Vondruška Hříšní lidé královstí českého KOMPLET

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám komplet knih od Vondrušky z edice Hříšní lidé Království českého (chybí na fotu jen poslední Černá ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 200
 Kč

Podobné inzeráty

Lidé z maringotek - Eduard Bass
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Lidé z maringotek - Eduard Bass, nakladatelství SLUNOVRAT, svazek 14, rok vydání 1972. Kniha je v dobrém stavu (papírový přebal mírně potrhaný, věnování za "dobře odvedenou práci ve školním roce 1971-1972", viz foto). ... (více v detailu)
Liberecký kraj
40
 Kč
Pečeť smrti, V. Vondruška
Hříšní lidé království českého. 301 str. nepoškozená, jen je mírně zažloutlý ořez.
120
 Kč
knihy edice Nejlepší světové čtení 5x cena komplet
Před 236 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám knihy z edice Nejlepší světové čtení - 5ks/ cena 300 Kč za komplet Osobní předání ve Zlíně. Zaslání Balíkovnou, Zásilkovnou. * Ikona; Bílá puma; Advokát chudých; Zápisník * Jansonův rozsudek; Winter´s end; Nádraží waterloo; Námořník ... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Vlastimil Vondruška Černá lilie NOVÁ hříšní lidé
Království českého. Jaké tajemství skrývá tapisérie, na níž je zobrazena zahrada s nádhernými květy, mezi nimiž vynikají lilie, ale jen jedna je černá? Oldřich z Chlumu se svými pomocníky panošem Otou a velitelem Divišem řeší případ smrti paní Sibyly, sestřenice urozeného a vlivného Oldřicha Z... (více v detailu)
199
 Kč
Vondruška Hříšní lidé královstí českého 27 knih
Před 262 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Knihy jsou jak nové. Cena za knihu 175,- - 200,-.
Hlavní město Praha
175
 Kč
Smrt ve Vratislavi - historická detektivka
Před 350 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám knihu - historickou detektivku "Smrt ve Vratislavi" - Hříšní lidé Království českého. Knihu napsal Vlastimil Vondruška a vydalo nakl. Moravská Bastei - Moba v Brně roku 2014. Kniha je v perfektním, nepoškozeném stavu a má 305 stran. Velvyslanec českého krále jedná v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Černá lilie - Vlastimil Vondruška ( rozfoceno 2x )
Před 215 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Jaké tajemství skrývá tapisérie, na níž je zobrazena zahrada s nádhernými květy, mezi nimiž vynikají lilie, ale jen jedna je černá? Oldřich z Chlumu se svými pomocníky panošem Otou a velitelem Divišem řeší případ smrti paní Sibyly, sestřenice urozeného a vlivného Oldřicha Zajíce na jeho hradě Valdeku. Na hradě se však právě koná rodinná slavnost a podezřelých je víc než dost. Navíc není úplně jisté, zda byla Sibyli... (více v detailu)
Kraj Vysočina
159
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie