Malé triky veľkých kuchárov

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prečo roštenka niekedy stvrdne? Ako si zelenina pri varení zachová farbu? Ako sa má správne pripravovať viedenský rezeň? Takéto a podobné problémy možno znejú banálne. V skutočnosti však ide o základné otázky kulinárskeho umenia. V ... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

Všechny malé zázraky
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kniha ve velmi dobrem stavu Kontaktovat přes sms Doruceni zasilkovnou
Hlavní město Praha
135
 Kč
Predám kniha Malý biely koník
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám knihu Malý biely koník. Kniha odporúčaná J. K. Rowlingovou- autorkou kníh o Harrym Po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
75
 Kč
Muž v zástěře
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Muž v zástěře 600 receptů kuchařka pro muže - recepty, vaření Achil... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
AKO MUFLÓN ANCIJÁŠ CESTOVAL NA ZÁPAD
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím knihu Ako muflón Ancijáš sestoval na západ jazda Branislava Jobuse v perfektním stavu (jako nová). Možný osobní odběr v Praze nebo Brandý... (více v detailu)
Středočeský kraj
140
 Kč
Kniha "Paleta nápadů pro malé výtvarníky"
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zajímavou knihu "Paleta nápadů pro malé výtvarníky". Jednoduché a srozumitelné návody, jak udělat z papíru korálky či proplétaný vějíř, jak pěkně vyzdobit velikonoční vajíčka, sestavit z potravin legrační postavičky nebo jak vyrobit nejrůznější razítka - to vše a mnoho dalšího najdou děti v této knize pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Hrnečku vař - česká hrníčková kuchařka
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám knihu "Hrnečku vař - česká hrníčková kuchařka pro snadné a rychlé vaření a pečení". Jako nová, nepoužívaná, 368 stran. Možno... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Kinder atlas
Predám knihu Kinder atlas za 15 Kč.Dobrý stav. Vhodné ako darček. Platba na český účet. Kliknite na moje meno a pozrite aj ostatn... (více v detailu)
Kuchařky, různé knihy o vaření
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám knihy o vaření ve velmi dobrém stavu viz foto. Vaříme s chytrou kuchařkou - 25 kč Rychlý rádce - bylinky do kuchyně - 60 kč Varíme s bylinkami - babičkin receptá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Velmi staré kuchařky.
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Svazek německých starých knih o vaření - Kochkunst
Ústecký kraj
650
 Kč
malá kuchárka pro hubárov
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
kniha obsahuje 287 receptů, také nakládání hub
Jihomoravský kraj
30
 Kč
Velká kniha pro malé mistry 5.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji "Velká kniha pro malé mistry 5.", Autoři: Inge Hübersová - Keminková a Wilma Kottkeová a knihu vydalo Nakladatelství IKAR Praha. Děti od přírody rády experimentují - zejména při výtvarné činnosti. Z nejrůznějších materiálů dokážou vytvořit zajímavé a hezké věci. V tomto dílu najdete mnoho inspirace a námětů, které můžete vyzkoušet i s velmi malými, předškolními dětmi. K práci využijete nejen nůžky, lepidlo a papír, ale také plastelínu, ker... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Predám rôzne knihy
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám rôzne knihy. OBRÁZOK 2: Kniha Malý biely koník. Kniha odporúčaná J. K. Rowlingovou- autorkou kníh o Harrym Potterovi. Ani raz nečítaná. 273 strán. Cena 75 kč. Kniha Šialené! Som superstar!, nová, 272 strán- 75 kč. Kniha Fakty a rekordy pre cool školáka, 240 strán- 75kč. kniha Pokrvné putá. Ani raz nečítaná. 342 strán. Cena 75 kč. OBRÁZOK 3: Kniha zlatý vek sedmohradska, rok 1973, 301 strán- 75 kč. K... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Roztomilé malé lhářky
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám deset knih z knižní série roztomilé malé lhářky. 1-neni 2-neni 3-neni 4-neuvěřitelné 5-neni 6-neni 7-neni 8-hledané 9-zmatené 10-krutá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Santo Daime - Jiri Kuchar
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Santo Daime - Poselstvi z druheho brehu. Osobne Blansko nebo Balikovna (za jednu cen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč
malá ilustrovaná encyklopedie
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
pěkná kniha a malá tedy opravdu není :))
Plzeňský kraj
75
 Kč
Zbrane, bojová technika, 2.svet.vojna
Zbrane, bojová technika, 2.svet.vojna Predám knihy: Zakázkové nože s pevnou čepelí, 650 Kč Prebal drobné oderky. Na niektorých listoch sú čiary z vnútornej strany oproti sebe, viď foto. Celkovo slušný stav, kniha bola len prelistovaná. Puška K98k, 800 Kč Veľmi dobrý stav, takmer ako nová Blitzkrieg v tanku Tiger, 800 Kč Veľmi dobrý stav, takmer ako nová Osení v bouři, 1100 kč Veľmi dobrý stav, takmer ako nová alebo Osení v bouři, 800 Kč Drobné poškodenia prebalu aj listov vzniknuté zatlačením inou knihou na oriezku, inak ... (více v detailu)
800
 Kč
Velká kniha pro malé mistry 1995
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
návody pro ruční tvorbu pro děti, ilustrace, kniha je zachovala neposkozena, vho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
220
 Kč
Die Ermitage (Leningrad)
Predám knihu Die Ermitage (Leningrad). Ide o katalóg reprodukcií slávnych svetových maliarov (napr. Paul Cézanne, Vincent van Gogh, Paul Gauguin, Auguste Renoir, Claude Monet, Pablo Picasso a veľa ďalších - viď obsah na priložených fotografiách). Na začiatku bloku fotografií každého maliara je krátky popis života a diela daného maliara v nemčine. Kniha má veľký formát - 26 x 32,5 cm, takže reprodukcie si môžete prehliadať vo veľkom formáte, pričom niektoré fotografie su navy... (více v detailu)
Neuvedeno
7 ks detských kníh + 1 zdarma
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Knihy na svoj vek su vo výbornom stave Arabela, Miloš Macourek, z roku 1987 Rozprávky v dome ,Libuše Friedová, z roku 1988 Pol prázdnin s tetou Kolieskovou, Toňa Revaková, z roku 1989 pán Puch, Alta Vášová, z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Kúpim slovenské knihy- fotografia, umenie, príroda, literatú
Kúpim slovenské knihy s témami: fotografia, umenie, maľba, príroda, literatúra, mestá, folklór, tradícia, cestopis: Koloman Sokol/ Modrý Kameň/ Ján Hála (Pod Tatrami+monografie)/ Túhy mladosti (Koloman Benšell)/ Karol Plicka (Slovensko, Básnik obrazu, Zlatá brána)/ Tri spisovateľky/ Album Ľudmily Podjavorinskej/ Epidémie v dejinách/ Pavol Socháň/ Pôtor/ Zechenter Laskomerský (Výlety po Slovensku)/ Jazyk a reč/ Július Satinský (Expedície)/ Slováci v Uhorsku (Čaplovič)/ Z našej prírody/ Potulky lesom/ Ľudové masky (Slivka)/ Tvár... (více v detailu)
Malý princ a Aškabarova planeta - komiks
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vydání s úžasnými obrázky. Kniha je úplně nová, nevhodný dárek - již jednu máme. PC 150,- Nyní 90,-
Moravskoslezský kraj
90
 Kč
Kinder atlas
Predám knihu Kinder atlas za 15 Kč.Dobrý stav. Vhodné ako darček. Platba na český účet. Kliknite na moje meno a pozrite aj ostatn... (více v detailu)
15
 Kč
Kúpim knihy- Motivačné, Joga, Ajurvéda, Zdravie, Duchovné...
Kúpim knihy s témami: Motivačné, Jóga, Ajurvéda, Zdravie, Duchovné, Potraviny, Pôst... Patandžaliho jogasutra (Prazáklady jógy)/ Jak přelstít ďábla/ Osho / Eduard Tomáš/ Ájurvéda léčivá kuchyne/ Uvod do prirozené zdravovedy/ Ako nezomrieť/ Filozofie pustu/ Život s himalájskymi mistry/ Prerušovaný pôst/ Tretí cesta ke zdraví/ Nemoc jako cesta/ Sidlo duše/ Učení (Maharši)/ Hathajóga (Werner)/ Krishnamurti (Vnitrní revoluce, Svoboda na počátku i na konci, Krize našeho sveta, Krishnamurtiho deník)/ Clemens Kuby/ Zdokonaluj se v józe, U... (více v detailu)
Interaktivní knihy s úkoly pro předškoláky, Aj pro malé děti
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Začínám si kreslit (návody) - 90 Kč K. Skořepová: Maluj a poznávej - naučné omalovánky - 45 Kč Omalovánky, rébusy a jiné aktivity 1. - 69 Kč Malý chytrolín - velká kniha hádanek a doplňovaček - asi polovina vyřešena, ale kniha je tlustá - 40 Kč Prima hříčky pro barvičky - 60 Kč + Hrátky s Inkou I. - 45 Kč Kreslím, zpívám, počítám s Inkou Rybářovou (částečně vyplněné) - 40 Kč + + Veselí piráti (samolepky) - 180 Kč + Francisco Arredondo: Zábavný samolepkový atlas zvířat - 100 Kč + Kniha o přírodě s nálepkami (Stromy, ptáci a květiny) - částečně použitá, k nalepení zbývá zhruba 58 nálepek ptáků a 32 nálepek rostlin; nalepené části fungují jako encyklopedie - 90 Kč + Kočičky obkresli a vymaluj : hádanky, doplňovačky, skrývačky - 100 Kč + Moje první anglická s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ostatní literatura