Samet - historický román

Samet - historický román
Před 829 dny - Jihočeský kraj - SPECHATO
Prodám historický román pro ženy "Samet". Knihu napsala Jane Feuther a vydalo nakl.Wist v roce 2004. Děj se odehrává v Anglii 1807. Hraběnku Gabrielle de Beaucaire připraví Velká francouzská revoluce o rodiče. Její kmotr, jímž není nikdo jiný než slovutný ministr zahraničí vlády Napol... (více v detailu)
Před 829 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Příběhy Dona Quijota
Příběhy Dona Quijota
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jaromír John vypravuje podle Cervantesa Snad každý zná šlechetného, chrabrého, i když více než podivínského rytíře Dona Quijota a jeho nerozlučného druha Sancha Panzu. Chudého zemana dona Quijana pobláznila četba rytířských románů. Pod jménem Don Quijote de la Mancha se proto vydává na pouť za ideály bludného rytířství a za vysněnou dámou svého srdce Dulcineou. Se vznešeným posláním ale ostře kontrastuje jeho vytáhlá postava stárnoucího muže, improvizované rezavé brnění, ubohá herka Rosinante i jeho přízemní, ale upřímný panoš, sedlák Sancho. Během cesty přek... (více v detailu)
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
110
 Kč
Červený a černý - historický román
Červený a černý - historický román
Před 832 dny - Jihočeský kraj - SPECHATO
Prodám historický román "Červený a černý" I. a II.díl. - kronika devatenáctého století. Knihu napsal Stendhal a ilustroval (114 kreseb) Pavel Šimon. Vydalo nakl. Družstevní práce v edici... (více v detailu)
Před 832 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Císařství - historický román
Císařství - historický román
Před 828 dny - Jihočeský kraj - SPECHATO
Prodám starý historický román "Císařství". Knihu napsal Alfred Neumann a vydal Evropský literární klub v Praze roku 1936. Kniha je velkolepý obraz dějin z doby Ludvíka Napoleona. Zachycuj... (více v detailu)
Před 828 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Údolí rozhodnutí - historický román
Údolí rozhodnutí - historický román
Před 830 dny - Jihočeský kraj - SPECHATO
Prodám knihu "Údolí rozhodnutí". Knihu napsala americká spisovatelka Marcia Davenportová a ilustroval Karel teissig. Vydalo nakl. Práce v edici ROH v Praze roku 1971 v ERBU-bílá řada. Tento román se stla bestsellerem, který byl také zfilmován. Hlavním dějištěm tohoto generačního románu rozsáhlé ságy rodiny Scottů je Pitsburk. Tam stojí jejich huť s vní probíhá urputný zápas mezi jehí... (více v detailu)
Před 830 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Knihy a časopisy