Psi v džungli velkoměsta: Městem bez obav

Psi v džungli velkoměsta: Městem bez obav
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Psi a velkoměsto jde to vůbec dohromady? Mohou psi vůbec žít v domě bez zahrady, často v bytě malých rozměrů, jehož majitel či majitelé mizí na celý den do práce? A co teprve, když pes překročí práh bytu a ocitne se v rušné ulici plné aut, autobusů a tramvají, o proudících davech lidí nemluvě. Jak se má chovat, na co má dávat pozor, jak se vyrovnat se všemi těmi pachy kolem? Jak se bezpečně dostat ... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
80
 Kč

Podobné inzeráty

Psi
Psi
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Váš pes - 40,- Psi - 55,- Případné dotazy ráda zodpovím. Podívejte se i na další... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
40
 Kč
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 219 dny - ANNONCE
Jeví se jako velmi bázlivý, s výraznou strachovou agresí. Velká opatrnost na něj nutná. POŽADUJEME VÍCE NÁVŠTĚV. Zezadu se k pejskovi nelze přibližovat jinak útočí. Na ostatní psi je zlý a k dětem VŮBEC není vhodný. Do bytu v žádném případě, potřebuje velkou zahradu na vyběhání, kterou si bude moct hlídat. Je velmi uštěkaný.   Pro opatrovníky: Každý, kdo si chce osvojit pejska z našeho útulku, musí splňovat základní podmínky: mít trvalý pobyt na území ČR, mimo trvalého bydliště na úřadě být starší 18 let uhradit poplatek ve výši 200 Kč (v hotovosti) mít sociální podmínky takové, aby zajistil psovi alespoň základní standard. Je třeba se zamyslet, jak pejska z útulku budete přepravovat, a které věci je vhodné vzít s sebou – obojek, vodítko, náhubek, přepravní box nebo tašku. Pejsci přijatí do našeho útulku se nacházejí ve dvouměsíční tzv. ochranné lhůtě. Po tuto dobu si můžete převzít psa pouze do opatrovnictví. V pra... (více v detailu)
Před 219 dny
Neuvedeno
Psi v džungli velkoměsta: Městem bez obav
Psi v džungli velkoměsta: Městem bez obav
Před 307 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Psi a velkoměsto jde to vůbec dohromady? Mohou psi vůbec žít v domě bez zahrady, často v bytě malých rozměrů, jehož majitel či majitelé mizí na celý den do práce? A co teprve, když pes překročí práh bytu a ocitne se v rušné ulici plné aut, autobusů a tramvají, o proudících davech lidí nemluvě.Jak se má chovat, na co má dávat pozor, jak se vyrovnat se všemi těmi pachy kolem? Jak se bezpečně dostat ... (více v detailu)
Před 307 dny
Jihomoravský kraj
80
 Kč
Další nabídky najdete zde: Naučná literatura