REZERVACE Vodnářské Evangelium o Ježíši Kristu

Prodáno
Plzeňský kraj
Předmětem prodeje je tato pěkná kniha : Vodnářské Evangelium o Ježíši Kristu. Nadchází doba, kdy se lidstvo bude více zabývat duchovním vývojem, ke kterému je předurčeno. Tato doba je nazývána vodnářská a již nyní se projevuje zvýšeným úsilím v duchovní oblasti. Tato kniha vám může dát směr k vaší duchovní cestě. N
Plzeňský kraj
349
 Kč

Podobné inzeráty

Tovaryšstvo Ježíšovo - Jezuité v Čechách
Před 21 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kniha je v dobrém stavu. Kniha "Tovaryšstvo Ježíšovo Jezuité v Čechách" od Ivany Čornejové popisuje historii jezuitů v Čechách od 16. století do roku 1773, včetně jejich duchovních zákl... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Šrímad Bhágavatam - komplet
Před 59 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Monumentální dílo Šrí Šrímad A.Č. Bhaktivédánty Svámího Prabhupády. Šrímad Bhágavatam obsahuje to nejdůležitější a nejvznešenější poznání z celého tělesa védský písem. Je považován za nejzralešjí plod védského písemnictví.Vše, co vás zajímá o duchovním životě a jeho aplikaci najdete podrobně vysvětleno v tomto velkolepém textu sepsaném více než před 5000 lety Šrílou Vjásadévem. Bhaktivédánta Svámí Prabhupáda celý text přeložil a obdařil detailními vysvětleními jednotlivých veršů. Toto dílo je po... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Hledej Pokoj a jdi za ním - Jacques Philippe
Před 396 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
CENA PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ 500 KČ. Naše doba je dobou neklidu. Ten často zasahuje i do duchovního života. Naše hledání Boha a služba bližním je jím ohrožena. A stačilo by se jen navrátit k pokoji a důvěře malých dětí, tak jak nás vybízí evangelium Název: Hledej Pokoj a jdi za ním malý traktát o pokoji srdce Autor: Jacques Philippe Rok: 2005 Ja... (více v detailu)
Kraj Vysočina
550
 Kč
Páté evangelium - Philipp Vandenberg
Před 246 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím k prodeji knihu: Páté evangelium - Philipp Vandenberg. Mám v nabídce další knihy s podobnou temati... (více v detailu)
Kraj Vysočina
55
 Kč
Nový zákon Pána a Spasitele našeho Ježíše Krista
Před 108 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nový zákon Pána a Spasitele našeho Ježíše Krista.
Liberecký kraj
80
 Kč
Galilejský, historické bádání o Ježíši
Před 337 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Ve snaze tlumočit základní zvěst Nového zákona, příběh Ježíše Krista, sepsal známý německý teolog a sociolog o Ježíši a jeho době vynikající románové dílo, postavené na nejnovějších odborných poznatcích. Název: Galilejský, historické bádání o Ježíši formou vyprávění Autor: Gerd Theissen Žánr a hesla: Duchovní literat... (více v detailu)
Kraj Vysočina
390
 Kč
Již nikdy více milý křesťanský chlapec (foceno 3x)
Před 203 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Je načase stát se mužem, jakým jste měl vždy být. Jste již unaveni úsilím o uznání druhých lidí a tím, jak vám touha zavděčit se ostatním ničí život? Máte už dost vlastní pasivity, ustrašenosti a zbabělosti a přejete si být asertivní a aktivnější? Líbí se vám, když vidíte, jak žijí vášniví muži, plní života? Paul Coughlin ve své knize vyzdvihuje biblické pojetí mužství, které je v příkrém kontrastu k modelu, jenž převládá v naší kultuře a církvi. Můžete svůj život naplnit smyslem, účelem, po... (více v detailu)
Kraj Vysočina
399
 Kč
Lukášovo evangelium ( rozfoceno 3 snímky )
Před 203 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Lukášovo evangelium: neboť Syn člověka přišel, aby hledal a spasil, co zahynulo. Práce z pera profesora starozákonní řečtiny na universitě v Belfastu se svou precizností a netradičními pohledy řadí k nejzajímavějším výkladům Lukášova evangelia. Název: Lukášovo evangelium Autor: David W. Gooding Žánr: Bible, Evangelia ,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180
 Kč
Rehabilitace duše ( rozfoceno 4 snímky )
Před 218 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Co dělá člověka člověkem? Jeho vnitřní život. Život jeho duše, který není omezován žádnými zákony ani pravidly. Existují projekty, které jsou zaměřeny na vytvoření umělé inteligence. Nikdo nikdy ale nepřemýšlel o tom, že se dá vyprojektovat a vytvořit lidská duše. Duše je zdrojem síly a energie, která umožňuje filozofům, umělcům i básníkům přemýšlet o ideji bohočlověka. Kultura lidstva se skládá z příběhů lidské duše. Logika "jediného", kterou nesvazuje takzvaný zdravý rozum, nám umožňuje př... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura