Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Měly to být dokonalé líbánky. Novomanželé Asha a Oliver Graveneyovi se po své luxusní svatbě vydávají do pětihvězdičkového plážového resortu ve Vietnamu, kde na ně čekají bílé písky, azurové moře, soukromé vily a prvotřídní kuchyně. Chystají se tu nejen oslavit svůj sňatek, ale také se zotavit z nedávné tragédie, která je málem stála vztah. Ne vždy jde však všechno podle plánu. Zájezd snů se najednou zvrtne a pár se ocitá v nebezpečí. Ráj se změní v noční můru. Po brutálním napadení se Asha probere v nemocnici, aniž by věděla, kde je a co se... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Dřív než půjdu spát. S. J. Watson
Dřív než půjdu spát. S. J. Watson
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Vzpomínky: právě ty definují, kým jsme. Bez paměti člověk přestává existovat. A právě takto žije Christine, která po autonehodě ztrácí paměť pokaždé, když usne. Každý nový den je pro ni první a zároveň poslední. Její manžel Ben jí každé ráno trpělivě vypráví její vlastní živo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150
 Kč
Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Měly to být dokonalé líbánky. Novomanželé Asha a Oliver Graveneyovi se po své luxusní svatbě vydávají do pětihvězdičkového plážového resortu ve Vietnamu, kde na ně čekají bílé písky, azurové moře, soukromé vily a prvotřídní kuchyně. Chystají se tu nejen oslavit svůj sňatek, ale také se zotavit z nedávné tragédie, která je málem stála vztah. Ne vždy jde však všechno podle plánu. Zájezd snů se najednou zvrtne a pár se ocitá v nebezpečí. Ráj se změní v noční můru. Po brutálním napadení se Asha probere v nemocnici, aniž by věděla, kde je a co s... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
John Francome, J. MacGregor - Prohlášen za mrtvého
John Francome, J. MacGregor - Prohlášen za mrtvého
Před 12 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Když se Victoria Prydeová dočte v dostihovém tisku, že je její manžel Edward mrtev, považuje to zpočátku za nepodařený vtip. Jistě, čtrnáct dní byl nezvěstný, ale to si vysvětlovala tím, že se skrývá před bookmakery, jimž dlužil příliš vysoké částky. Policie obviní prvn... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Sarah J. Naughton - Nezvaný pár
Před 60 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Měly to být dokonalé líbánky. Novomanželé Asha a Oliver Graveneyovi se po své luxusní svatbě vydávají do pětihvězdičkového plážového resortu ve Vietnamu, kde na ně čekají bílé písky, azurové moře, soukromé vily a prvotřídní kuchyně. Chystají se tu nejen oslavit svůj sňatek, ale také se zotavit z nedávné tragédie, která je málem stála vztah. Ne vždy jde však všechno podle plánu. Zájezd snů se najednou zvrtne a pár se ocitá v nebezpečí. Ráj se změní v noční ... (více v detailu)
Středočeský kraj
85
 Kč
Líbánky Tina Seskis
Líbánky Tina Seskis
Před 134 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
V ráji jsou problémy... Jemma vždycky chtěla perfektní líbánky a jejich přípravě věnovala spoustu času. Čtyřdenní výlet do pětihvězdičkového letoviska na Maledivách, kompletní servis, luxusní vila a naprosté soukromí. Měl to být ráj... (více v detailu)
Ústecký kraj
70
 Kč
Další nabídky najdete zde: Beletrie