arabem Ahmedem, je jím úplně okouzlená. Láska na první pohled je však již od samého začátku podrobována mnoha těžkým zkouškám a ústrkům. Dorota otěhotní a obává se, že ji Ahmed kvůli tomu opustí, ale ten naopak radostně trvá na uzavření sňatku. Samo manželství ale příliš vydařené není, byť Dorota Ahmeda stále miluje, a jeho vzrůstající násilné sklony přičítá tomu, že v Polsku nedokáže najít uplat... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Obklopeni knihami - Ángel Esteban
Obklopeni knihami - Ángel Esteban
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Knihovny se spisovateli pojí nezpřetrhatelné pouto. Některým mistrům pera však knihovny zasáhly do života více než ostatním a na určitou dobu se staly i jejich pracovištěm. Přečtěte si příběhy slavných literátů, kteří část své kariéry strávili jako knihovníci ať už z důvodu neutuchající vášně pro psané slovo, ryze pro potřebu výdělku nebo dokonce jako součást svého pobytu ve v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170
 Kč
Plavovlasý bol a krásny - Mario Tobino
Plavovlasý bol a krásny - Mario Tobino
Před 421 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Obal je opotřebovaný a ošoupaný, viz foto. Mario Tobino vyvoláva k životu neprekonateľnú postavu tvorcu Božskej komédie Danteho Alighieriho. Autor nás zoznamuje s celým jeho životom od detských rokov až po smrť. V pomerne neveľkej biografii sme svedkami hlavných momentov jeho života a tiež historických udalostí, do ktorých Dante zasahoval alebo ktoré zasiahli jeho. Autorovi sa podarilo vyvolať atmosféru zašlých čias a čitateľ má dojem, že sám sa zúčastňuje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
HLAVU VZHŮRU, DITO! - Veronica Heleyová
HLAVU VZHŮRU, DITO! - Veronica Heleyová
Před 153 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Každý týden je Dita hodinu a třičtvrtě šťastná: když může v baletní škole dokázat, že taky něco umí. Jinak je totiž stále ve stínu svého "geniálního" bratra, ne kterého jsou rodiče tak pyšní. A pak dostane jedinečnou příležitost vystoupit ve velkém baletním představení - musí však překonat ještě spo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
49
 Kč
Ta kočka mi nesmí do domu! - Othmar Franz Lang
Ta kočka mi nesmí do domu! - Othmar Franz Lang
Před 131 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám knihu Ta kočka mi nesmí do domu! - Othmar Franz Lang v dobrém stavu. Marina objeví ve stáji šedobílé mourovaté kotě, nejraději by si ho vzala do svého pokoje, jenže do domu kočka nesmí! Propašovat kotě do pokoje však není žádný problém, ale uhlídat jej, to už se Marině nedaří. A co všechno koťátko provede a jaké ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Hlavně v klidu! - Dagmar Geisler
Hlavně v klidu! - Dagmar Geisler
Před 128 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Podívejte se i na mé další nabídky :) Ludvík a Vincent jsou nerozluční kamarádi. Alespoň do té doby, než se v jejich třídě objeví dva posměváčci, kteří záhy učiní hlavního hrdinu Ludvíka terčem neustálého zesměšňování. Život je rázem naruby. A Ludvík jako by přitahoval všemožné katastrofy. A aby toho nebylo málo, Vincent se zničehonic chová jako ten největ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Sněhurka a sedm trpaslíků Disney s CD
Sněhurka a sedm trpaslíků Disney s CD
Před 893 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nova kniha s CD, pevna vazba. V jednom království, za sedmero horami a sedmero řekami, žila krásná dívka. Tváře měla bílé jako padlý sníh, a proto jí říkali Sněhurka. Měla však zlou macechu, která ji pro její ... (více v detailu)
Liberecký kraj
249
 Kč
Láska a krev : skandál kolem Mayerlingu
Láska a krev : skandál kolem Mayerlingu
Před 408 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Málokterý skandál vzrušil občany rakousko-uherské monarchie tak jako svého času mayerlingská tragédie. Jejím vykonavatelem byl korunní princ Rudolf, jenž po honu v Mayerlingu zastřelil svou milenku Mary Vetserovou, a poté sám sebe. Do tragédie byla zapletena i hraběnka Marie Larischová, oblíbená neteř císařovny Alžběty (Sissi), po události obviněná císařovnou ze spolu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
165
 Kč
Hlava plná nápadů-Irina Povovarová
Hlava plná nápadů-Irina Povovarová
Před 315 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Hlava plná nápadů-Irina Povovarová 165 stran, vydavatelství Albatros, rok vydání 1986 Obsahuje ilustrace a fotografie Stav: slušný... (více v detailu)
Středočeský kraj
39
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie